Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rose']Przyznać się kto na zlot zapłacił i w tytule wpisał dogomania bez nicku :eviltong:[/quote]
jak teraz to założę się że dogomanka :eviltong: ale poczekajmy az ta osoba sama się przyzna

Posted

Baśka no wiesz co?! Ja aż taka głupia nie jestem.;dd
Ale faktycznie to mogą być moje pieniądze tylko po prostu wpłacała je moja siostra i coś jej się mogło pomylić i zamiast `dogomanka` wpisała `dogomania`. :oops::diabloti:

Posted

[quote name='dogomanka_']Baśka no wiesz co?! Ja aż taka głupia nie jestem.;dd
Ale faktycznie to mogą być moje pieniądze tylko po prostu wpłacała je moja siostra i coś jej się mogło pomylić i zamiast `dogomanka` wpisała `dogomania`. :oops::diabloti:[/quote]

to z jakiegoś zagranicznego konta szło :eviltong: az z UNITED STATES :eviltong: Twoja siostra to Jonathan?:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Uwaga na tego ptaszka, bo Asia widziała i źle zareagowała :evil_lol::evil_lol:[/quote]

hehe :lol: no tak, reakcja była natychmiastowa i to jaka! :evil_lol:

Posted

[quote name='rose']to z jakiegoś zagranicznego konta szło :eviltong: az z UNITED STATES :eviltong: Twoja siostra to Jonathan?:evil_lol::evil_lol:[/quote]

hahaha.:grin: Jonathan to narzeczony siostry.:evil_lol: widocznie on przelewał kaske i mu się jedna literka pomyliła.:lol::eviltong:

Posted

[quote name='dogomanka_']hahaha.:grin: Jonathan to narzeczony siostry.:evil_lol: widocznie on przelewał kaske i mu się jedna literka pomyliła.:lol::eviltong:[/quote]

aaa to już wszystko jasne:eviltong: już Cię zaczerwieniam;)

Posted

[quote name='rose']Uwaga na tego ptaszka, bo Asia widziała i źle zareagowała :evil_lol::evil_lol:[/quote]
[quote name='Mysia_']hehe :lol: no tak, reakcja była natychmiastowa i to jaka! :evil_lol:[/quote]
Proszę mi tego nie przypominać! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='rose'][CENTER][U][I][B][SIZE=7][COLOR=Purple]45
:cool1::cool1::cool1:
[/COLOR][/SIZE][/B][/I][/U][/CENTER]
[/quote]
wow, coraz bliżej:) w międzyczasie mam do zaliczenia dwa wyjazdy i dwa śluby to będzie jeszcze bliżej:multi:czy ktoś bierze jakieś gry, typu twister?:cool3:

Posted

Basia nigdy nie graliśmy na zlocie w nic.Oprócz podchodów i psiego poszukiwania.Agnisia z żywcami chyba w karty grała.A tak to nic.Ale pomysł dobry twister szczególnie nigdy nie grałem:-(:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Basia nigdy nie graliśmy na zlocie w nic.Oprócz podchodów i psiego poszukiwania.Agnisia z żywcami chyba w karty grała.A tak to nic.Ale pomysł dobry twister szczególnie nigdy nie grałem:-(:evil_lol:[/quote]

Oleczku, a alkochińczyk?:diabloti::diabloti: obowiązkowo:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']tak, świetny pomysł! twister po alkochińczyku! :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

będziemy się fajnie rozjeżdżać :evil_lol::evil_lol: jeden na drugiego rzygnie raz po raz, będzie fajnie:diabloti: