Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z listy usunęłam osoby, które się zapisały, ale przez dłuższy czas nie odzywały. W nieskończoność czekać aż im się przypomni o zapłacie za zlot nie można(nie ma już możliwości ponownego zapisu). Na liście jest jeszcze parę osób, które nie zapłaciły, są to osoby które pisały do mnie, że jadą na 100% i wpłacą z małym opóźnieniem.

Posted

Rose... usunęłaś mnie z listy, pisałam, tu na wątku, że zapłacę i, że jadę. Moja kasa dziś chwile przed 15 została wysłana... 300złoty poszła na konto.

Posted

[quote name='Atkaaaa']Rose... usunęłaś mnie z listy, pisałam, tu na wątku, że zapłacę i, że jadę. Moja kasa dziś chwile przed 15 została wysłana... 300złoty poszła na konto.[/quote]

jak kasa dojdzie to Cię wpiszę z powrotem ;) wyżej chodziło mi o osoby, które po moim poście by chciały być znów zapisane. może trochę mało dokładnie sprecyzowałam, ale jestem dziś zmęczona wybaczcie:cool1:

Posted

[QUOTE][COLOR=DarkOrange][B]4.[/B][/COLOR] Domek 8-osobowy
1. [B][COLOR=Red]gordonowa[/COLOR][/B]
3/4. [COLOR=Magenta][B]baffi2[/B][/COLOR]+[B][COLOR=Red]osoba[/COLOR][/B]
6. [COLOR=Magenta][B]globalnydog193[/B][/COLOR]
7.
8.
[/QUOTE]
Brakuje cyferek 2 i 5 :eviltong:

A np. jeśli już prawie przy samym zlocie, w ostatnie dni będą jeszcze wolne miejsca, to czy osoby, które nie wpłaciły zaliczki będą mogły ponownie się zapisać? ;)

Posted

[quote name='gordonowa']Brakuje cyferek 2 i 5 :eviltong:

A np. jeśli już prawie przy samym zlocie, w ostatnie dni będą jeszcze wolne miejsca, to czy osoby, które nie wpłaciły zaliczki będą mogły ponownie się zapisać? ;)[/quote]
Ale jakie wolne miejsca ? :cool3: po to teraz są zapisy,żeby można było zadzwonić i zarezerwować odpowiednią ilość miejsc. Jak potem ktoś będzie chciał jechać to niech sam dzwoni do ośrodka i rezerwuje i będzie mieć drożej :diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']Ale jakie wolne miejsca ? :cool3: po to teraz są zapisy,żeby można było zadzwonić i zarezerwować odpowiednią ilość miejsc. Jak potem ktoś będzie chciał jechać to niech sam dzwoni do ośrodka i rezerwuje i będzie mieć drożej :diabloti:[/quote]
chyba chodziło o wolne miejsca w domkach :eviltong: ?

Posted

Zrobimy tak, że nie będzie wolnych miejsc. Bo nie możemy zrobić tak, że zostaną. Np. później nikt się nie zapisze i co? My mamy za te miejsca płacić? Zrobi się rewolucje w domkach i miejsc wolnych nie będzie ;)

Posted

[quote name='gordonowa']Tak, chodziło mi o wolne miejsca w domkach. ;)
Czyli są jeszcze jakieś osoby "bezdomne"? O ile dobrze zrozumiałam Esterę :).[/quote]
nie tyle bezdomne, co np. W Twoim domku 8-mio osobowym są tylko 4-ry osoby, potem w innym 4-ro os. są tylko dwie osoby. Trzeba będzie łączyć domki ;)

Posted

[quote name='gordonowa']Tak, chodziło mi o wolne miejsca w domkach. ;)
Czyli są jeszcze jakieś osoby "bezdomne"? O ile dobrze zrozumiałam Esterę :).[/quote]

osób mamy równo na 2 domki 8os, 4-4os i dwa pokoje, tylko jeszcze wszyscy nie są przydzieleni;)

Posted

dziękuję za dopisanie do domku z Ana_Zbyska i Macho;) dawno mnie tu nie było i nawet nie zauważyłam ze mnie tam nie ma:eviltong:

dzięki dziewczyny za upomnienie się o mnie:loveu::loveu:

Posted

Czy jest mozliwosc, aby mnie dopisać to dego domku ?
[B][COLOR=#ff8c00]7.[/COLOR][/B] Domek 4-osobowy
1. Izabela124
2. [B][COLOR=magenta]maksowa17[/COLOR][/B]
3. Tinka
4.