Macho Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Ana_Zbyska']???? A Ty Machonku zapłaciłaś?:diabloti: Podejrzewam, że oczywiście ... nie:evil_lol:[/quote] Hahaha te Wy to oznaczało, że WY gadacie, ja się nie udzielałam ;) [SIZE=1]o zaliczce nie mówię....:roll: :eviltong:[/SIZE] Quote
rose Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Atkaaaa']jak to jest z tymi 2pokojami? Są gdzieś blisko domków czy (mam nadzieje) daaaleko?:roll:;)[/quote] a dlaczego lepiej jakby były daleko? są w miarę blisko Quote
Atkaaaa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 jak to jest z tymi 2pokojami? Są gdzieś blisko domków czy (mam nadzieje) daaaleko?:roll:;) Quote
olekg89 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Po co daleko ,chcesz być daleko od nas?:mad: Quote
Mysia_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 na to wygląda :roll: Przecież my tam jedziemy się integrować :multi: Quote
Atkaaaa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nieee! Ja chce byc blisko! :D:diabloti: Ale z racji tego, że rodzice nie chcą mnie samej puscic:roll:(ta sama historia co w zeszłym roku) i chcą jechac też to szukam jeśli już to własnie miejsca jak najdalej od domków itp. Quote
olekg89 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Tak też myślałem:diabloti: A więc pawilon z pokojami jest daleko:cool3:I ma okna w taką strone ,że nie bedą widzieli ,że pijesz czy palisz przy ognisku:evil_lol: Quote
Lorien:) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Atkaaaa']Nieee! Ja chce byc blisko! :D:diabloti: Ale z racji tego, że rodzice nie chcą mnie samej puscic:roll:(ta sama historia co w zeszłym roku) i chcą jechac też to szukam jeśli już to własnie miejsca jak najdalej od domków itp.[/quote] Rodzice..? Tylko zeby po zlocie znowu nie bylo dymu na forum jacy to wszyscy zli sa i ze spijaja nieletnich:evil_lol: Quote
Karilka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Lorien ale przeciez była mama Gordonowej i ... było spoko.;) Quote
Mysia_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ale każda mama jest inna :eviltong::diabloti: Quote
Lorien:) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Mysia_']ale każda mama jest inna :eviltong::diabloti:[/quote] No wlasnie...:eviltong: Moja mama nawet mojej 23 letniej siostrze prawi uwagi gdy przesadzi z alkoholem :evil_lol::shake: Quote
Mysia_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 a moja mama kiedy chodziłam do gimnazjum (i oczywiście później też) puszczała mnie na całą noc na imprezy, żebym po nocach wracać nie musiała tylko nad ranem :diabloti::evil_lol: a kiedy rozpoczeły się wielkie imprezy w LO to się ze mnie śmiała jak po schodach nie umiałam wejść, albo drzwi z klucza otworzyć :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
olekg89 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Moja podobnie "a idź w cholere i nie wracaj:evil_lol:" Mieliśmy przykład Tyskich rodziców:angryy: Mama od gordonowej akurat bardzo spoko była nie widziałem ,żeby latała za Asią.Pilnowała tylko ,żebyśmy jej dziecka na czarnej mszy nie poćwiartowali:lol: Quote
Lorien:) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Mysia_']się ze mnie śmiała jak po schodach nie umiałam wejść, albo drzwi z klucza otworzyć :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] Szkoda, ze mojej nigdy nie bylo i nie jest do smiechu :roll::eviltong: Quote
Atkaaaa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='olekg89']Tak też myślałem:diabloti: A więc pawilon z pokojami jest daleko:cool3:I ma okna w taką strone ,że nie bedą widzieli ,że pijesz czy palisz przy ognisku:evil_lol:[/quote] Dobra, dobra :P Ja jestem grzeczne 15 (kilka dni po zlocie16) letnie dziecko, nie pije, nie pale :D :lol: Mama sie zarzeka, że nie będzie za mną łazic:diabloti:,z nami siedziec itp. tylko, że pojadą Wrocław zwiedzac.:diabloti: Chce tylko sprawdzic jacy ludzie itp. To teraz na ile mozna jej wierzyc? :D Chciałam żeby z Asią pogadała itp ale mówi, że przez tel to nic jej nie daje... yhhh...:roll:;) Quote
