Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i pokazujemy.
Pani Jasia wywiesza tez ogloszenia w lecznicach,weci sami to zaproponowali.
Zalezy nam na adopcji Lorci glownie z jednego wzgledu-u Pani Jasi,zawsze znajduje kat jakis schorowany weteran,piesek zabrany ze schroniska,bez najmniejszych szans na dom.Pani Jasia wypatrzyla w schronisku takiego pieska,spanielowatego.Siedzi chyba z 9 lat i nieduzo juz zycia przed nim.Ale nie wezmie go,dopoty jest Loreczka "na stanie",bo jakis umiar trzeba miec :roll:,no i jest rodzina ,z ktora jednak trzeba sie liczyc.

Posted

Powrzucałam wczoraj Lorcie na jakieś dziwne przeróżne portale. Dziś postaram się podać tu linki, ale to jest straszna robota:shake:. Teraz dopiero podziwiam Akuche i inne ciotki ogłoszeniowe. Toż to można cały dzień siedzieć i ogłaszać...

Posted

Obskoczyłam na razie te zwierzęce. Ale, że to mój debiut to wpierw musiałam się na większości portali zarejestrować, a dopiero potem wstawiać ogłoszenia. Mam nadzieję, że następnym razem będzie prościej...

Posted

Pewnie, bierz tekst i cieszę się ze się podoba:p

Ja bym drugiego psa - zwłaszcza taką słodziutką dziewczynkę Lorcię:cool3: - wzięła z miłą chęcią ale mam ostatnio problemy z pracą i kasą (kryzys:roll:), nie mam swojego kawałka ziemi, wynajmuję tylko mała stancję w blokowisku i niestety jest mi trudno nawet z tym jednym psiochem...choć bardzo go kocham i staram się dbac jak mogę najlepiej... :/ Może keidyś wygram w totka:cool3::cool3::cool3: - mam tu swoją listę faworytów i Lorcia jest na niej w czołówce do adopcji...

Naprawdę nikt o nią nie pyta?:-( Ludzie, gupi jesteście, tyle powiem...

Dobrej nocy...:)

Posted

Źle ze mną.
Czytam pierwszy post, bo jakoś nie trafiłam na wątek wczesniej...
Czytam, czytam... i czytam co pisze szuwar.
"Co Ty tu Jasiu o mnie wypisujesz?".
Myślę: "O Boże, szuwar jest mężczyzną a ja cały czas o nim myślałam i pisałam w rodzaju żeńskim."

Czytam dalej...w dalszej części tekstu wystepują formy żeńskie.
Betbet siedzi i myśli...
Nie pytajcie ile czasu zajęło mi dojście do tego, że imię Jasia może dotyczyć kobiety...

Posted

Też mi strachy, durne babsko. Dobrze, że zrezygnowałam, bo jak jej na chipa żal kasy, to o czym z nią gadać?!

Ponowiłam jej dziś allegro.

Pozdrawiam wujka Janka :lol:

Posted

jak sie mozna wystraszyc umowy i chipowania? :crazyeye:
co za ludzie;
u nas pokutuje przeswiadczenie, ze jesli sie bierze psa, to sie robi wielka łaske i nikt z tego tytulu nie ma prawa niczego wymagac, tylko lac w gacie ze szczescia, ze sie chetny znalazl do adopcji...
kiedy to sie zmieni? :wallbash:

Posted

dokladnie tak kakadu.Tylko,ze ta pani od chipowania byla mila i sympatyczna,a dzwonila jeszcze jedna pani....najwazniejsze byly kilogramy...tak przykro mi sie zrobilo w czasie tej rozmowy :(