Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiapron']no wiecie co, aż tak źle z wami? ja pływać będę, picia az tak bardzo mi do szczęścia nie potrzeba:)[/quote]

to poplywam z toba :razz:, mi tez picia (az tyle) do szczecia nie potrzeba :evil_lol:

licze tez na jakies podchody w nocy w lesie czy tez inne glupie zabawy :cool3:

Posted

ja tam będę grzecznie śpiochała, nie bawię się w żadne podchody ani inne horrory, bo niektórzy wiedzą jak to u mnie się kończy :shock:

Może wezmę laptopa, ale głównie dlatego, żeby siostra go nie dotykała :evil_lol:
Bo ona ma zły dotyk :lol:

Posted

[quote name='basiapron']ooo tak tak,podchody dobra rzecz, mama już mi latarke kupiła:)
aaa ktoś bierze laptoka może?? do oglądania strrrasznych horrorów??[/quote]

Patikujek mówiła, że ona na 100% bierze, więc ja już targać nie będę:eviltong: jeden chyba wystrczy:eviltong:

Posted

[quote name='rose']Patikujek mówiła, że ona na 100% bierze, więc ja już targać nie będę:eviltong: jeden chyba wystrczy:eviltong:[/quote]
to ja wezmę horrorów.
oj Esterko nie pośpisz, oj nie:evil_lol:

Posted

oo panienka z Bytomia, mamy pociąga z Katosów jakoś tak że on o 13 jest we Wrocku:) chyba będzie git. aaa ile to dni, gdzie jest ta co liczy codziennie?? zaczynam sie gubić, prosze mi tu ilość godzin jeszcze uwzględniać w tych wyliczeniach:lol:

Posted

[quote name='Estera']To ja będę się bać :cry: Kto mnie przytuli? :cry:[/quote]

Olek:diabloti: on pierwszy do przytulania:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

O ja się muszę do kogoś z laptopem podpiąć na chwilę :eviltong: bo mam kartę która mieści trochę ponad 300 fot, a jak tam będą psy, dużo psów, + woda i takie tam to to mi na 2 dni starczy ^^ więc sobie użyczę czyjegoś laptopa, żeby foty przerzucić na pendriva ^^
oczywiście jeśli ktoś będzie taki miły i mnie przyjmie xD

Basiapron jak już Anula pisała niestety miejsca nie ma.. bo Ewa miała już z nami jechać, ale się nie zmieścimy.

66 ? czy 65 dni jeszcze?

Posted

podchody lubie nawet w nocy w lesie ale horrorow nie lubie :roll:
chyba ze z 20 innymi osobami ktore boja sie tak samo jak ja , wtedy czuje sie razniej :cool3:

co trzeba wziasc na zlot , zapomnialam czegos?(dla psa)
kaganiec , zarcie , 2 obroze , 2 smycze (na wszelki wypadek ) ,miski i pies ?

juz sobie zapisuje bo jak zawsze zapomne jak zaczne myslec 2 godz przed odjazdem

Posted

[quote name='gops']co trzeba wziasc na zlot , zapomnialam czegos?(dla psa)
kaganiec , zarcie , 2 obroze , 2 smycze (na wszelki wypadek ) ,miski i pies ?[/quote]
Książeczka zdrowia (mi się zdarza zapominać). :roll:
Może jakiś kocyk dla psa, żeby łóżko zaścielić. :cool3:

Posted

co do rzeczy ludzkich-koniecznie kostium kąpielowy:)
co do psich- adresówki coby miały, jakies środki na kleszcze, coś do odkażania ran (to dla ludzi i psów).szampon do mycia po wytarzaniu się w jakiejś zdechłej rybie i grzebyk do rozczesania po kąpieli (mówię o psach, chyba że wy też lubicie się tarzać w zdechłych rybach):evil_lol:

Posted

wiec tak- info dla globalnegodoga- z katowic mamy pociąg 20.07 o godzinie 9:39, we Wrocławiu jest 12:33, pospieszny, cena biletu ulgowego 24 zł
bus z Wrocławia do Sulistrowic jest.... hmmm....to jeszcze przemyśle

Posted

o 14:15 jest coś co jedzie z Wrocławia do przystanku Sulistrowice skrzyżowanie, myśle że to się nada, najwyżej do ośrodka dojdziemy bądź ktoś nas zgarnie samochodem i podwiezie.

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Książeczka zdrowia (mi się zdarza zapominać). :roll:
Może jakiś kocyk dla psa, żeby łóżko zaścielić. :cool3:[/quote]

o boju
wlasnie bym zapomniala calkiem o tym , a przeciez najwazniejsze :roll:
dobrze ze sie spytalam , co kilka glow to nie jedna :evil_lol:

[B]Karlika[/B] wczoraj zrobilam porzadek w psich rzeczach i 23szt :evil_lol: obrozy i smyczy idzie w sobote do naszego schroniska ;)

Posted

[quote name='basiapron']wiec tak- info dla globalnegodoga- z katowic mamy pociąg 20.07 o godzinie 9:39, we Wrocławiu jest 12:33, pospieszny, cena biletu ulgowego 24 zł
bus z Wrocławia do Sulistrowic jest.... hmmm....to jeszcze przemyśle[/quote]

Dzięki za info ;)

Ja chyba też tym się wybiorę :)