Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid][B]61
[COLOR=Black][SIZE=2]udało mi się :evil_lol:[/SIZE][/COLOR]
[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='rose'][CENTER][SIZE=7][COLOR=darkorchid][B]61[/B][/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=7][COLOR=darkorchid][COLOR=black][SIZE=2]udało mi się :evil_lol:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=7][COLOR=darkorchid][/CENTER]
[/COLOR][/SIZE][/quote]

oo a ja przyszlam wlasnie napisac :mad::evil_lol:

Posted

bosh, walczę właśnie o zachowanie mojej legitki studenckiej (student potrafi) bo chca mi ją odebrać przed obroną i bym musiała jeździć na pełnym bilecie do października.mogą sobie pomarzyć, phi:)
a tak w ogóle..........
[CENTER][B][SIZE=7][COLOR=DarkOrange]5[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red]9[/COLOR][/SIZE] [COLOR=RoyalBlue]D[/COLOR][COLOR=DarkGreen]n[/COLOR][COLOR=Magenta]I[/COLOR][COLOR=Indigo]ó[/COLOR][COLOR=DarkOliveGreen]F[/COLOR][COLOR=DarkOrchid]f[/COLOR][/B]
[/CENTER]

Posted

[quote name='basiapron']bosh, walczę właśnie o zachowanie mojej legitki studenckiej (student potrafi) bo chca mi ją odebrać przed obroną i bym musiała jeździć na pełnym bilecie do października.mogą sobie pomarzyć, phi:)
a tak w ogóle..........
[CENTER][B][SIZE=7][COLOR=DarkOrange]5[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red]9[/COLOR][/SIZE] [COLOR=RoyalBlue]D[/COLOR][COLOR=DarkGreen]n[/COLOR][COLOR=Magenta]I[/COLOR][COLOR=Indigo]ó[/COLOR][COLOR=DarkOliveGreen]F[/COLOR][COLOR=DarkOrchid]f[/COLOR][/B]
[/CENTER]
[/quote]

Mój facet też walczy o legitymacje:eviltong: wpadł na pomysł, że powie ze zgubił i wyrobi sobie nowa i potem jedną odda a jedną sobie zostawi:diabloti: Lepiej płacić za wyrobienie nowej niż jeździć na normalnych od czerwca:eviltong:
W ogóle głupie to jest, masz niby ważną do końca października a musisz oddawać po obronie:roll:

Posted

[quote name='rose']Mój facet też walczy o legitymacje:eviltong: wpadł na pomysł, że powie ze zgubił i wyrobi sobie nowa i potem jedną odda a jedną sobie zostawi:diabloti: Lepiej płacić za wyrobienie nowej niż jeździć na normalnych od czerwca:eviltong:
W ogóle głupie to jest, masz niby ważną do końca października a musisz oddawać po obronie:roll:[/quote]
a ja już wszystko wiem-powiedz mu że to jest całkowicie legalne gubienie legitymacji, wg tego co wyczytałam w necie to wszyscy gubią przed obroną i zależy od uczelni w jaki sposob trzeba to im przedstawic.u nas trzeba dac potwierdzenie że się dało ogłoszenie do gazety,więc potuptałam do gazety i zapłaciłam 17 zł a Panie stwierdziły że widzą że znów sezon się zaczyna na zagubione legitymacje:)

Posted

[quote name='basiapron']a ja już wszystko wiem-powiedz mu że to jest całkowicie legalne gubienie legitymacji, wg tego co wyczytałam w necie to wszyscy gubią przed obroną i zależy od uczelni w jaki sposob trzeba to im przedstawic.u nas trzeba dac potwierdzenie że się dało ogłoszenie do gazety,więc potuptałam do gazety i zapłaciłam 17 zł a Panie stwierdziły że widzą że znów sezon się zaczyna na zagubione legitymacje:)[/quote]

aaaa o takim czymś on też wspominał, teraz mi się przypomniało:evil_lol: widac jak go słucham:diabloti:

Posted

teoretycznie mogłabym Cię prześcignąć jesli znów by post przeskoczył:) ale jestem wielkoduszna i tego nie zrobiłam:P co do legitek-w poniedziałek się wyjaśni,ale nie mogą mi nic zarzucić bo ogłoszenie dałam i całkowicie legalnie ją zgubiłam:) a będę musiała jeszcze z obiegówką biegać bo chcę w poniedziałek zarejestrować pracę i kumpel mi powiedział że ilość papierków jakie trzeba wypełnić jest przerażająca.dobrze ze drukowałam na uczelni bo jeszcze bym majątek na wydruk wydała (mam mnóstwo obrazków kolorowych), a już mi wystarczy że 30 zł za zdjęcia, 60 zł za druk dyplomu, 11 zł za oprawe pracy, 17 zł za ogłoszenie o zgubieniu legitki.nie mówiąc o tym że broni się nas 5 osób i każdy ma innego pomotora i recenzenta a wszystkim im trzeba wręczyc na obronie kwiatki (czyli kolejne 4-5 dych) plus osobno swojej promotorce wypada coś dać.ech, dobrze że wykorzystałam tą uczelnie jak najlepiej mogłam, bo inaczej nie miałabym z czego tej kasy wykładać (mam styp.naukowe). może mi się zwróci jak moja praca wygra konkurs, się zobaczy. a Twój TŻ kiedy broni?

Posted

hoho to trochę wydatków masz.. fajnie, że możesz z ksera na uczelni korzystać, bo u nas w sumie tak nie bardzo,chyba, że masz wtyki u jakiegoś wykładowcy:eviltong:
18 czerwca ma obronę;)

Posted

[quote name='rose']hoho to trochę wydatków masz.. fajnie, że możesz z ksera na uczelni korzystać, bo u nas w sumie tak nie bardzo,chyba, że masz wtyki u jakiegoś wykładowcy:eviltong:
18 czerwca ma obronę;)[/quote]
nie z ksera na uczelni tylko u promotorki w gabinecie drukowałyśmy:) bo ja na każdej stronie mam kolor (chociażby link internetowy na niebiesko) a wydruk kolorowy kosztuje złotówke za stronę a stron mam 85.ja troszkę wcześniej bronię:p

Posted

[quote name='basiapron']nie z ksera na uczelni tylko u promotorki w gabinecie drukowałyśmy:) bo ja na każdej stronie mam kolor (chociażby link internetowy na niebiesko) a wydruk kolorowy kosztuje złotówke za stronę a stron mam 85.ja troszkę wcześniej bronię:p[/quote]

no pewnie 85zł mieć a nie mieć:eviltong:

Posted

tak jak z tą legitymacją:D wole wydac te 17 zł na ogłoszenie niz później hmmm przeliczmy chociażby na zlot coby dojechać i wrócić to ulgowy płace 24 zł czyli za peełny bym płaciła 38 zł, plus autobus do Katosów (ulgowy 1,5 zł,normalny 3 zł) to już jakbym oddała legitkę wyszłoby mnie 82 zł zamiast 51 zł. więc gubiąc legitymację za 17 zl na samym zjeździe zyskuje 31 zł:) komuś jeszcze coś policzyć??:evil_lol:

Posted

biorąc pod uwage ze mamy się tam pojawić między godziną 14 a 15 dnia 20.07 a teraz jest między 14 a 15 dnia 23.05 to mnożąc 58 dni przez 24 godziny będzie 1392 godziny. no chyba że mam dokładnie wyliczyc zakładając że między 14 a 15 to jest dokładnie 14:30 a teraz mamy 14:37 to zostało 1391 godzin i 53 minuty:)

Posted

mi się nie nudzi, mam kaukulator pod ręką i się uczę więc takie chwile skupienia na czymś innym pozwalają mi odetchnąć od mojej pracy mgr o której myśle 24 na dobę i ciągle powtarzam sobie co i jak do obrony

Posted

[quote name='basiapron']biorąc pod uwage ze mamy się tam pojawić między godziną 14 a 15 dnia 20.07 a teraz jest między 14 a 15 dnia 23.05 to mnożąc 58 dni przez 24 godziny będzie 1392 godziny. no chyba że mam dokładnie wyliczyc zakładając że między 14 a 15 to jest dokładnie 14:30 a teraz mamy 14:37 to zostało 1391 godzin i 53 minuty:)[/quote]

o Boże:evil_lol:

:mdleje:

komuś się aż tak nudzi? :diabloti:

Posted

[CENTER][SIZE=6][B][COLOR=plum]:multi::lol:5[/COLOR][COLOR=darkorchid]7:lol::multi:[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=6][/SIZE] [/CENTER]
[LEFT][COLOR=black]Wreszcie mi się udało napisać:eviltong::evil_lol:[/COLOR][/LEFT]