jagienka42 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 kurcze tak rozmyslam może w ciągu wystrzału petard wyrwał głowe z obroży;) mi kiedyś pies wyskoczył z szelek o mało zawału nie dostałam to był ułamek sekundy,dobrze że kawałek dalej się zatrzymał:shake: Quote
t_kasiek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 nikt nie zagladał.....3majcie kciuki zeby udalo sie oglosic go w dzisiejszym Kundlu.... Quote
t_kasiek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 podnosze !!!!!! prosze......niech ktos tutaj zagladnie !!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz: Quote
t_kasiek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 niestety nie było ogłoszenia w TV :( szkoda...... Quote
jagienka42 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 moge jedynie podnieść na razie mam nadzieje że szybko będą nowe zdjęcia;) Quote
zuzlikowa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Komp mi protestuje i powoli chodzi,ale jutro zrobię ogłoszenia na Gumtree(Kraków,Katowice!) - gł, że szukamy ew. właścicieli ,ale i ew. nowego domku! Mogłyby być wyraźniejsze fotki,ale jak nie to się da te. Achaaaaaaaaa- nr kontaktowy !!!!Telefon! Dobrze byłoby stosunkowo dokładnie określić datę znalezienia pieska . :oops:...a może mi to umknęło? Quote
ANETTTA Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 szkoda ze nikt go nie szukał .....w gore psie po dom ...bo jestes piekny Quote
wtatara Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 musimy znależć dla niego domek. A może by ktoś zrobił plakat i rozwieszać w Krakowie Quote
Isadora7 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 wtatara napisał(a):musimy znależć dla niego domek. A może by ktoś zrobił plakat i rozwieszać w Krakowie Mogę zrobić mu plakat, tylko dzisiaj nie wiem czy dam rade, ale jutro do południa powinien być. Aha i jakies dane kontaktowe do podania na plakacie, bo na pierwszej stronie nie widze. Quote
zuzlikowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 zuzlikowa napisał(a):Mam sugestię!!! ... 2)... Zrobić plakaciki i porozwieszać po okolicy...jakichś stacjach benzynowych...supermarketach...gdzieś w centrach odwiedzanych przez okolicznych mieszkańców...w samym Krakowie...też w charakterystycznych miejscach- centrum...sama to lepiej wiesz! Tu możesz zamówić plakat...chłopak nawet może trochę poddrukować jak się dogadać http://www.dogomania.pl/forum/f942/plakaty-ogloszenia-ulotki-banery-grafiki-128462/#post11540436 ... Koniecznie musisz mieć dobre zdjęcia! ... Nic nie stoi na przeszkodzie mieć dwa plakaty!!! Jeśli ktoś nie zwróci uwagi na jeden ,może przyciągnie go drugi!:evil_lol: t_kasiek - pilnie potrzebuję namiarów na kontakt...do ogłoszeń! A może nowe fotki? Quote
Gisic87 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Psiak jest śliczny:loveu: Jeśli chcecie mogę porobić mu ogłoszenia tylko poproszę o tekst:oops: Quote
zuzlikowa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ogłoszenia psiaka na krakowskim i katowickim Gumtree Nr referencyjny ogłoszenia POJAWIŁ SIĘ Z NIKĄD_poświąteczna niespodzianka_2 l. owczarek n. na : 98835693 Nr referencyjny ogłoszenia Poświąteczna niespodzianka?_ 2 letni owczarek niemiecki_ZGUBA? na : 98836401 Mam nadzieję,że ich nie wywalą! Ostatnio mi się to przydarzyło!:-( Quote
zuzlikowa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 No i jeszcze allegro dla Onka POJAWIŁ_SIĘ_ZNIKĄD_ 2 letni owczarek niemiecki (527384461) - Aukcje internetowe Allegro Ja więcej ogłoszeń nie umiem jeszcze zrobić ,więc ...niech ktoś zrobi:oops: Treść można ściągać równo:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jeszcze to mi się udało zrobić Oddam za darmo - POJAWIŁ_SIĘ_ZNIKĄD_2 letni owczarek niem | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl Quote
t_kasiek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 DZIĘKUJĘ ZA OGŁOSZENIA !!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::multi::multi: Jesteście super !! Narazie lepszych fotek niestety nie mam :( jak bede miec to napewno zamieszcze tutaj !! Po poludniu zadzwonie do koleżanki i zapytam czy sie nikt nie znalazł. Quote
t_kasiek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 rozmawiałam z koleżanką - PSIACZEK MA JUŻ DOMEK !!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Zabrał go do siebie jej sąsiad, więc jakby sie tak znalazł prawdziwy właściciel to będzie prościej.....w sumie to lepiej jakby wrócił do swojego domku.....chyba, że tam mu buło źle. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC I ODZEW :) Jesteście SUPER !!!!! Jeśli mogę poprosić, żeby zaglądać - zaglądnijcie do Seda - mam jego banerek jako pierwszy w podpisie....robie mu ogłoczenia, ale juz trzeci roku szuka domku.....i ja już tracę nadzieje :placz::placz::placz: Quote
zuzlikowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dobrze,że psiak już bezpiecznie w domku! Mam nadzieję,że STAŁYM???:loveu: Quote
1doberman Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 przepraszam za offa... Kolejny ONek... mało czasu... Elwis-owczarek niemiecki-za 2 tygodnie musi opuścić dom!Ulica czy uśpienie? Quote
Recommended Posts