Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gordonowa-już kilka razy mówiłem ,ze Twoja mama była świetna.Mama-widmo niby była ,a prawie jej nie było:evil_lol:Tylko tak jak mówie nie wszyscy rodzice są tacy genialni jak Twoja mama:)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To fakt- mam widmo to idealne określenie :D

Ja dzień przed końcem zlotu dowiedziałam się, że to Twoja mama ;)

Chyba nikt nic nie ma do mamy Gordonowej :)

Posted

Dawno się nie udzielałam, ale według mnie rodzice powinni zamieszkać w pokojach, a domki powinny być dla dogomaniaków. Ale jeszcze nie panikujmy, do wakacji sporo może się jeszcze zmienić, ludzi wykruszyć. ;)

Przeciwko rodzicom nic nie mam, jeśli nie będą robić szumu wiekszego niż my. :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Dawno się nie udzielałam, ale według mnie rodzice powinni zamieszkać w pokojach, a domki powinny być dla dogomaniaków. Ale jeszcze nie panikujmy, do wakacji sporo może się jeszcze zmienić, ludzi wykruszyć. ;)

Przeciwko rodzicom nic nie mam, jeśli nie będą robić szumu wiekszego niż my. :evil_lol:[/quote]

bo dla Ciebie oni to prawie jak rówieśnicy:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']ahhaha Rose :lol::lol::lol::lol: poszczalem się[/quote]

Kaja zliże:evil_lol:

[QUOTE]Anka bo jak zdzielę batem po plecach!!! :-x :zly7: :obrazic:[/QUOTE]
no co no:eviltong: czas spojrzeć prawdzie w oczy:evil_lol: do zlotu zapomnisz i znów mnie pokochasz:diabloti:

Posted

[quote name='Dozia_13']A czy jest możliwość, żebym była w domu z Izabelą124? Jeśli nie do obojętnie z kim będę;) Ale bardzo mi zależy na tym, aby być z Iza[/quote]Karolina, musisz byc ze mną w domku ;)

Posted

[quote name='gops']a te domki bez natrysku to sa jakos dalej od zwyklych czy normalnie?
wole byc jak najblizej wszystkich , zeby gdzies na samym koncu nie siedziec ;)[/quote]
Ja też bym wolała być gdzieś bliżej...:p

Posted

[B]gops[/B] z tymi pokojami to nie wiem jak jest dokładnie, bo my ustalaliśmy cenę za pobyt w domkach i dostaliśmy zniżkę dlatego płacimy 150zł, a nie jak na stronie 180 czy 300.. Jeśli zniżka ta także obowiązuje pobyt w pokojach wtedy też będziesz płacić tylko 150.
VIPy dziś wracają z Sulistrowic może się czegoś dowiedzieli:p chociaż znając ich (nas) co innego im w głowie:eviltong:

A co do odległości domków z natryskiem czy bez to nie ma różnicy wszystkie sa wymieszane i rozmieszczone na dość sporym obszarze ośrodka;)

Posted

[quote name='rose']doszła doszła już zaznaczyłam na 1 stronie;)[/quote]

ups przepraszam, jednak nie zaznaczyłam na 1 stronie:eviltong: ale do zeszytu sobie wpisałam;) już zaznaczam;)

Posted

[quote name='rose'][B]gops[/B] z tymi pokojami to nie wiem jak jest dokładnie, bo my ustalaliśmy cenę za pobyt w domkach i dostaliśmy zniżkę dlatego płacimy 150zł, a nie jak na stronie 180 czy 300.. Jeśli zniżka ta także obowiązuje pobyt w pokojach wtedy też będziesz płacić tylko 150.
VIPy dziś wracają z Sulistrowic może się czegoś dowiedzieli:p chociaż znając ich (nas) co innego im w głowie:eviltong:
[/quote]

a kiedy bedzie wiadomo czy znizka tez w pokojach?
bo 10 juz blisko a ja moge zaplacic tylko wtedy ;)

to dobrze ze sa wymieszane :razz:
bo glupio tak gdzies na uboczu

Posted

[quote name='gops']a kiedy bedzie wiadomo czy znizka tez w pokojach?
bo 10 juz blisko a ja moge zaplacic tylko wtedy ;)

to dobrze ze sa wymieszane :razz:
bo glupio tak gdzies na uboczu[/quote]

jeślki dobrze pójdzie to dziś będzie wiadomo:p a jeśli nie to się poprosi Esterę, żeby jutro zadzwoniła do ośrodka;)