Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elmira']Ale bida. Ta fota, jak wspina sie do kosza:shake:

Jak ja nie lubię bezsilności:angryy: Nic nie mogę zrobic, nie moge pomóc.[/quote]
Tak, bezsilność zabija:( Ale tutaj jest szansa dla psineczki.
Trzymam mocno, żeby jej się udało!

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety ani dziś ani jutro nie pojedziemy, w poniedziałek Dorka będzie w pracy w Iłży, poszuka suni, zresztą po weekendzie pewnie bidulka będzie głodna i pewnie zajrzy tu gdzie dostała jedzenie. Czy ten tymczas w Tarnowskich Górach to poważna propozycja? Prosimy o telefon na pw do Dorki.

Posted

Mam nadzieje ,że się znajdzie! Kolejny psiak w dramatycznej sytuacji, któremu ,gdy proponuję pomoc............... znika. Tak stało się 07.01.2009r z sunią z Lublińca. Nie ma jej do dzisiaj - a wędrowała od 6 m-ca życia przez cały rok po mieście. Drugą zimę się tuła............ tylko po jakich drogach w tej chwili? Na lublinieckich jej nie widać.

Posted

trzymaj sie sunieczko i pojaw sie w poniedzialek :placz:

zajrzyjcie tez tu , tez tułający sie po ulicy psiak :placz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-mieszkam-przed-szkola-dzieci-mnie-karmia-karczew-kolo-otwocka-128590/[/URL]

Posted

[quote name='mmlasowice']Mam nadzieje ,że się znajdzie! Kolejny psiak w dramatycznej sytuacji, któremu ,gdy proponuję pomoc............... znika. Tak stało się 07.01.2009r z sunią z Lublińca. Nie ma jej do dzisiaj - a wędrowała od 6 m-ca życia przez cały rok po mieście. Drugą zimę się tuła............ tylko po jakich drogach w tej chwili? Na lublinieckich jej nie widać.[/quote]To nie znaczy, że sunia zniknęła, w sobotę i niedzielę Dorka jest w Radomiu, może w poniedziałek jak zwykle się pojawi.

Posted

A jeśli uda się bidulkę złapać, to czy nadal potrzebny jest transport do Tarnowskich Gór - na owczarek.pl być może udałoby się go jakoś zorganizować

Posted

Wieści z DT w Tarnowskich Górach. Przywiozłam dzisiaj zgubę z Lublińca! Samczyk OSKAREK ( tak go nazwałam bez porozumienia z Panią , która się nim opiekowała. Kiedy zapytałam Ją "czy nadała mu imię"- odpowiedziała OSKAR!) - szybciutko zaaklimatyzował się z pozostałą sforą ( Nela,Mika,Uszatek,Oskarek). Przeczytacie o nich na ich wątkach. Jedynie 6 letni rottek jest izolowany, bo nie nadąża za tymi zmianami.
Sądzę ,że sunia też się odnajdzie!

Posted

miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze bo cały czas myślę o suni ona taka bidulka...
Dobrze, że będzie ten DT a my się dołożymy do utrzymania suńki. Od jutra mogą ruszyć bazarki :cool3:

Posted

Dziewczyny dzisiaj nie udało się bo musiałam jechać z Iłzy do Lipska. Niestety jestem urzędnikiem "na kółkach" i muszę być czasami w dwóch miejscach w tym samym dniu. Sunia była w okolicach stacji benzynowej. Nakarmiłam ją. Jutro będę cały dzień na miejscu i jak tylko rano ją zobaczę, to spróbuję ją od razu zabrać do biura żeby się nie przemieściła w inne miejsce.

Jeszcze raz przepraszam ale taką mam pracę... Wiem, że oczekiwałyście innych wieści...:shake:

Posted

to czekamy na jutrzejsze dobre wieści :)
a powiedz co potem zamierzasz, oddać Nutkę do hoteliku czy będzie u Ciebie?
ja podtrzymuję, że się dorzucę.