Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łatka - to śliczna biało-ruda sunieczka ok 2-3 letnia w typie Jack russell-a
jest malutka , kochaniutka i strasznie się cieszy jak człowieka zobaczy.

Łateczka przebywa aktualnie w schronisku w Kruszewie. Jest troszkę zdominowana przez duże psy biegające z nia po placu. Bidulka stara sie nie wychylać :shake: stoi sobie w kąciku i obserwuje co sie dzieje. Jak do niej podeszłam i zawołałam to iskierka radości zabłysneła w jej oczach ale zaraz cała zgraja psów się zbiegła i Łatka sie wycofała :-( patrzyła tylko smutno

Może ktoś szuka malutkiej sunieczki...

Łatka jest troszke przy tuszy ale bierąc pod uwage warunki i śrdodwisko w jakim przebywa nie bardzo ma mozliwośc poszaleć :shake: pewnie łyka jedzenie ile sie da i ucieka w kącik przed duzymi psami

Miłośnicy Rasselków pomóżcie :placz:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol: ona tak przy tuszy troche :eviltong:
Dobrze karmią tą psirnię ale według mnie sunia duzo i szybko łyka żeby inne psiaki jej nie zjadły. To typowa presja stada :shake: niestety.

Posted

Łateczka ucieka przed dużymi psami :shake: nie ma szans bo duże psiaki zawsze bardziej zwrócą na siebie uwaga niż ona :-( ... ale jak wyciagałam ręke to sie bardzo garnęła i tuliła...

Images Like This One

Smutne oczy małej przylepki ...

Images Like This One

psiarnia mi nie dała zrobić zdjęć bo strasznie skakała na mnie i domagała sie uwagi :eviltong:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Owieczka napisał(a):
Dzieki.
nie wiem czemu nikt nie zwraca na niauwagi to taki kochany psiak :roll:

Kochany, ale pewnie za malo sie rzuca w oczy i nie ma wielkiej historii... tak bywa..