Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bianka19 napisał(a):
Heej:p
My tutaj pierwszy raz
Śliczny Lucky :loveu::loveu::loveu::loveu:
Będziemy zaglądać

Pozdrawiamy i zapraszamy do nas

Dziękujemy i zapraszamy ponownie ;)
Zaraz do was wpadniemy :multi:

Mam dzisiejsze zdjęcia - jeszcze ciepłe :cool3:

;)

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata_Roki napisał(a):
http://images46.fotosik.pl/154/a6595450578f063dmed.jpg
pimpol śliczny :loveu::loveu:

W czwartek jedziemy z Rońkiem do babci przez Rejowiec - pomachacie nam na pożegnanie ? :lol::evil_lol: [tee to Rejowiec Fabryczny czy Osada ? :eviltong:]

Osada :cool3:
A gdzie twoja babcia mieszka? :razz:
Bo ja mieszkam niedaleko drogi, która prowadzi do Fabrycznego, więc może będziesz mijała mój dom :lol: :multi:

Posted

Oo czyli to ten czy nie ten z takim dużym kościołem ? :eviltong:
Babcia dokładnie w Adamówce tj Chełm->Rejowiec->Krasnystaw->Gorzków->Żółkiewka no i wsiocha kilka minut drogi od niej Adamówka :evil_lol: Nie będzie nas dłużej niż tydzień pewnie o ile Rońkowi starczy żarcia bo tam mu nigdzie cielęciny nie kupie :eviltong:

Posted

karkakarka napisał(a):
faktycznie uśmiechnięty Lakuś :)

:loveu:

Agata_Roki napisał(a):
Oo czyli to ten czy nie ten z takim dużym kościołem ? :eviltong:
Babcia dokładnie w Adamówce tj Chełm->Rejowiec->Krasnystaw->Gorzków->Żółkiewka no i wsiocha kilka minut drogi od niej Adamówka :evil_lol: Nie będzie nas dłużej niż tydzień pewnie o ile Rońkowi starczy żarcia bo tam mu nigdzie cielęciny nie kupie :eviltong:

Nie, to nie ten :cool1: Czyli z Chełma będziecie przejeżdżać przez mój Rejowiec :multi: A nie mogłabyś zamiast do babci przyjechać do mnie z Rokim, u nas sklep mięsny jest :eviltong: :cool3: Nocowałabyś u mnie :diabloti:
Moja prababcia mieszka w Żółkiewce, więc znam te strony :razz:

Skibka napisał(a):

Mała słodycz:loveu::loveu:
Ale ma już długie włoski, nie strzyżecie Lucky'ego?:razz:

No fakt, włosy już ma długie, ale narazie nie strzyżemy ;)

O właśnie, Agata, a jest u was w Chełmie jakiś psi fryzjer? :cool3: Tak pytam z ciekawości, bo mi się zdaje że kiedyś chyba widziałam, tylko nie pamiętam w którym miejscu to było :hmmmm:

Posted

Babcia by się obraziła jakbym nie przyjechała :evil_lol:
Tak czy siak przyjedziemy kiedyś na spacer co ? :eviltong:[z wzajemnością - wy do nas ;) ]

Psi fryzjer - jest kilka ;) Akurat jutro jedziemy ale to jest salon raczej do kąpania i innej pielęgnacji niż strzyżenia ;) Ronisław będzie kąpany do tego czyszczenie uszu,obcinanie paznokci i wyczesanie portków :loveu:

To ja Ci puszcze sygnał jak będę jechać a Ty wyjdziesz z Luciem i sobie pomachamy,co ? :lol::evil_lol:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Babcia by się obraziła jakbym nie przyjechała :evil_lol:
Tak czy siak przyjedziemy kiedyś na spacer co ? :eviltong:[z wzajemnością - wy do nas ;) ]

Psi fryzjer - jest kilka ;) Akurat jutro jedziemy ale to jest salon raczej do kąpania i innej pielęgnacji niż strzyżenia ;) Ronisław będzie kąpany do tego czyszczenie uszu,obcinanie paznokci i wyczesanie portków :loveu:

To ja Ci puszcze sygnał jak będę jechać a Ty wyjdziesz z Luciem i sobie pomachamy,co ? :lol::evil_lol:

