Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz wezmę się za zdjęcia,Karolin może mieć problem z wejściem na dogo :placz::eviltong:

Poczochraj Lacosława od Rokusia - niech się szykuje na następne ssanie ucha :loveu:

Posted

[quote name='Czasowa']Witamy się :cool3:
[quote name='Ania :)']Cześć Wam :hand:

Hej ;)

[quote name='Nati28']Czekamy na zdjecia z wycieczki ;)

Zdjęcia będą kiedyś :diabloti:. Ja na swoim aparacie mam mało zdjęć (96 :eviltong:), ale Agata powinna mieć więcej :multi: [SIZE="1"]bo się przyssałam do jej super-bajeranckiego aparatu, i zamiast swoim to robiłam zdjęcia sprzętem A., ale to szczegół :eviltong:

[quote name='Agata_Roki']Zaraz wezmę się za zdjęcia,Karolin może mieć problem z wejściem na dogo :placz::eviltong:

Poczochraj Lacosława od Rokusia - niech się szykuje na następne ssanie ucha :loveu:

Jakoś weszłam :mdleje: Tak to jest jak się ma młodszego brata :eviltong: Zostawia go się samego w domu, przyjeżdża się, a tu komputer zepsuty :angryy: Na szczęście [SIZE="1"]wszystkowiedząca Karolina naprawiła go :loveu: Po wpisaniu 568724 kombinacji haseł poddałam się, i pole gdzie trzeba było wpisać hasło zostawiłam puste, po czym nacisnęłam magiczny klawisz "enter" i udało się :mdleje: Pisało że trzeba wpisać hasło, a nie trzeba go było wprowadzać :roll: Potem jeszcze internetu nie miałam, więc musiałam go od nowa zainstalować (ale to nie nowość...robię to co miesiąc :roll:) i teraz wszystko śmiga jak ta lala. A więc ogłaszam wszem i wobec że [SIZE="3"]wróciłam !!! :diabloti:

[SIZE="1"]Cóż za przywitanie, jestem z siebie dumna :evil_lol:

Ssanie ucha :loveu:
:evil_lol:

Relację napiszę zaraz - musicie poczekać :p

Posted

No więc tak. Przyjechaliśmy tam ok. godz 9.00 Agata miała na nas czekać na przystanku autobusowym. Spotkaliśmy się więc w wyznaczonym miejscu. Zaczęło padać :roll: Posiedziałyśmy z chłopakami (tymi psimi :eviltong:) w budce, a jak przestało padać poszłyśmy na łąki. Zanim doszliśmy na te łąki to na szczęscie wyszło słońce :multi: Puściłam mojego poczochrańca na wolność (czyt. ze smyczy), chociaż bałam się jak na niego zareaguje Roki. Roki jest bardzo mądrym, grzecznym, spokojnym psiakiem. Wytrzymał tortury Lucky'ego :crazyeye: A więc Lucky zaczął skakać po Rokim, wlazł mu na głowę (dosłownie!), ssał i lizał mu uszy, wąchał tu i tam, zaczepiał i szczekał. A kochany Roki cierpliwie to znosił :loveu:
Byłyśmy od 9.00 do 18.00 na łąkach z psami, non stop (tylko na jakieś 20 min. poszłyśmy do Agaty do domu :eviltong:).Dziewięć (dobrze policzyłam? :eviltong:) godzin zabawy psiaków (no trochę też spały), dziewięć godzin w upale :mdleje: Ogólnie to było fajnie, tak jak napisałam w poprzednm poście, przykleiłam się do superanckiego aparatu Agaty :loveu:
No i jeszcze Lucky złodziej wyjadał parówki Rokiego. Ciągle węszył za tymi parówkami :cool1: No i zamiast podlewać krzaczków sikał na środku drogi :D
O czymś zapomniałam? Chyba nie. Zaraz może wrzucę kilka zdjęć :lol:

Ania - Hej :D Padnięta jestem, zaraz przytulę się do Lakusia i pójdziemy razem spać :D

