bianka19 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Heej wam!:loveu::loveu: Gratulujemy 100 strony:smilecol: Quote
Karolina. Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Pestka napisał(a):Gratulacje 100 stronki :D Izuuus napisał(a):Witam :loveu: I gratulacje 1oo strony :razz: bianka19 napisał(a):Heej wam!:loveu::loveu: Gratulujemy 100 strony:smilecol: Witamy i dziękujemy :loveu: Moniek193 napisał(a):Witamy się:multi: Hej :p Chciałam wstawić fajny filmik, ale się nie da, buuu :-( Quote
dysia-u Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 życzenia weekendowe nie załapały się na setną stronke :roll::roll::roll::roll: Quote
Moniek193 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Karolina&Lucky napisał(a): Chciałam wstawić fajny filmik, ale się nie da, buuu :-( Czemu:-(?? Quote
Izuuus Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 No właśnie.. czemu? To może jakieś Lakusiowe fotki? :loveu: [CENTER]Heej :hand: [/CENTER] Quote
LadyK Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [CENTER]Hej :hand: Daj jakieś foteczki Lakusia :loveu:[/CENTER] Quote
Karolina. Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='dysia-u']życzenia weekendowe nie załapały się na setną stronke :roll::roll::roll::roll: Ale załapały się na 101 :cool3: :loveu: [quote name='karkakarka']Witam :multi::multi::multi::multi: Hej :multi: [quote name='Moniek193']Czemu:-(?? [quote name='Izuuus']No właśnie.. czemu? To może jakieś Lakusiowe fotki? :loveu: Heej :hand: Bo YouTube mnie nie lubi :placz: Ale dzisiaj poprosiłam go ładnie i się udało :multi: Hej :loveu: [quote name='Owczarkowa']Hej :hand: Daj jakieś foteczki Lakusia :loveu: Zdjęć nie mam, ale za to mam filmik :D Tak sobie ćwiczymy :grins: YouTube - Lucky [SIZE="1"]Sorki za moje nieopalone nogi :eviltong: :evil_lol: I za to że jest bałagan, ale kończymy remont :cool1: Quote
Moniek193 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Nono fajnie:loveu: Brawo Lucky:loveu:Zdolniacha:multi: Quote
dysia-u Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 kurcze jaki zdolny :crazyeye: może moją byś troche podszkoliła?:evil_lol: Quote
karkakarka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ale fajnie!!! Zdolna bestia :multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
LadyK Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [CENTER]Jaki zdolny :loveu::loveu::loveu: Ja chciałam ze Sonią slalom poćwiczyć to mi się nie mieści między nogami :diabloti:[/CENTER] Quote
Karolina. Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Izuuus napisał(a):No no, jaki Laki jest zdolny :loveu: Moniek193 napisał(a):Nono fajnie:loveu: Brawo Lucky:loveu:Zdolniacha:multi: karkakarka napisał(a):Ale fajnie!!! Zdolna bestia :multi::loveu::multi::loveu::multi: Dzięki :loveu: dysia-u napisał(a):kurcze jaki zdolny :crazyeye: może moją byś troche podszkoliła?:evil_lol: No pewnie :loveu: Na wakacje mogę ją wziąć do siebie :evil_lol: Owczarkowa napisał(a):Jaki zdolny :loveu::loveu::loveu: Ja chciałam ze Sonią slalom poćwiczyć to mi się nie mieści między nogami :diabloti: :lol: Izuuus napisał(a):witanko :hand: Hej :multi: Quote
Ania :) Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Brawa dla Lakiego :loveu: zdolniacha :cool3: no i dla panci też brawa, że go tego nauczyła :razz: Quote
aria99 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 nO nO ; ] witam ; ) my pierwszy raz ale bdizemy zaglądać częściej . A pieska to masz zdolnego :loveu: Quote
C&B Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Zdolniach z niego:loveu: O właśnie! Jaki to tytuł piosenki co w filmie użyłaś? Quote
Karolina. Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='mTa']ło! ale z niego zdolniacha!:) Dzięki :loveu: [quote name='karkakarka']od kiedy ćwiczyłaś Lakiego?? Od kiedy tylko przyjechał do nas do domu ;) Co jakiś czas dodawaliśmy nowe komendy, i teraz przynajmniej trochę umie :D Jeszcze potrafi "proś", ale nie ma tego na filmiku. Muszę mu znowu coś nowego wymyśleć do nauki, ale już za bardzo nie wiem co :hmmmm: [quote name='Ania :)']Brawa dla Lakiego :loveu: zdolniacha :cool3: no i dla panci też brawa, że go tego nauczyła :razz: Haha, dzięki :D [quote name='aria99']nO nO ; ] witam ; ) my pierwszy raz ale bdizemy zaglądać częściej . A pieska to masz zdolnego :loveu: [quote name='eve86']Ale zdolna psina :) :multi: Dziękujemy i zapraszamy do nas częściej :multi: :loveu: [quote name='C&B']Zdolniach z niego:loveu: O właśnie! Jaki to tytuł piosenki co w filmie użyłaś? Dzięki :p "Who Let the Dogs out" ;) [quote name='bianka19']Dzieńdoberek:loveu: Bry :lol: [quote name='Kisses']Heej :multi: Dawno mnie nie było. Ale jestem :D Hej :loveu: Wasze galerie odwiedzę kiedy indziej, bo mi internet nie działa :cool1: (teraz jestem u cioci). [SIZE=2]Może niedługo się naprawi. :roll: Quote
bianka19 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Heej;) Co tam u was?? Jakoś was u nas dawno nie było :mad: Quote
Recommended Posts