Mysia_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='olekg89']Moja podobnie "a idź w cholere i nie wracaj:evil_lol:" [/quote] wiesz Aleksander, bo my to jesteśmy patologia ze Śląska, tacy z slumsów :eviltong: W porządnej rodzinie to by było niedopuszczalne :evil_lol: :diabloti: Quote
komar Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 moi to po mojej 19-stce chcieli w bagażniku odwizić;P ale od tamtego czasu nie staram sie wyglądać jak zwłoki:D A co do zwiedzania Wrocławia:D Piękne miasto i "urocze" korki w godzinach szczytu:D dżast lajk dis ---> [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/13539/126/other/std/9a2b307feb.jpeg[/IMG] Quote
Mysia_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 prawie jak kadr z Pierwszej Miłości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Karilka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mysia właaaśnie. Moi rodzice kiedyś sie martwili o wszystko ale z czasem sie wytresowali ;P. I tak nie mają wpływu, więc po co sie martwić haha. Prawie jak ślązacy, jo!:diabloti: Quote
basia bonnie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Karilka'] Moi rodzice kiedyś sie martwili o wszystko ale z czasem sie wytresowali ;P. I tak nie mają wpływu, więc po co sie martwić haha. Prawie jak ślązacy, jo!:diabloti:[/quote] Dokładnie, podstawa to odpowiednie wychowanie i tresura:evil_lol: jak z psem:evil_lol: Ślązacy to istna patologia:diabloti: Quote
olekg89 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ale na starych to tylko prądem i z buta.A nie klikerem:lol::evil_lol: Moja matka nie jeździła za mną nigdzie ,bo jak twierdzi nie chciałaby patrzeć na mnie ledwo chodzącego po %:evil_lol:Ale w sumie ja zawsze prosto chodze i nie wywracam się więc nie wiem oso chozi :lol: Quote
Ana_Zbyska Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Może Tobie się tylko wydaje, że tak prosto chodzisz:lol: Quote
rose Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='olekg89']Ale na starych to tylko prądem i z buta.A nie klikerem:lol::evil_lol: Moja matka nie jeździła za mną nigdzie ,bo jak twierdzi nie chciałaby patrzeć na mnie ledwo chodzącego po %:evil_lol:Ale w sumie ja zawsze prosto chodze i nie wywracam się więc nie wiem oso chozi :lol:[/quote] a z ławeczki kto mnie zrzucił? :placz: i nie mów, że byłeś w tym momencie trzeźwy:diabloti: Quote
Macho Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Mysia_']wiesz Aleksander, bo my to jesteśmy patologia ze Śląska, tacy z slumsów :eviltong: W porządnej rodzinie to by było niedopuszczalne :evil_lol: :diabloti:[/quote] Może ja nie Aleksander, ale też ze śląska, więc się wypowiem... :diabloti: Fakt faktem, że patologia to jest, ale za to mamy jedyne w Polsce Muzeum Chleba :lol: [SIZE=1]Już nie wspominając w jakiej miejscowości :evil_lol: [/SIZE] Quote
Ana_Zbyska Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Macho']Może ja nie Aleksander, ale też ze śląska, więc się wypowiem... :diabloti: Fakt faktem, że patologia to jest, ale za to mamy jedyne w Polsce Muzeum Chleba :lol: [SIZE=1]Już [SIZE=6][B]nie wspominając[/B][/SIZE] w jakiej miejscowości :evil_lol:[/SIZE] [/quote] No właśnie Macho, lepiej nic tu nie wspominać.. U Ciebie w tym Radzionkowie to się różne, dziwne rzeczy dzieją/ Po Twojej ostatniej historii, którą opowiedziałaś mi w CK, Radzionków kojarzy mi się tylko z nią. Ale lepiej nie będę tu opowiadać, bo bym wsyztskim krew w żyłach zmroziła. ehhhh...:diabloti: Quote
Recommended Posts