shirrrapeira Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Byłam dzisiaj u Zuleńki. To naprawdę słodka sunia. Na dzień dobry wylizała mnie cała dokumentnie. Bardzo delikatna, malutka i bardzo słodziutka. Cały czas język i ogonek był w ruchu, sierść ma lśniącą, oczka mądra. Na spacerach rzeczywiście je wszystko z ziemi. Jest bardzo fajna, taka przytulaśna. Koliberek się nią świetnie opiekuje. Zdjęcia mam z wizyty, zaraz zobaczycie jaka Zulka jest słodka. Ruchliwa, trzeba się wiele natrudzić by zrobić Jej zdjęcie. Zuleńka wpatrzona w panią. Zuleńka prawda, że śliczna? Zuleńka zjada smakołyczka Zuleńka z zabawką na łóżeczku u swojej pani Zulka z zabawką na łóżeczku. Cudowna dziewczynka prawda? Umowę adopcyjną Zulki. Mam zamiar wysłać Ją w poniedziałek. Mam nadzieję, że teraz zdjęcia widać, były wklejane z programu picassa, ale rzeczywiście nie było widać. Quote
dorota1 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ojej, a mnie nie wyświetlają się zdjęcia.:placz:A taka jestem ciekawa Zulki. Quote
shirrrapeira Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A ja je widzę więc nie wiem czemu? Teraz mam nadzieje, że je widać. Quote
anciaahk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Zulka jest przepięknie umaszczona, cudna biała końcóweczka ogonka. I sierść jaka cudnie błyszcząca:loveu:. Koliberku masz piękną sunię. Quote
dorota1 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ja też już widzę zdjęcia. Sunia przesłodka:loveu: Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 super :klacz: :loveu: moje też wciągają jak odkurzacze co znajdą i muszę pilnować i przewidywać kiedy coś kombinuja i wtedy zapobiegawczo każę zostawić :lol: Quote
IKA & SONIA Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Widać, że dziewczynka zadbana i wypielęgnowana :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts