Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia&Rika']a nie ma ktoś maszynki do strzyżenia psów i nie chce poeksperymentować na zlocie? oddam spaniela w dobre ręce:diabloti:[/quote]

ja chce! ja chce!:multi::lol:
Pudla obcinam niestety TYLKO nożyczkami...maszynki brak:shake:

A ja już spakowana:D Zaraz idę grzecznie wstać bo wyruszamy o 4;00:loveu:

Posted

[quote name='komar']Jestem już we Wrocławiu więc osoby zainteresowane już teraz mogą mnie łapać telefonicznie lub gadulcowo;)[/quote]
to podaj jeszcze raz numer bo sie zapodział:evil_lol:

Posted

[quote name='Atkaaaa']ja chce! ja chce!:multi::lol:
Pudla obcinam niestety TYLKO nożyczkami...maszynki brak:shake:

A ja już spakowana:D Zaraz idę grzecznie wstać bo wyruszamy o 4;00:loveu:[/quote]

jest twój, oddam z największą przyjemnością :D nożyczkami tez może być:diabloti: rupta co chceta :eviltong:

Posted

[quote name='dogomanka_']Komar to ja,Maksowa,Basia i Dog193 jesteśmy chętne raczej.:lol: będziemy dzwonic.;)[/quote]
ktoś jeszcze planował się z nami zabrać, nie karilka przypadkiem?

Posted

to chyba z PKSu odjezdzają te busiki... PKS jest obok dworca... Karlika mozliwe że pojedzie autbusem co by nie czekać 1,5 godzinki;P ale to sie okaże jutro;)

Posted

[quote name='komar']to chyba z PKSu odjezdzają te busiki... PKS jest obok dworca... Karlika mozliwe że pojedzie autbusem co by nie czekać 1,5 godzinki;P ale to sie okaże jutro;)[/quote]

aha, dzięki, coś pomyliłam widocznie:eviltong:

Posted

[quote name='komar']to chyba z PKSu odjezdzają te busiki... PKS jest obok dworca... Karlika mozliwe że pojedzie autbusem co by nie czekać 1,5 godzinki;P ale to sie okaże jutro;)[/quote]

Jeszcze ja i Lorien :) Planowo powinnyśmy być na dworcu o 12:20 :) Chociaz nasze bagaże może się zmieszczą:p Będziemy w kontakcie:cool3:

Posted

dobra tico załadowane, nawet dla psow sie miejsce znalazło:evil_lol:

teraz psy jeszcze musiały isc do kapieli, bo sie w czyms wytarzały:angryy: co by na zlot ladnie pachnieć:evil_lol: