Edi100 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='elmira']Ale bida. Ta fota, jak wspina sie do kosza:shake: Jak ja nie lubię bezsilności:angryy: Nic nie mogę zrobic, nie moge pomóc.[/quote] Tak, bezsilność zabija:( Ale tutaj jest szansa dla psineczki. Trzymam mocno, żeby jej się udało! Quote
red Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Niestety ani dziś ani jutro nie pojedziemy, w poniedziałek Dorka będzie w pracy w Iłży, poszuka suni, zresztą po weekendzie pewnie bidulka będzie głodna i pewnie zajrzy tu gdzie dostała jedzenie. Czy ten tymczas w Tarnowskich Górach to poważna propozycja? Prosimy o telefon na pw do Dorki. Quote
mmlasowice Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Mam nadzieje ,że się znajdzie! Kolejny psiak w dramatycznej sytuacji, któremu ,gdy proponuję pomoc............... znika. Tak stało się 07.01.2009r z sunią z Lublińca. Nie ma jej do dzisiaj - a wędrowała od 6 m-ca życia przez cały rok po mieście. Drugą zimę się tuła............ tylko po jakich drogach w tej chwili? Na lublinieckich jej nie widać. Quote
Julie Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 biedna sunia:( będzie głodna chodziła do poniedziałku?w poniedziałek ją zabieracie tak? ja też mogę dołożyć się do utrzymania suni. Quote
orpha Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 trzymaj sie sunieczko i pojaw sie w poniedzialek :placz: zajrzyjcie tez tu , tez tułający sie po ulicy psiak :placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-mieszkam-przed-szkola-dzieci-mnie-karmia-karczew-kolo-otwocka-128590/[/URL] Quote
red Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='mmlasowice']Mam nadzieje ,że się znajdzie! Kolejny psiak w dramatycznej sytuacji, któremu ,gdy proponuję pomoc............... znika. Tak stało się 07.01.2009r z sunią z Lublińca. Nie ma jej do dzisiaj - a wędrowała od 6 m-ca życia przez cały rok po mieście. Drugą zimę się tuła............ tylko po jakich drogach w tej chwili? Na lublinieckich jej nie widać.[/quote]To nie znaczy, że sunia zniknęła, w sobotę i niedzielę Dorka jest w Radomiu, może w poniedziałek jak zwykle się pojawi. Quote
Julie Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ale zabierzecie ją w poniedziałek? ja się dokładam Quote
AlmaMater Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jak można wyrzucić psa, na dodatek w zimie :-( Quote
D O R K A Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 W poniedziałek będę w Iłży. Mam nadzieję, że sunię znajdę i da mi się wpakować do samochodu. Może być to trudne bo sunia jest nieufna. Quote
orpha Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 cały poniedziałek bede trzymac kciuki Dorka umowa poszła Quote
elmira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='AlmaMater']Jak można wyrzucić psa, na dodatek w zimie :-([/quote] AlmaMater głupoli u nas pełno, niestety:shake: Quote
fizia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A jeśli uda się bidulkę złapać, to czy nadal potrzebny jest transport do Tarnowskich Gór - na owczarek.pl być może udałoby się go jakoś zorganizować Quote
red Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Na pewno będzie potrzebny transport, z Radomia dość daleko do Tarnowskich Gór. Quote
Julie Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 oby jutro wszystko się udało. Jak Nutka będzie złapana zrobimy jej bazarki 3maj się malutka Quote
mmlasowice Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Wieści z DT w Tarnowskich Górach. Przywiozłam dzisiaj zgubę z Lublińca! Samczyk OSKAREK ( tak go nazwałam bez porozumienia z Panią , która się nim opiekowała. Kiedy zapytałam Ją "czy nadała mu imię"- odpowiedziała OSKAR!) - szybciutko zaaklimatyzował się z pozostałą sforą ( Nela,Mika,Uszatek,Oskarek). Przeczytacie o nich na ich wątkach. Jedynie 6 letni rottek jest izolowany, bo nie nadąża za tymi zmianami. Sądzę ,że sunia też się odnajdzie! Quote
Julie Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze bo cały czas myślę o suni ona taka bidulka... Dobrze, że będzie ten DT a my się dołożymy do utrzymania suńki. Od jutra mogą ruszyć bazarki :cool3: Quote
orpha Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ojejku jejku niecierpliwie czekam na wiesci Quote
D O R K A Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dziewczyny dzisiaj nie udało się bo musiałam jechać z Iłzy do Lipska. Niestety jestem urzędnikiem "na kółkach" i muszę być czasami w dwóch miejscach w tym samym dniu. Sunia była w okolicach stacji benzynowej. Nakarmiłam ją. Jutro będę cały dzień na miejscu i jak tylko rano ją zobaczę, to spróbuję ją od razu zabrać do biura żeby się nie przemieściła w inne miejsce. Jeszcze raz przepraszam ale taką mam pracę... Wiem, że oczekiwałyście innych wieści...:shake: Quote
orpha Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 to ja trzymam kciuki za powodzenie akcji jutro :) [SIZE=1] p.s Dorka doszła umowa ?[/SIZE] Quote
Julie Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 to czekamy na jutrzejsze dobre wieści :) a powiedz co potem zamierzasz, oddać Nutkę do hoteliku czy będzie u Ciebie? ja podtrzymuję, że się dorzucę. Quote
Kasia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [IMG]http://i42.tinypic.com/24llemq.jpg[/IMG] to zdjęcie mnie rozwaliło :-( trzymam kciuki aby jutro akcja się powiodła i sunia była juz bezpieczna! Quote
fizia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Zdjęcie jest powalające - jedno z najsmutniejszych chyba, jakie widziałam na dogomanii:-( Quote
Recommended Posts