Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

....

[SIZE=2]Urodzony: 11.10.2008r.
U nas od: 13.12.08r.
Waga: ~ 2kg

Lucky jako szczeniak...

klik, klik, klik, klik

Lucky w wieku ok. roku:

klik, klik

Lucky obecnie:

luty 2010

~~~~~~~~~

Zapraszamy również na bloga:
http://mojeczterolapy.blogspot.com/

~~~~~~~~~

~~~~~~~~~

[SIZE=2]Wszystkie zdjęcia zamieszczone w galerii są zrobione przeze mnie /chyba że napisano inaczej/.
Kopiowanie i rozpowszechnianie tych zdjęć bez mojej zgody jest zabronione.

Edited by Karolina.
uaktualnienie pierwszego postu ;)
  • Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sandra i Soul :) napisał(a):
:multi::multi:Witamy :multi::multi:

Cudowny przystojniaczek :loveu: czekamy na więcej fotek :evil_lol:

ewa2909 napisał(a):
My również się witamy:loveu:
Śliczny maluszek:loveu:

Dziękujemy :Rose:
Zapraszamy ponownie :laugh2_2:

Posted

Justynak napisał(a):
Śliczny maluszek! A ma rodowód, z jakiej jest hodowli?

Jest bez rodowodu (nawet nie ze względów finansowych, po prostu mieszkam w małym miasteczku, a w pobliżu nie ma nigdzie hodowli :roll: ). Ta pani, u której kupowaliśmy Lucky’ego mówiła, że jego matka ma rodowód, była nawet na wystawach i zdobywała medale. Ale Lucky nie może mieć rodowodu, ponieważ to był drugi miot tej suczki, a szczenięta z drugiego miotu (chyba w ciągu roku, nie znam się na tym:oops:) nie mogą mieć papierów.
Jednak najważniejsze jest, aby był zdrowy…

P.S. Widziałam rodziców Lucky'ego i są zdrowymi, ładnymi yorkami, więc myślę, że z moim szczeniaczkiem nie powinno być problemu. Z tą kobieta mamy stały kontakt, jeśli mamy pytania to dzwonimy do niej, ona nam doradza, więc raczej uczciwa kobieta ;)

Posted

My również witamy, i dziękujemy za odwiedziny :multi:

Chętnie wstawiłabym więcej zdjęć, ale mały łobuz przez cały dzień ciągle w ruchu i nie sposób go uchwycić :lol: Dzisiaj udoskonalaliśmy komendy. Pojętny z niego chłopak, umie już "siad", "obrót", "łapa" wychodzi jako-tako:multi:. Ćwiczyliśmy też przynoszenie zabawki, ale zawsze powtarzało się to samo: ja rzucam zabawkę, on po nią biegnie, ja wyciągam rękę do niego i mówię "daj", a on podbiega do mnie z pluszakiem, puszcza go i gryzie mi rękę :diabloti:

I kilka zdjęć:
Żywa reklama Actimela: (nie, nie daję mu tego do picia :lol: to pusta, umyta butelka, służąca jedynie do tymczasowej zabawy:cool3:)

Śpioch mały :loveu:

Z jęzorkiem:cool3:

Posted

Dzisiaj spróbowałam zawiązać kucorka mojemu szkrabowi :loveu:
Na początku kucorek trochę przeszkadzał:

Ale gdy powiedziałam mu, że zdjęcia umieszczę na DOGO, stwierdził, że musi się pokazać z jak najlepszej strony;) :

Zbliżenie:

Zapomniałam dodać, że zaraz po sesji zdjęciowej kucyk zaczął znowu przeszkadzać;)

Nikt nie komentuje naszej galerii :-(:-(:-(

Posted

kamila.m napisał(a):
Witamy nowego szkraba:loveu::loveu::loveu: Przecudowny z niego maluszek. Minki na zdjęciach pierwsza klas;););) Sama słodycz:loveu::loveu::loveu::loveu: Buziole;););)

I my witamy nowego gościa w naszej galerii :multi:
Jest nam niezmiernie miło :sweetCyb: