Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiapron'][url=http://pogoda.onet.pl/0,197,miasto.html]Wrocław - Prognoza pogody - Onet.pl Pogoda[/url]
a teraz?[/quote]

dziala
pogode mamy do dupy
ale damy rade :lol:
w srode ma sie ocieplic ladnie

Posted

[quote name='gops']dziala
pogode mamy do dupy
ale damy rade :lol:
w srode ma sie ocieplic ladnie[/quote]
eee tam do dupy, no co ty-słonko będzie, w poniedziałek i wtorek małe słoneczko a w środe takie mega słonko co to upraży wszystkich:evil_lol:

Posted

czy mi sie wydaje czy tylko my jeszcze nie jestesmy spakowani:lol:

jakos nie moge sie zabrac za to, liste mam, ciuchy wszedzie porozwalane bo wszystko sie przyda:evil_lol: a jeszcze poprasowac musze

wyjazd o 3 albo 4 w nocy zalezy jak wstaniemy:evil_lol:

Posted

Pytam, bo może mogłabym dziś tam podjechać :D albo zaproponować im festyn wiejski :P Planuję wpaść tam pewnego pięknego dnia poznać ludzi nie wiem kiedy to będzie :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']czy mi sie wydaje czy tylko my jeszcze nie jestesmy spakowani:lol:

jakos nie moge sie zabrac za to, liste mam, ciuchy wszedzie porozwalane bo wszystko sie przyda:evil_lol: a jeszcze poprasowac musze

wyjazd o 3 albo 4 w nocy zalezy jak wstaniemy:evil_lol:[/quote]

my też nie tknęliśmy pakowania:diabloti:

Posted

[quote name='Marta_Ares']czy mi sie wydaje czy tylko my jeszcze nie jestesmy spakowani:lol:
[/quote]
ja również nie jestem spakowana,nawet torbe mam jeszcze gdzies schowana i nie wiem gdzie.:evil_lol:

[quote name='Tarzanka']Pytam, bo może mogłabym dziś tam podjechać :D albo zaproponować im festyn wiejski :P Planuję wpaść tam pewnego pięknego dnia poznać ludzi nie wiem kiedy to będzie :)[/quote]
to wpadnij.;pp tylko chyba od razu bys musiala za nocleg zapłacic.:diabloti:

Posted

[quote name='dogomanka_']

to wpadnij.;pp tylko chyba od razu bys musiala za nocleg zapłacic.:diabloti:[/quote]

Nie ja bym nie nocowała jeśli już to tylko za parking bym zapłaciła, bo nawet jeśli bym coś spożywała % to w razie czego w ciągu 15 minut przyjeżdżają po mnie i zabierają mnie i auto :P ( mam babuszkę zaraz pod Sobótką :D - dziś robi festyn na wsi (jako sołtysowa :P ) więc nie wiem co wybrać :P )

Posted

Wiem ale w tygodniu chłop w robocie :( no nic zobaczę jeszcze czy dziś wpadnę na chwilę. Jakby co to mogę dziś kogo zabrać z Wro i podrzucić do Sobótki. Sądzę, że za jakieś 2 godzinki bym wyruszała :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']oki zaczynam prasowanie:lol:

przylanczam sie do pytania o maszynke:evil_lol: bo nie wiem czy kundla dzisiaj obcinac nozyczkami czy moze jednak poczekam i ktos maszynke pozyczy???[/quote]

obcinaj na zlocie, Rikę ci podrzucę:diabloti: