Owieczka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Łatka - to śliczna biało-ruda sunieczka ok 2-3 letnia w typie Jack russell-a jest malutka , kochaniutka i strasznie się cieszy jak człowieka zobaczy. Łateczka przebywa aktualnie w schronisku w Kruszewie. Jest troszkę zdominowana przez duże psy biegające z nia po placu. Bidulka stara sie nie wychylać :shake: stoi sobie w kąciku i obserwuje co sie dzieje. Jak do niej podeszłam i zawołałam to iskierka radości zabłysneła w jej oczach ale zaraz cała zgraja psów się zbiegła i Łatka sie wycofała :-( patrzyła tylko smutno Może ktoś szuka malutkiej sunieczki... Łatka jest troszke przy tuszy ale bierąc pod uwage warunki i śrdodwisko w jakim przebywa nie bardzo ma mozliwośc poszaleć :shake: pewnie łyka jedzenie ile sie da i ucieka w kącik przed duzymi psami Miłośnicy Rasselków pomóżcie :placz: Quote
Owieczka Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Tu sie wystraszyła bo duża psiarnia przybiegła i warczała :-( Taka jestem w łatki :loveu: i mam krótkie łapki Quote
esperanza Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Nie ma chętnych, a to taka przyjazna sunia. Quote
nika28 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ale fajna sunia... mam nadzieję że szybko znajdzie dom :roll: Quote
jayo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Domow jak na lekarstwo.. Ale mniejsze psiaki latwiej jakos domy znajduja, moze i jej sie poszczesci ?? Quote
Owieczka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Widać że sunia jest trochę zrezygnowana bo nikt z odwiedzających nie zwraca na nią uwagi :shake: Ona jest taka malutka i ginie wśród tylu psiaków :placz: Quote
Aleksandra_B Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ale mała klucha. Ona taka grubiutka jest? Czy taka jej natura? Quote
Owieczka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 :evil_lol: ona tak przy tuszy troche :eviltong: Dobrze karmią tą psirnię ale według mnie sunia duzo i szybko łyka żeby inne psiaki jej nie zjadły. To typowa presja stada :shake: niestety. Quote
jayo Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Sunia nie wpadla nikomu w oko? A ogloszenia jakies mamy juz? Quote
Aleksandra_B Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 allegro dla suni Mała Łateczka,mała pieszczocha.Sunia szuka domu (530143425) - Aukcje internetowe Allegro czy ona jest wysterylizowana? Quote
Owieczka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Łateczka ucieka przed dużymi psami :shake: nie ma szans bo duże psiaki zawsze bardziej zwrócą na siebie uwaga niż ona :-( ... ale jak wyciagałam ręke to sie bardzo garnęła i tuliła... Images Like This One Smutne oczy małej przylepki ... Images Like This One psiarnia mi nie dała zrobić zdjęć bo strasznie skakała na mnie i domagała sie uwagi :eviltong: Quote
Owieczka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Bidulka :-( Nikt się sunią nie interesuje... Quote
Owieczka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Aleksandra_B napisał(a):allegro cały czas jest Dzięki wielkie :Rose: może ktoś ją jeszcze gdzieś wrzucić ?? Quote
jayo Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wrzucimy ja adopcjepsow.org. Poprosze chlopa, coby dal jeszcze na gumtree i gratke i cus jeszcze. Quote
Aleksandra_B Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Odnowiłam jej allegro, taka mała wdzięczna Łateczka i cisza :shake: http://allegro.pl/item558643726_mala_lateczka_mala_pieszczocha_sunia_szuka_domu.html Quote
Owieczka Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Dzieki. nie wiem czemu nikt nie zwraca na niauwagi to taki kochany psiak :roll: Quote
jayo Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Owieczka napisał(a):Dzieki. nie wiem czemu nikt nie zwraca na niauwagi to taki kochany psiak :roll: Kochany, ale pewnie za malo sie rzuca w oczy i nie ma wielkiej historii... tak bywa.. Quote
Owieczka Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Dzieki Nika28 :-( mało kto tu zagląda... Quote
Recommended Posts