Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spineczka juz po porannych harcach, a póki nie pada, niedlugo znów idziemy na spacer.
W srodę sterylizacja... Wezmę małą do domku na 10 dni, zobaczymy co powie na koty.

Posted

Nie cierpię tego wszystkiego po sterylce.... :smhair2:
Trzymam kciuki żeby nie było jakiś komplikacji...
Potem z każdym dniem jest coraz lepiej...

Posted

Kurcze...
Jak ma się jedną to nic ale jak więcej, to zawsze stanowi problem...
Moja bidusia pół roku musi być tylko na weterynaryjnych puszkach Royala - digestive, intestinal ew.taka sama puszka z kaczką lub z czikenem...
Oczywiście reszta dostaje gotowanego kurczaczka,wołowinkę i jak ja to mówię "smaczki" -płakać mi się chce jak bida prosi o kąseczek gotowanego żarełka czy przysmaczku a tu nie można...
Oczywiście idę je karmić do innego pokoju ale ona drapie w drzwi i skomli...
I weż tu jej wytłumacz - wczoraj aż jej łezki poleciały - nie wiem jeszcze takiego czegoś nie widziałam - ja się poryczałam...

Posted

Już po operacji. Spinka dzielnie wszystko zniosła, nawet w samochodzie ślicznie sie zachowywała.
Teraz leży w kuchni pod kocykiem, macha ogonkiem i zaprzyjaźnia sie z resztą suczek.

Troszke odmłodziliśmy Spinkę, wg lekarzy ma ok. 1,5 roku.
Poprawiłam tytuł watku i pierwszy post.
Zmyliło nas szczeniackie zachowanie i stałe sliczne ząbki.... :oops:

Posted

Rano jak weszłam do kuchni, powitał mnie trzepoczacy się ogonek. Wyniosłam ją na rękach przed dom, zaraz zrobiła siusiu, przeszła sie po trawniku, zrobiła kupala, podbiegła do bramy za Dalią i poszczekała na przejeżdzajacy samochód :-o
Az głosno powiedzialam "i kto tu jest kilka godzin po takiej operacji??"
I zjadła z ręki kilka kawaleczków gotowanego kurczaka. I napiła się solidnie wody. i zdążyła warnkąć na Pelasię, która staneła za blisko miski z wodą, ale Pelaś i tak nie słyszy więc sie nie przejęła :evil_lol: