Avaloth Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Widzę że sie ktoś naraził ^^ ja tam nie w temacie więc się nie wypowiadam xD jeszcze jedyne[SIZE=4][COLOR=Red] [B]62 dni[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
basiapron Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 to juz własciwie równe 2 miesiące:) coraz bliżej:) Quote
rose Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid][B]61 [COLOR=Black][SIZE=2]udało mi się :evil_lol:[/SIZE][/COLOR] [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
gops Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='rose'][CENTER][SIZE=7][COLOR=darkorchid][B]61[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=7][COLOR=darkorchid][COLOR=black][SIZE=2]udało mi się :evil_lol:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=7][COLOR=darkorchid][/CENTER] [/COLOR][/SIZE][/quote] oo a ja przyszlam wlasnie napisac :mad::evil_lol: Quote
basiapron Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [CENTER][FONT=Impact][SIZE=7][B][COLOR=Blue]6[/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue]0[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] :P pierwsza!!! [/CENTER] Quote
Rahl Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Karilka']O kurcze... już tylko 60 dniófff :crazyeye:![/quote] super, co nie? :grins: :) Quote
basiapron Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 bosh, walczę właśnie o zachowanie mojej legitki studenckiej (student potrafi) bo chca mi ją odebrać przed obroną i bym musiała jeździć na pełnym bilecie do października.mogą sobie pomarzyć, phi:) a tak w ogóle.......... [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=DarkOrange]5[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red]9[/COLOR][/SIZE] [COLOR=RoyalBlue]D[/COLOR][COLOR=DarkGreen]n[/COLOR][COLOR=Magenta]I[/COLOR][COLOR=Indigo]ó[/COLOR][COLOR=DarkOliveGreen]F[/COLOR][COLOR=DarkOrchid]f[/COLOR][/B] [/CENTER] Quote
Patikujek Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 kurde już tylko 2 miechy :crazyeye: bo inaczej urlopu nie dostanę a to byłaby katastrofa:shake: kto zaq mnie popracuje przez tydzień?? Quote
rose Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='basiapron']bosh, walczę właśnie o zachowanie mojej legitki studenckiej (student potrafi) bo chca mi ją odebrać przed obroną i bym musiała jeździć na pełnym bilecie do października.mogą sobie pomarzyć, phi:) a tak w ogóle.......... [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=DarkOrange]5[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red]9[/COLOR][/SIZE] [COLOR=RoyalBlue]D[/COLOR][COLOR=DarkGreen]n[/COLOR][COLOR=Magenta]I[/COLOR][COLOR=Indigo]ó[/COLOR][COLOR=DarkOliveGreen]F[/COLOR][COLOR=DarkOrchid]f[/COLOR][/B] [/CENTER] [/quote] Mój facet też walczy o legitymacje:eviltong: wpadł na pomysł, że powie ze zgubił i wyrobi sobie nowa i potem jedną odda a jedną sobie zostawi:diabloti: Lepiej płacić za wyrobienie nowej niż jeździć na normalnych od czerwca:eviltong: W ogóle głupie to jest, masz niby ważną do końca października a musisz oddawać po obronie:roll: Quote
basiapron Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='rose']Mój facet też walczy o legitymacje:eviltong: wpadł na pomysł, że powie ze zgubił i wyrobi sobie nowa i potem jedną odda a jedną sobie zostawi:diabloti: Lepiej płacić za wyrobienie nowej niż jeździć na normalnych od czerwca:eviltong: W ogóle głupie to jest, masz niby ważną do końca października a musisz oddawać po obronie:roll:[/quote] a ja już wszystko wiem-powiedz mu że to jest całkowicie legalne gubienie legitymacji, wg tego co wyczytałam w necie to wszyscy gubią przed obroną i zależy od uczelni w jaki sposob trzeba to im przedstawic.u nas trzeba dac potwierdzenie że się dało ogłoszenie do gazety,więc potuptałam do gazety i zapłaciłam 17 zł a Panie stwierdziły że widzą że znów sezon się zaczyna na zagubione legitymacje:) Quote
rose Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='basiapron']a ja już wszystko wiem-powiedz mu że to jest całkowicie legalne gubienie legitymacji, wg tego co wyczytałam w necie to wszyscy gubią przed obroną i zależy od uczelni w jaki sposob trzeba to im przedstawic.u nas trzeba dac potwierdzenie że się dało ogłoszenie do gazety,więc potuptałam do gazety i zapłaciłam 17 zł a Panie stwierdziły że widzą że znów sezon się zaczyna na zagubione legitymacje:)[/quote] aaaa o takim czymś on też wspominał, teraz mi się przypomniało:evil_lol: widac jak go słucham:diabloti: Quote
gops Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [CENTER][SIZE=7][B][COLOR=blue]5[/COLOR][COLOR=red]8[/COLOR][/B][/SIZE] [COLOR=#ff0000]pierwsza :eviltong:[/COLOR][/CENTER] Quote
basiapron Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 teoretycznie mogłabym Cię prześcignąć jesli znów by post przeskoczył:) ale jestem wielkoduszna i tego nie zrobiłam:P co do legitek-w poniedziałek się wyjaśni,ale nie mogą mi nic zarzucić bo ogłoszenie dałam i całkowicie legalnie ją zgubiłam:) a będę musiała jeszcze z obiegówką biegać bo chcę w poniedziałek zarejestrować pracę i kumpel mi powiedział że ilość papierków jakie trzeba wypełnić jest przerażająca.dobrze ze drukowałam na uczelni bo jeszcze bym majątek na wydruk wydała (mam mnóstwo obrazków kolorowych), a już mi wystarczy że 30 zł za zdjęcia, 60 zł za druk dyplomu, 11 zł za oprawe pracy, 17 zł za ogłoszenie o zgubieniu legitki.nie mówiąc o tym że broni się nas 5 osób i każdy ma innego pomotora i recenzenta a wszystkim im trzeba wręczyc na obronie kwiatki (czyli kolejne 4-5 dych) plus osobno swojej promotorce wypada coś dać.ech, dobrze że wykorzystałam tą uczelnie jak najlepiej mogłam, bo inaczej nie miałabym z czego tej kasy wykładać (mam styp.naukowe). może mi się zwróci jak moja praca wygra konkurs, się zobaczy. a Twój TŻ kiedy broni? Quote
rose Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 hoho to trochę wydatków masz.. fajnie, że możesz z ksera na uczelni korzystać, bo u nas w sumie tak nie bardzo,chyba, że masz wtyki u jakiegoś wykładowcy:eviltong: 18 czerwca ma obronę;) Quote
basiapron Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='rose']hoho to trochę wydatków masz.. fajnie, że możesz z ksera na uczelni korzystać, bo u nas w sumie tak nie bardzo,chyba, że masz wtyki u jakiegoś wykładowcy:eviltong: 18 czerwca ma obronę;)[/quote] nie z ksera na uczelni tylko u promotorki w gabinecie drukowałyśmy:) bo ja na każdej stronie mam kolor (chociażby link internetowy na niebiesko) a wydruk kolorowy kosztuje złotówke za stronę a stron mam 85.ja troszkę wcześniej bronię:p Quote
rose Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='basiapron']nie z ksera na uczelni tylko u promotorki w gabinecie drukowałyśmy:) bo ja na każdej stronie mam kolor (chociażby link internetowy na niebiesko) a wydruk kolorowy kosztuje złotówke za stronę a stron mam 85.ja troszkę wcześniej bronię:p[/quote] no pewnie 85zł mieć a nie mieć:eviltong: Quote
basiapron Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 tak jak z tą legitymacją:D wole wydac te 17 zł na ogłoszenie niz później hmmm przeliczmy chociażby na zlot coby dojechać i wrócić to ulgowy płace 24 zł czyli za peełny bym płaciła 38 zł, plus autobus do Katosów (ulgowy 1,5 zł,normalny 3 zł) to już jakbym oddała legitkę wyszłoby mnie 82 zł zamiast 51 zł. więc gubiąc legitymację za 17 zl na samym zjeździe zyskuje 31 zł:) komuś jeszcze coś policzyć??:evil_lol: Quote
rose Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 hm.. to może jeszcze policz ile godzi zostało do zlotu?:diabloti::evil_lol: Quote
basiapron Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 biorąc pod uwage ze mamy się tam pojawić między godziną 14 a 15 dnia 20.07 a teraz jest między 14 a 15 dnia 23.05 to mnożąc 58 dni przez 24 godziny będzie 1392 godziny. no chyba że mam dokładnie wyliczyc zakładając że między 14 a 15 to jest dokładnie 14:30 a teraz mamy 14:37 to zostało 1391 godzin i 53 minuty:) Quote
basiapron Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 mi się nie nudzi, mam kaukulator pod ręką i się uczę więc takie chwile skupienia na czymś innym pozwalają mi odetchnąć od mojej pracy mgr o której myśle 24 na dobę i ciągle powtarzam sobie co i jak do obrony Quote
Kasia&Rika Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='basiapron']biorąc pod uwage ze mamy się tam pojawić między godziną 14 a 15 dnia 20.07 a teraz jest między 14 a 15 dnia 23.05 to mnożąc 58 dni przez 24 godziny będzie 1392 godziny. no chyba że mam dokładnie wyliczyc zakładając że między 14 a 15 to jest dokładnie 14:30 a teraz mamy 14:37 to zostało 1391 godzin i 53 minuty:)[/quote] o Boże:evil_lol: :mdleje: komuś się aż tak nudzi? :diabloti: Quote
Sweet Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [CENTER][SIZE=6][B][COLOR=plum]:multi::lol:5[/COLOR][COLOR=darkorchid]7:lol::multi:[/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=6][/SIZE] [/CENTER] [LEFT][COLOR=black]Wreszcie mi się udało napisać:eviltong::evil_lol:[/COLOR][/LEFT] Quote
rose Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 [CENTER][COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=7]56 :oops::oops::oops: [/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER] Quote
basiapron Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 juz praca zarejestrowana,legitymacja zgubiona, bronię w piątek:cool3: Quote
Recommended Posts