basiapron Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='basiapron']dużo zwierzątek można pogłaskać, nawet ptaszki się da:evil_lol:[/quote] muszę sie zacytować bo posty skaczą:evil_lol: Quote
basiapron Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 przecież ja już mówiłam że jestem niepoprawna i niereformowalna:evil_lol: Quote
gops Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ale temat sobie wybraliscie :evil_lol: olekg zalezy co masz na mysli mowiac dzieci :razz: Quote
rose Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Uwaga na tego ptaszka, bo Asia widziała i źle zareagowała :evil_lol::evil_lol: Quote
basiapron Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='rose']Uwaga na tego ptaszka, bo Asia widziała i źle zareagowała :evil_lol::evil_lol:[/quote] buahaha :lol: Quote
basiapron Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='rose']Przyznać się kto na zlot zapłacił i w tytule wpisał dogomania bez nicku :eviltong:[/quote] jak teraz to założę się że dogomanka :eviltong: ale poczekajmy az ta osoba sama się przyzna Quote
rose Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Przyznać się kto na zlot zapłacił i w tytule wpisał dogomania bez nicku :eviltong: Quote
polciuaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Baśka no wiesz co?! Ja aż taka głupia nie jestem.;dd Ale faktycznie to mogą być moje pieniądze tylko po prostu wpłacała je moja siostra i coś jej się mogło pomylić i zamiast `dogomanka` wpisała `dogomania`. :oops::diabloti: Quote
rose Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='dogomanka_']Baśka no wiesz co?! Ja aż taka głupia nie jestem.;dd Ale faktycznie to mogą być moje pieniądze tylko po prostu wpłacała je moja siostra i coś jej się mogło pomylić i zamiast `dogomanka` wpisała `dogomania`. :oops::diabloti:[/quote] to z jakiegoś zagranicznego konta szło :eviltong: az z UNITED STATES :eviltong: Twoja siostra to Jonathan?:evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='rose']Uwaga na tego ptaszka, bo Asia widziała i źle zareagowała :evil_lol::evil_lol:[/quote] hehe :lol: no tak, reakcja była natychmiastowa i to jaka! :evil_lol: Quote
polciuaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='rose']to z jakiegoś zagranicznego konta szło :eviltong: az z UNITED STATES :eviltong: Twoja siostra to Jonathan?:evil_lol::evil_lol:[/quote] hahaha.:grin: Jonathan to narzeczony siostry.:evil_lol: widocznie on przelewał kaske i mu się jedna literka pomyliła.:lol::eviltong: Quote
rose Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='dogomanka_']hahaha.:grin: Jonathan to narzeczony siostry.:evil_lol: widocznie on przelewał kaske i mu się jedna literka pomyliła.:lol::eviltong:[/quote] aaa to już wszystko jasne:eviltong: już Cię zaczerwieniam;) Quote
rose Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [CENTER][U][I][B][SIZE=7][COLOR=Purple]45 :cool1::cool1::cool1: [/COLOR][/SIZE][/B][/I][/U][/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='rose']Uwaga na tego ptaszka, bo Asia widziała i źle zareagowała :evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='Mysia_']hehe :lol: no tak, reakcja była natychmiastowa i to jaka! :evil_lol:[/quote] Proszę mi tego nie przypominać! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
basiapron Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='rose'][CENTER][U][I][B][SIZE=7][COLOR=Purple]45 :cool1::cool1::cool1: [/COLOR][/SIZE][/B][/I][/U][/CENTER] [/quote] wow, coraz bliżej:) w międzyczasie mam do zaliczenia dwa wyjazdy i dwa śluby to będzie jeszcze bliżej:multi:czy ktoś bierze jakieś gry, typu twister?:cool3: Quote
olekg89 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Basia nigdy nie graliśmy na zlocie w nic.Oprócz podchodów i psiego poszukiwania.Agnisia z żywcami chyba w karty grała.A tak to nic.Ale pomysł dobry twister szczególnie nigdy nie grałem:-(:evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Nie grałem ja tylko czasami pomagałem :evil_lol:W piciu:lol: Quote
rose Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='olekg89']Basia nigdy nie graliśmy na zlocie w nic.Oprócz podchodów i psiego poszukiwania.Agnisia z żywcami chyba w karty grała.A tak to nic.Ale pomysł dobry twister szczególnie nigdy nie grałem:-(:evil_lol:[/quote] Oleczku, a alkochińczyk?:diabloti::diabloti: obowiązkowo:evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 tak, świetny pomysł! twister po alkochińczyku! :evil_lol: :evil_lol: Quote
rose Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='basia bonnie']tak, świetny pomysł! twister po alkochińczyku! :evil_lol: :evil_lol:[/quote] będziemy się fajnie rozjeżdżać :evil_lol::evil_lol: jeden na drugiego rzygnie raz po raz, będzie fajnie:diabloti: Quote
Recommended Posts