No tak, jak mus to mus ;)
No ja jestem chętna, jak wrócicie to się jeszcze dogadamy :cool3:

Aha, to kiedyś jak się namyślę na strzyżenie Lakisława, to dam ci znać, spotkamy się razem i pokażesz mi gdzie ten fryzjer, bo ja w Chełma wogóle nie znam, zgubiłabym się tam :evil_lol:

No ale skąd ja będę wiedziała którym samochodem ty jedziesz? :lol:
Będę machała do każdego pokolei :eviltong:

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Aha, to kiedyś jak się namyślę na strzyżenie Lakisława, to dam ci znać, spotkamy się razem i pokażesz mi gdzie ten fryzjer, bo ja w Chełma wogóle nie znam, zgubiłabym się tam :evil_lol:

No ale skąd ja będę wiedziała którym samochodem ty jedziesz? :lol:
Będę machała do każdego pokolei :eviltong:

akurat tam gdzie my chodzimy nie strzygą psów :eviltong: są jakieś inne - jeden koło Chrobrego w centrum a tak to sie nie bardzo orientuje,my chodzimy do takiej pani z fajną wanną :cool3:

Nie no granatowy Opel combi + Roki w bagażniku :evil_lol:
Chyba bym padła jakby zobaczyła Cię z Luckim pod pachą machającą do każdego jednego samochodu :lol:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
akurat tam gdzie my chodzimy nie strzygą psów :eviltong: są jakieś inne - jeden koło Chrobrego w centrum a tak to sie nie bardzo orientuje,my chodzimy do takiej pani z fajną wanną :cool3:

Nie no granatowy Opel combi + Roki w bagażniku :evil_lol:
Chyba bym padła jakby zobaczyła Cię z Luckim pod pachą machającą do każdego jednego samochodu :lol:

Granatowy opel combi granatowy opel combi granatowy opel...dobra może zapamiętam :D
I jeszcze bym krzyczała: 'Heeej to ja Karolina, Heeej wam' :ylsuper: :evil_lol:

Owczarkowa napisał(a):

Posted

Dzieńdoberek :multi::multi:

p.s. Jak się zmienia tytuł galerii? :roll:
W pierwszym poście tematu,bierzesz Edytuj potem Zaawansowana edycja,usuwasz napis ze starym tytułem,wpisujesz nowy i Zapisz ;)

[quote name='Karolina&Lucky']Granatowy opel combi granatowy opel combi granatowy opel...dobra może zapamiętam :-D
I jeszcze bym krzyczała: 'Heeej to ja Karolina, Heeej wam' :ylsuper: :evil_lol:

nie no ja też będę machać :D i tj granatowy metalic

Posted

[quote name='moniczkaa86']Dzień dobry, my już po spacerku, a Wy? :Cool!::bigcool:

p.s. Jak się zmienia tytuł galerii? :roll:

My też :lol:

Wchodzi się do pierwszego posta w galerii (na pierwszej stronie), klika się "edytuj", i w pole "tytuł" wpisuje się nowy tytuł galerii ;)

Posted

[quote name='Agata_Roki']
nie no ja też będę machać :D i tj granatowy metalic

Zdjęcie się nie załadowało :eviltong:

[quote name='moniczkaa86']Dzieki Dziewczyny :sweetCyb::sweetCyb:

Nie ma za co :grins:

Posted

[quote name='karkakarka']http://images43.fotosik.pl/154/abaf06059f633359med.jpg
kupka włosów :evil_lol::loveu:

[quote name='Moniek193']http://images43.fotosik.pl/154/abaf06059f633359med.jpg Haha:loveu:

Super tytuł galerii:multi:;)

Dzięki (:

[quote name='Agata_Roki']Gratulujemy 100 strony :smilecol::laola: :cool3:

Nawet nie zauważyłam że to już 100 strona :crazyeye: Dzięki :loveu:

I ci nie pomachałam na pożegnanie :placz: [SIZE="1"]Nawet nie wiedziałam o której wyjeżdżasz, a sygnała mi nie puściłaś :mad: :-(

[quote name='mTa']http://images43.fotosik.pl/154/abaf06059f633359med.jpg

przesłodki jest *serduszka*:)

pozdrawiamy po długiej nieobecności!:)

Dziękujemy, i również pozdrawiamy ;)