basiapron Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='gops']nie dziala link[/quote] wiem ze nie działa bo dogo go zepsuło zaraz spróbuje jeszcze raz Quote
polciuaa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ja go poprostu skopiowałam.;pp i wkleiłam w przeglądarke i było okej.;) Quote
basiapron Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [URL]http://pogoda.onet.pl/0,197,miasto.html[/URL] a teraz? Quote
gops Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='basiapron'][url=http://pogoda.onet.pl/0,197,miasto.html]Wrocław - Prognoza pogody - Onet.pl Pogoda[/url] a teraz?[/quote] dziala pogode mamy do dupy ale damy rade :lol: w srode ma sie ocieplic ladnie Quote
Kasia&Rika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 no cóż... chyba czas zacząć się pakować ... a mi się tak nie chce:( Quote
basiapron Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='gops']dziala pogode mamy do dupy ale damy rade :lol: w srode ma sie ocieplic ladnie[/quote] eee tam do dupy, no co ty-słonko będzie, w poniedziałek i wtorek małe słoneczko a w środe takie mega słonko co to upraży wszystkich:evil_lol: Quote
Tarzanka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Z postów co czytałam to już dziś niektórzy tam będą?? Quote
basiapron Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Tarzanka']Z postów co czytałam to już dziś niektórzy tam będą??[/quote] "VIP-y" pojechały, czyli domek 8-osobowy Quote
Marta_Ares Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 czy mi sie wydaje czy tylko my jeszcze nie jestesmy spakowani:lol: jakos nie moge sie zabrac za to, liste mam, ciuchy wszedzie porozwalane bo wszystko sie przyda:evil_lol: a jeszcze poprasowac musze wyjazd o 3 albo 4 w nocy zalezy jak wstaniemy:evil_lol: Quote
Rahl Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Tylko ci się wydaje :grins:. Ja się zacznę pakować o 20 :):). Nienawidzę być spakowana na długo przed czymś :eviltong:. Quote
Tarzanka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Pytam, bo może mogłabym dziś tam podjechać :D albo zaproponować im festyn wiejski :P Planuję wpaść tam pewnego pięknego dnia poznać ludzi nie wiem kiedy to będzie :) Quote
Kasia&Rika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Marta_Ares']czy mi sie wydaje czy tylko my jeszcze nie jestesmy spakowani:lol: jakos nie moge sie zabrac za to, liste mam, ciuchy wszedzie porozwalane bo wszystko sie przyda:evil_lol: a jeszcze poprasowac musze wyjazd o 3 albo 4 w nocy zalezy jak wstaniemy:evil_lol:[/quote] my też nie tknęliśmy pakowania:diabloti: Quote
polciuaa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Marta_Ares']czy mi sie wydaje czy tylko my jeszcze nie jestesmy spakowani:lol: [/quote] ja również nie jestem spakowana,nawet torbe mam jeszcze gdzies schowana i nie wiem gdzie.:evil_lol: [quote name='Tarzanka']Pytam, bo może mogłabym dziś tam podjechać :D albo zaproponować im festyn wiejski :P Planuję wpaść tam pewnego pięknego dnia poznać ludzi nie wiem kiedy to będzie :)[/quote] to wpadnij.;pp tylko chyba od razu bys musiala za nocleg zapłacic.:diabloti: Quote
Tarzanka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='dogomanka_'] to wpadnij.;pp tylko chyba od razu bys musiala za nocleg zapłacic.:diabloti:[/quote] Nie ja bym nie nocowała jeśli już to tylko za parking bym zapłaciła, bo nawet jeśli bym coś spożywała % to w razie czego w ciągu 15 minut przyjeżdżają po mnie i zabierają mnie i auto :P ( mam babuszkę zaraz pod Sobótką :D - dziś robi festyn na wsi (jako sołtysowa :P ) więc nie wiem co wybrać :P ) Quote
Martunia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ja jestem spakowana, ale tylko częściowo. :eviltong: A zlot już jutro. :) Quote
basiapron Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ja układam sobie rzeczy na łóżku-wg listy:) zaraz idę na spacer do bankomatu wieczorkiem pójdę kupić bilety Quote
polciuaa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ależ możesz przyjechac w innym dniu niż dzisiaj.:evil_lol: bo dzisiaj tylko kilka osób tam siedzi.:PP Quote
Sweet Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ja też już prawie spakowana jestem;) ale jeszcze nie do końca:eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 a nie ma ktoś maszynki do strzyżenia psów i nie chce poeksperymentować na zlocie? oddam spaniela w dobre ręce:diabloti: Quote
polciuaa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ma ktoś słuchawki do samsunga pożyczyć na czas zlotu? :diabloti: Quote
Martunia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ja tak samo układałam najpierw na łóżku wszystkie rzeczy na zlot wg swojej listy, a potem to już do torby. :diabloti: Quote
Tarzanka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Wiem ale w tygodniu chłop w robocie :( no nic zobaczę jeszcze czy dziś wpadnę na chwilę. Jakby co to mogę dziś kogo zabrać z Wro i podrzucić do Sobótki. Sądzę, że za jakieś 2 godzinki bym wyruszała :) Quote
Marta_Ares Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 oki zaczynam prasowanie:lol: przylanczam sie do pytania o maszynke:evil_lol: bo nie wiem czy kundla dzisiaj obcinac nozyczkami czy moze jednak poczekam i ktos maszynke pozyczy??? Quote
Kasia&Rika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Marta_Ares']oki zaczynam prasowanie:lol: przylanczam sie do pytania o maszynke:evil_lol: bo nie wiem czy kundla dzisiaj obcinac nozyczkami czy moze jednak poczekam i ktos maszynke pozyczy???[/quote] obcinaj na zlocie, Rikę ci podrzucę:diabloti: Quote
Recommended Posts