Posted

MÓWIŁAM ŻEBYŚ WCISNĘŁA ENTER !! to ja jestem tą znawczynią komputerów bez zapoznania się z problemem..muahaha :diabloti::evil_lol:

A mogę zrobić i wgrać gdzieś frisbowy Luckowy fylmik ? :cool3:
Srał to pies że ja na kilku jestem jestem :evil_lol::eviltong:

Noo to ja też zabieram się za zdjęcia :cool3:

Posted

[quote name='Agata_Roki']MÓWIŁAM ŻEBYŚ WCISNĘŁA ENTER !! to ja jestem tą znawczynią komputerów bez zapoznania się z problemem..muahaha :diabloti::evil_lol:

A mogę zrobić i wgrać gdzieś frisbowy Luckowy fylmik ? :cool3:
Srał to pies że ja na kilku jestem jestem :evil_lol::eviltong:

Noo to ja też zabieram się za zdjęcia :cool3:

Mówiłaś mi to? Nie pamiętam :diabloti:

możesz, ale pod warunkiem, że mnie tam nie będzie, ani nie będzie tam mojego głosu (tzn. jak coś gadam) :cool1:

Weź wyślij mi na gadu te zdjęcia ze mną (tu ich nie wstawiaj ;P):cool3:

bianka - hej ;)

Posted

Ania :) napisał(a):
Wow 9h spaceru :cool3: To pewnie psy spały później caaaluutką noc i jeszcze dłużej :razz:

No właśnie niedawno dopiero wróciliśmy, i Lucky poszedł spać. Od czasu do czasu tylko zmienia miejsce, bo mu gorąco :p

Posted

Roniek się już wyspał chyba bo przyszedł z kością i chce się bawić :cool3:
Ale go już zostawię dzisiaj - nie będę go męczyć :evil_lol:

I gdzie te fotki ? :diabloti:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Roniek się już wyspał chyba bo przyszedł z kością i chce się bawić :cool3:
Ale go już zostawię dzisiaj - nie będę go męczyć :evil_lol:

I gdzie te fotki ? :diabloti:

Ale z ciebie dobra pańcia :shake: Lucky po przyjeździe położył się i trochę pospał, a potem ja wzięłam grzebień, szczotkę i nożyczki, bo musiałam go jakoś doczesać po tych szaleństwach :cool1: Obraził się na mnie i poszedł dalej spać :pChyba jednak zdecyduje się na strzyżenie :roll:

Pięć fotek mi się wgrało, a resztę fotosik odrzucił :cool1: Zaraz jeszcze raz spróbuję.

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Ostrzyż go,taak :diabloti: Dobrze żeśmy się dzisiaj nie spotkały - od rana leje :eviltong:

Przyjedźcie do Kalisza :evil_lol: Lekki wiaterek i słońce ;)

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Ostrzyż go,taak :diabloti: Dobrze żeśmy się dzisiaj nie spotkały - od rana leje :eviltong:

U mnie nie pada :multi:

Ania :) napisał(a):
Przyjedźcie do Kalisza :evil_lol: Lekki wiaterek i słońce ;)

Oki :multi: Lecę się pakować :evil_lol:

Czasowa napisał(a):
Mamy łańcuszek :multi:

No i?

Posted

[quote name='Czasowa']Sorry, miałam to koleżance na gadu wysłać :oops:

Nic się nie stało :eviltong:

Uff... udało mi się zalinkować kilka zdjęć :multi:

Buzi buzi :loveu:

Tu jeszcze Lucky mokry był, bo wcześniej padało

Czekanie na pańcię przed sklepem :p

Wśród wszystkich manatków :eviltong:

Pyyyszne ucho :diabloti:

Cdn

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
U mnie nie pada :multi:
?

u mnie też już nie,zaraz idziemy z Rokim na rower chociaż dzisiaj dalej odsypia - nawet na żarcie nie przyszedł i trzeba go rozruszać :evil_lol: