Estera Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jesteśmy wróciliśmy, wszystko wiemy :cool3: Wiec pan nie dał nam całego ośrodka, Asia ma rozpiskę ile jakich domków możemy wykorzystać. Nie ważne jaki domek, nie ważne czy pokój płacimy 25 zł za dobę + 2 zł klimatycznego od osoby za dobę. Psy muszą być łagodne, grzeczne. do domków oczywiście może iść więcej osób, ale będziecie wtedy spać na ziemi :cool3: Quote
Patikujek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Klimatycznego????ja pier, jak za komuny normalnie:shake: A tak poza tym vipy, jak was dorwę to już wam współczuję Quote
rose Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Patikujek']Klimatycznego????ja pier, jak za komuny normalnie:shake: A tak poza tym vipy, jak was dorwę to już wam współczuję[/quote] A co im chcesz zrobić?:evil_lol: Quote
gops Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ooooo bardzo dobrze ;) a tam te 2zl w porownaniu z tym co by bylo bez znizki to luzik :razz: moja sucz jest grzeczna prawie zawsze :eviltong: mam andzieje ze nie bedzie sprawiac klopotow ;) Quote
baffi2 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Estera']Jesteśmy wróciliśmy, wszystko wiemy :cool3: Wiec pan nie dał nam całego ośrodka, Asia ma rozpiskę ile jakich domków możemy wykorzystać. Nie ważne jaki domek, nie ważne czy pokój płacimy 25 zł za dobę + 2 zł klimatycznego od osoby za dobę. Psy muszą być łagodne, grzeczne. do domków oczywiście może iść więcej osób, ale będziecie wtedy spać na ziemi :cool3:[/quote] Czyli, domkow z natryskiem bedzie jeszcze mniej...? :razz: Quote
Dozia_13 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 No ja się zgłaszam na spanie na podłodze:evil_lol::evil_lol: Czyli wszystko wynosi 162zł ralem z tym Klimatycznym czy czymś tak? Quote
rose Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 na to wychodzi;) Manixsa zaliczka dotarła;) Quote
Asia & Ginger Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Sweetaśna']Aniu mam pytanie: czy w domkach 4 os wszystkie łóżka są jedno osobowe czy chociaz jedno podwójne tez jest?? A i jeszcze całość za zlot to jest 162zł tak??[/quote] Są 2 domki 4-osobowe (1 z natryskiem i 1 bez), w których są 3 łóżka pojedyńcze i jedno podwójne. Czyli w sumie te domki mogą być nawet 5-osobowe. :cool3: We wszystkich innych są 4 pojedyncze łóżka. Jednak nie wiem, jakie domki dostaniemy. :roll: Quote
Sweet Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aniu mam pytanie: czy w domkach 4 os wszystkie łóżka są jedno osobowe czy chociaz jedno podwójne tez jest?? A i jeszcze całość za zlot to jest 162zł tak?? Quote
Estera Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Sweetaśna'] A i jeszcze całość za zlot to jest 162zł tak??[/quote]tak, dokładnie. Rose- może zmień pierwszy post. Ci co już wpłacili całość mogą klimatyczne na zlocie zapłacić, ale niech reszta wpłaca na konto ;) Quote
Martunia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A to jedno łóżko dwuosobowe, jakby było, to jest na dole czy na górze? :eviltong: I na dole jest kuchnia i toaleta, tak? Quote
Sweet Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Są 2 domki 4-osobowe (1 z natryskiem i 1 bez), w których są 3 łóżka pojedyńcze i jedno podwójne. Czyli w sumie te domki mogą być nawet 5-osobowe. :cool3: We wszystkich innych są 4 pojedyncze łóżka. Jednak nie wiem, jakie domki dostaniemy. :roll:[/quote] dziękuje za odpowiedź Asiu... Quote
rose Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Estera']tak, dokładnie. Rose- może zmień pierwszy post. Ci co już wpłacili całość mogą klimatyczne na zlocie zapłacić, ale niech reszta wpłaca na konto ;)[/quote] [CENTER][SIZE=4][COLOR=Red][B]KLIMATYCZNE NA MIEJSCU BĘDĘ ZBIERAĆ[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Red] [/COLOR][/CENTER] nie wrabiajcie mnie teraz w jakieś ciężkie drobne pieniądze:eviltong: Quote
Estera Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='rose'][CENTER][SIZE=4][COLOR=Red][B]KLIMATYCZNE NA MIEJSCU BĘDĘ ZBIERAĆ[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Red] [/COLOR][/CENTER] nie wrabiajcie mnie teraz w jakieś ciężkie drobne pieniądze:eviltong:[/quote]skoro będziesz zbierać to spoko :evil_lol: Quote
rose Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Estera']skoro będziesz zbierać to spoko :evil_lol:[/quote] lubię wyłudzać haracze :diabloti: Quote
Tepes Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [COLOR=Blue]Aha to wiecie co mi by zależało na domku gdzie jest wyrko podwójne jedno bop my będziemy w 5 w domku:D Czy dało by tak sie załatwić? [/COLOR] Quote
IzabelaB Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 widze, że wpłata doszła - dobrze :multi::lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Aha to wiecie co mi by zależało na domku gdzie jest wyrko podwójne jedno bop my będziemy w 5 w domku:D[/COLOR] [COLOR=blue]Czy dało by tak sie załatwić?[/COLOR] [/quote] Nie wiem, może się uda, to zależy gdzie ten domek jest położony, bo chcemy wziąć domki, które leżą koło siebie, żeby się nie rozsypywać po całym ośrodku. ;) Quote
gops Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jak mozesz takiego malego pieska na lancuch :mad::diabloti: kaganiec jest obowiazkowy ? tzn ja biore (nigdy nie wiadomo co sie zdarzy) moze ktos namowi moja sucz do wejscia do jeziora :razz: Quote
Karilka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ehh.. Dolar już nie może doczekać sie porannego siedzenia na łańcuchu:diabloti: Quote
M&T Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='gops'] moze ktos namowi moja sucz do wejscia do jeziora :razz:[/quote] Mój kudłacz właśnie na zlocie pokochał wodę :evil_lol: a jak nie będzie chciała wejść, to najwyżej się ją wrzuci :diabloti: Quote
gops Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='M&T']Mój kudłacz właśnie na zlocie pokochał wodę :evil_lol: a jak nie będzie chciała wejść, to najwyżej się ją wrzuci :diabloti:[/quote] wlasnie przez wrzucenie teraz nie chce wchodzic..mam takiego inteligentnego brata... ale jak zobaczy 30 psow wchodzacych do wody to moze wlezie :evil_lol: Quote
M&T Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='gops']wlasnie przez wrzucenie teraz nie chce wchodzic..mam takiego inteligentnego brata... ale jak zobaczy 30 psow wchodzacych do wody to moze wlezie :evil_lol:[/quote] Ojj, to trza było brata też wrzucić :mad: Może nie zauważy, że nagle sie podłoże zmieniło :diabloti: Quote
Karilka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No ja też jak byłam taką gówniarą wziełam 3mies szczeniaczka do wody żeby "popływał" to teraz jest pierdzielnięty.:roll: Za to Dolar to by z wody nie wychodził... Rzuucać i rzuuucaać..:mad: Quote
Recommended Posts