brazowa1 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 na mnie 605 325 725. Dzis miala zsiagniete szwy.Dr Ratajski bardzo ladnie sie zachowal-zrobil to gratis,bo wie,ze suczka szukajaca domku. Quote
madcat1981 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ja zrobię jej miejsce na cafeanimal jak najszybciej się da:) Quote
brazowa1 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 i pokazujemy. Pani Jasia wywiesza tez ogloszenia w lecznicach,weci sami to zaproponowali. Zalezy nam na adopcji Lorci glownie z jednego wzgledu-u Pani Jasi,zawsze znajduje kat jakis schorowany weteran,piesek zabrany ze schroniska,bez najmniejszych szans na dom.Pani Jasia wypatrzyla w schronisku takiego pieska,spanielowatego.Siedzi chyba z 9 lat i nieduzo juz zycia przed nim.Ale nie wezmie go,dopoty jest Loreczka "na stanie",bo jakis umiar trzeba miec :roll:,no i jest rodzina ,z ktora jednak trzeba sie liczyc. Quote
madcat1981 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 LORCIA - miniaturowe 3,5 kilo samej miłości:) Szukamy domciu! - Zwierzaki - cafeanimal.pl Takie cudo trzeba ogłosić całemu światu! Postaram się jeszcze gdzieś powstawiać ogłoszenia, ale wszelka pomoc mile widziana!!! :modla: Lorka, mizianka dla CIEBIE!:loveu: Quote
szuwar Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Powrzucałam wczoraj Lorcie na jakieś dziwne przeróżne portale. Dziś postaram się podać tu linki, ale to jest straszna robota:shake:. Teraz dopiero podziwiam Akuche i inne ciotki ogłoszeniowe. Toż to można cały dzień siedzieć i ogłaszać... Quote
madcat1981 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Pewnie, że można;) Chyba trzeba skupić się na tych najbardziej popularnych (n-k:roll:, allegro:cool3:) i poświęconych zwierzętom, prawda? Quote
szuwar Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Obskoczyłam na razie te zwierzęce. Ale, że to mój debiut to wpierw musiałam się na większości portali zarejestrować, a dopiero potem wstawiać ogłoszenia. Mam nadzieję, że następnym razem będzie prościej... Quote
szuwar Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 A tak w ogóle Madcat to mogę skopiować Twój tekst z ogłoszenia? Jest fajny, krótki i zawiera w sobie "esencję". A ze mnie to taki marny pisarz... Quote
brazowa1 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 tak,super napisane. Madcat,a moze...a może Ty szukasz drugiego pieska dla siebie?:cool3: Quote
madcat1981 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Pewnie, bierz tekst i cieszę się ze się podoba:p Ja bym drugiego psa - zwłaszcza taką słodziutką dziewczynkę Lorcię:cool3: - wzięła z miłą chęcią ale mam ostatnio problemy z pracą i kasą (kryzys:roll:), nie mam swojego kawałka ziemi, wynajmuję tylko mała stancję w blokowisku i niestety jest mi trudno nawet z tym jednym psiochem...choć bardzo go kocham i staram się dbac jak mogę najlepiej... :/ Może keidyś wygram w totka:cool3::cool3::cool3: - mam tu swoją listę faworytów i Lorcia jest na niej w czołówce do adopcji... Naprawdę nikt o nią nie pyta?:-( Ludzie, gupi jesteście, tyle powiem... Dobrej nocy...:) Quote
brazowa1 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 madcat,to zagraj czasem w tego Totka :) Quote
madcat1981 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :roll:Gram...:roll: bez powodzenia...:roll: Quote
brazowa1 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 no dobra,to ja tez zagram,a jak wygram,to obiecuje,ze sie podziele.Teraz masz wieksze szanse :) Quote
Betbet Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Źle ze mną. Czytam pierwszy post, bo jakoś nie trafiłam na wątek wczesniej... Czytam, czytam... i czytam co pisze szuwar. "Co Ty tu Jasiu o mnie wypisujesz?". Myślę: "O Boże, szuwar jest mężczyzną a ja cały czas o nim myślałam i pisałam w rodzaju żeńskim." Czytam dalej...w dalszej części tekstu wystepują formy żeńskie. Betbet siedzi i myśli... Nie pytajcie ile czasu zajęło mi dojście do tego, że imię Jasia może dotyczyć kobiety... Quote
brazowa1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 hahahahhahaah,dobre! wiesz,Betbet,jestem w szoku,to Ty nie zauwazylas,ze szuwar to męzczyna? przeciez nawet nick ma meski......oj,Betbet,Betbet.hihihihihihihihi Quote
szuwar Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Betbet, to wszystko przez to, że ten tekst pisała za mnie taka jedna baba... Quote
Betbet Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ja już nic nie wiem, niczego nie jestem pewna...trace pewność nawet co do brązowej... Quote
szuwar Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Gdzieś ostatnio wspominałaś o gorączce... Może to dlatego. Quote
brazowa1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 dzwonila jedna pani o suczke,ale chyba sie wystraszyla umowy...i chipowania. Quote
akucha Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Też mi strachy, durne babsko. Dobrze, że zrezygnowałam, bo jak jej na chipa żal kasy, to o czym z nią gadać?! Ponowiłam jej dziś allegro. Pozdrawiam wujka Janka :lol: Quote
kakadu Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jak sie mozna wystraszyc umowy i chipowania? :crazyeye: co za ludzie; u nas pokutuje przeswiadczenie, ze jesli sie bierze psa, to sie robi wielka łaske i nikt z tego tytulu nie ma prawa niczego wymagac, tylko lac w gacie ze szczescia, ze sie chetny znalazl do adopcji... kiedy to sie zmieni? :wallbash: Quote
madcat1981 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 no nie... a codziennego karmienia się nie wystraszyła?:eviltong: na spacery pewnie też by sie bała wychodzić... eeeee tam, nie tej pańci szukamy (tudziez pańcia:cool1:) Quote
madcat1981 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ej, nie smuć się. Są telefony, to ważne. W końcu się trafi jakiś jeden sensowny i może nawet więcej niż tylko telefon :kciuki: Quote
brazowa1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 dokladnie tak kakadu.Tylko,ze ta pani od chipowania byla mila i sympatyczna,a dzwonila jeszcze jedna pani....najwazniejsze byly kilogramy...tak przykro mi sie zrobilo w czasie tej rozmowy :( Quote
Recommended Posts