malagos Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Czyli zmieniam pierwszy post, dopisuję sterylizację. Quote
malagos Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Spineczka zdrowieje, chodzi w kaftaniku, bo łobuzica wylizała sobie brzuszek :mad: Quote
malagos Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 A Ty, Erazm, wracaj do nas, przydałyby się zdjątka suczyska, bo za chiny ludowe nie znajdzie domku :placz: :placz: Quote
Osa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Podniosę małą... Dogo na razie jako tako "chodzi" Quote
malagos Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 O mój Boże :-( Bianko, ściskam. Quote
malagos Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Jestem coraz bardziej zdołowana ta sytuacją. Dziewczyny chca do domu, są w 100 proc. przygotowane, a tu nic, cisza. nowe zdjątka: Quote
Ada-jeje Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Malagos a czy Spinka jest gdzies oglaszana, czy ma Allegro, bo Nasza IKA & SONIA jak napiszesz do niej Pw i podasz swoje namiary tel. do ogloszenia to wstawi Spnke na Allegro. Quote
IKA & SONIA Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ada-jeje napisał(a):Malagos a czy Spinka jest gdzies oglaszana, czy ma Allegro, bo Nasza IKA & SONIA jak napiszesz do niej Pw i podasz swoje namiary tel. do ogloszenia to wstawi Spnke na Allegro. Ja mam namiary do Malagos, ponieważ ogłaszałam obie dziewczynki na necie. Wystarczy tylko zgoda Malagos i obie sunie będą miały allegro. Quote
malagos Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Dopiero i ja mam chwilkę czasu. Wyekspediowałam Białego do Poznania! :loveu: Co za traf, mieszkał na ulicy prawie rok i wygrał casting na bialego pieska do odbrego domu :crazyeye: I akurat dziwnym trafem mąż sie zgadał ze znajomą panią, ze jej córka przyjeżdza do nas na wieś z Poznania i wracajac moze zabrać białego do nowego domu :-o I Biały pojechał o godz. 18 po nowe życie :crazyeye: :loveu: Quote
Ada-jeje Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Malagos o jakim Ty znow Bialym piszesz bo ja nic nie kumam, :shake: a jest to przeciez watek Spinki. P.S. Faktura dotarla zaraz zrobie przelew. Quote
malagos Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Ada-jeje napisał(a):Malagos o jakim Ty znow Bialym piszesz bo ja nic nie kumam, :shake: a jest to przeciez watek Spinki. P.S. Faktura dotarla zaraz zrobie przelew. Dziekuję za przelew i przepraszam za off o białym piesku. Quote
Isadora7 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Melduję że mailika otrzymałam. Się wieczorkiem przyłożę. Quote
malagos Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 2 telefony z Tygodnika, oba zaczynające się "Jaka to rasa?''' :shake: Quote
Recommended Posts