kasia14 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Strasznie, strasznie mi żal Oficera. To był bardzo mądry pies, a odszedł w tak strasznym miejscy, samotnie, nikt nawet go nie pogłaskał:-( Przemijanie w boksie... :( Gosikf & dogs [SIZE=2] Nie płacz kochanie, nie myśl już tyle... Popatrz na niebo, widzisz motyle? One przyniosą Ci dobre wieści: Między chmurami Psi Raj się mieści... Czeka na Ciebie cała rodzina... Myślisz, że kłamią? Nie! To nie kpina... Zaufaj motylom mój mniejszy bracie Bo ludziom już nie uwierzysz raczej. Pomyśl-to co teraz to tylko zła mara... A tego co winny dosięgnie kara... Pomyśl-ból to złudzenie, otrzyj swe łzy... Nie! Zamknij oczy! To nie są kły! Teraz gdy zimno zalewa Twe ciało... Pomyśl o słońcu, by nie bolało... Czerwień krwi Twojej, to tylko róże... Piękne, pachnące, tak bardzo duże... (...) Już pora odejść mój przyjacielu... Wybacz mą zdradę, jest Was zbyt wielu... Wiem, że wybaczysz, więc o co proszę? Proszę wynagródź cierpienie Boże! Quote
*zaba* Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Zagladalam na watek z nadzieja,ze ... Przepraszam,nie mialam jak pomoc. Rycze. Quote
Lionees Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Większość nas niestety nie miała jak pomóc...ja teraz też walczę o dt choćby płatny dla zmęczonego życiem staruszka.Czy zdążymy mu pomóc? Nie wiem,bo odzew prawie znikomy,pewnie przyjdzie skończyć staruszkowi tak jak skończył Oficer...niechciany,niekochany,niczyj:-([*]:-( Przepraszam Oficerze,przepraszam wszystkie psiaki,którem musiały tak odejść...niestety czasami człowiek nie ma jak pomóc,a bezsilnosć dobija:-( Quote
szajbus Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Biedny piesek. Był dobry jak był młody, ale jak sie zestarzał to wio do schronu! Ludzie sa podli !!!!!! Psinko, biegaj zdrowy i szczęśliwy za TM. Quote
Redpit Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To smutne Oficerku, ze nie zdążyłeś :( :-( Obyś za TM zaznał wiecej szczęścia i miłości :( [*] Quote
Madzik77 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dopiero tu trafiłam... nie wiedzialam... Mam nadzieje oficerku ze tam gdzie jestes nie ma ludzi, ludzi do nieba wpuszczac sie nie powinno... Quote
BUDRYSEK Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Oficerku (*)(*)(*) :-( YouTube - Samuel Barber - Adagio for Strings Quote
Recommended Posts