nika28 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 owieczka napisał(a):dzieki nika28 :-( mało kto tu zagląda... :-( :-( :-( Quote
jayo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ja tez zagladam, ale dla malutkiej nic nie mam w rekawie.. Quote
Owieczka Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 jayo napisał(a):Ja tez zagladam, ale dla malutkiej nic nie mam w rekawie.. trzeba jej znowu fotki nowe zrobic przy najbliższej okazji :shake: Quote
jayo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 malagos napisał(a):Tak, foteczki to podstawa... zapros na naleweczke, to jeszcze lepsze forki wyjda :diabloti: Quote
Owieczka Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 jayo napisał(a):zapros na naleweczke, to jeszcze lepsze forki wyjda :diabloti: hahaha :turn-l: "forki" a może faworki hahahahahahaaa ale mnie rozbawiłas tą literówką :megagrin::megagrin: wychodzi że bedzie naleweczka i faworki ... :cool3::cool2: Quote
jayo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Owieczka, gdzie Lateczka ma ogloszenia ? Czy jeszcze nie dawalysmy? Quote
Owieczka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jayo napisał(a):Owieczka, gdzie Lateczka ma ogloszenia ? Czy jeszcze nie dawalysmy? Na wątku kruszewskim lika wkleiła linki gdzie dała jej cały zestaw ogłoszeń Quote
jayo Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Nikt sie nia nie interesuje... Jakos znika w natloku innych malych suniek.. Quote
Aleksandra_B Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Śmiesznotka mała... ale niewielkie zainteresowanie sunieczką. Quote
jayo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 To chyba dom sie musi znalezc tak jak dla Lusi - bardzo specjalny i bardzo kochajacy :p Quote
Owieczka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Hmmm :p I Łateczka w niedzielę pojechała do swojego domeczku :loveu: Nikt się nie chwali - nie ładnie Jayo :mad: Ja rozumiem że maiałaś sprzątania w aucie ( Łateczce się ciut ulało :evil_lol: ) ale takich wieści nie powinno się ukrywać. Quote
jayo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Owieczka napisał(a):Hmmm :p I Łateczka w niedzielę pojechała do swojego domeczku :loveu: Nikt się nie chwali - nie ładnie Jayo :mad: Ja rozumiem że maiałaś sprzątania w aucie ( Łateczce się ciut ulało :evil_lol: ) ale takich wieści nie powinno się ukrywać. Nie dokuczaj, ulewanie to normalka w transporcie :evil_lol: Ale mialam nadzieje, ze maja napisze wiecej - zaraz ja wezwe do odpowiedzi :mad: Quote
maja602 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Łateczka ma na imię Tosia. Mieszka w malutkim domku z malutkim ogródeczkiem. Jest towarzyszka życia bardzo sympatycznego małżeństwa. Myślę, że będzie miała spokojne życie i że bedzie kochana, a to najważniejsze. Jestem zaproszona w odwiedziny i mam zamiar w niedługim czasie skorzystać z tego zaproszenia. Postaram się wówczas zrobić kilka fotek. Quote
esperanza Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Łateczka jest malutka, więc do domku pasuje jak ulał :lol: Quote
Aleksandra_B Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A to fantastycznie :) To kolejna sunia, której ogłoszenie ściągam z allegro, bardzo lubię tę czynność :p A skąd Państwo dowiedzieli się o suni? Quote
nika28 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Bardzo się cieszę że Łateczka ma dom :multi: :loveu: Quote
maja602 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Właśnie rozmawiałam z właścicielką Tosi. Państwo są bardzo z niej zadowoleni i Tosia chyba też, bo nie odstępuje swoich właścicieli. Quote
Owieczka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 maja602 napisał(a):Właśnie rozmawiałam z właścicielką Tosi. Państwo są bardzo z niej zadowoleni i Tosia chyba też, bo nie odstępuje swoich właścicieli. :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
esperanza Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Całe szczęście :p Babeszjoza to teraz straszna plaga :roll: Quote
maja602 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 W poniedziałek byłam z wizytą u Tosi. Sunia ma się dobrze ale niestety ze spaceru przyniosła kleszcza. Wet. usunął drania i zrobił badania na babeszję. Wynik badań OK. Państwo obiecali, ze Tosię zabezpieczą na przyszłość. Quote
maja602 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Wczoraj odwiedziłam Tosię i jej Rodzinę. Sunia wygląda na zadowoloną z życia. Jest zadbana i czyściutka. Państwo bardzo ją chwalą. W czasie wizyty Tosia pokazała, że to jej ogródek i przepędziła intruzów na rowerach. Krótko mówiąc jest OK. Będą zdjęcia. Quote
Recommended Posts