Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wam to dobrze, my musimy naszej gotować bo ona ma diete bo brakuje jej jakiegoś enzymu i nie może jeść nic innego poza chudym ryżykiem z kurczakiem i warzywkami, a ona by wszystko zjadła, ale jej nie biorę ze sobą

kondomanko-z tym dowodem to domyślam się że żartowałaś, ale widzę ze niektórzy chwycili:evil_lol:
ja też się będę już pakować, wszystko wyprane, jeszcze wycieczka na centrum bo a nuż widelec coś nowego do kupienia się znajdzie:evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']ja dzisiaj jade na zakupy do biedronki:lol: puffi trzeba kupic, zeby miały co jesc:evil_lol:[/quote]

no ba :lol:
ja tez dzisiaj an zakupy do biedrony lece
[quote name='olekg89']Odwalcie się od puffi:lol:I przestańcie mi dokuczać:evil_lol:Teraz wziąłem karmę sucha.
Ide prasować i pakować :multi::multi::multi:[/quote]

sucha puffi ? :diabloti:
[quote name='Rinuś'][I][B]ehh zazdroszczę Wam....[/B][/I]

[I][B]Tylko nie pijcie za dużo :diabloti:[/B][/I][/quote]
za duzo nie
tylko troszke :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Tak? A na jakiej podstawie dostajesz zniżkę?
Na dowód zniżki przecież się nie dostaje. :roll:[/quote]
Wiem.:razz: ale i tak wole dowód.:evil_lol::eviltong:

ja również byłam w stonce dzisiaj!:loveu::diabloti:

Posted

Byłam w Ustce i Dolec na Puffi z biedronki żył tydzień. Powiem, że bardzo mu smakowało i dobrze działało na niego.
Jak zeżre jakieś chappi czy pedigree, zaraz sra dalej niż widzi, natomiast po puffi wszystko ok.
Szok.

Dzień odpoczynku, pakowania - i na Zlot.
Dolec odsypia całodzienne walki z falami morskimi jednak mam nadzieje, że odeśpi do poniedziałku. :loveu:

Posted

Do tych co jada PKSem:
jak będziecie wsiadać to powiedzcie kierowcy żeby Wam powiedział kiedy macie wysiąść, bo to jest tak, że jak nikogo nie ma na przystanku to sie nie zatrzyma:eviltong:

Posted

A ja spakowana... chyba.... wyjazd o barbarzyńskiej porze 4.30 :shake:

wiecie jaka paranoja? nie mogłam znaleźć nic przeciw komarom... wszytsko wykupione, półki puste... w kojfandzie cośtam było, to wzięłam coby mi sprzed nosa nie zginęło :evil_lol: radzę poszukać wcześniej jak jeszcze nie macie, a nie na ostatnią chwilę ;)

Posted

Ja tylko chciałam przypomnieć :
[color=red][size=3]Jak będziecie wchodzić na teren ośrodka to przyjdzie gościu co będzie chciał kasę- bo on zbiera pieniądze wejście na ośrodek i parking. Ja mu powiem, że ma Was wpuszczać, ale mówcie hasło " My od/do Estery" :evil_lol:
I zapiszcie sobie moj numer 602 831 840, jakby ktoś miał jakieś pytania, a my będziemy już w Sulistrowicach :cool3:
O 00:40 dzisiaj/jutro mam pociąg więc to mój ostatni post przed zlotem :loveu:
Do zobaczenia :cool3: [/size][/color]

Posted

ja też sie już żegnam pobudka o 5.30 ,6.30 wyjazd.Do zobaczenia jutro/pojutrze :loveu::loveu::loveu::loveu:

Basiukondom loffffciam cię.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='dogomanka_']Ja,Maksowa,Dog193 i Baśka jedziemy o 9.39 chyba z Katowic.;) będziemy koło 16 myśle.;)[/quote]
ja nie wiem jak na miejscu ustalimy, bo pociąg jest przed 13 we Wrocławiu
Olku ty mój kochany, ech, nieważne, dzis nie mam nastroju, właściwie na nic...

Posted

3:07 fruuu na zlot:evil_lol: już się nawet spać nie kładę:eviltong: jak myślicie będą kolejki dziś przy kasach na dworcu?:razz:

Posted

[quote name='olekg89']Odlałem psy i jade....:evil_lol: Chce mi sie rzygać z głodu i w ogóle nie mogłem zasnąć w nocy buu:(:evil_lol:[/quote]
z emocji,z emocji:evil_lol:
a reszta jak? popakowani już? ja dzisiaj zamierzam, listę już mam

Posted

[quote name='basiapron']z emocji,z emocji:evil_lol:
a reszta jak? popakowani już? ja dzisiaj zamierzam, listę już mam[/quote]

ja juz spakowana
teraz czekam tylko na wieczor
o 11 wyjezdzam , ale szybko zlecialo :lol:

Posted

[quote name='gops']ja juz spakowana
teraz czekam tylko na wieczor
o 11 wyjezdzam , ale szybko zlecialo :lol:[/quote]
ja jakoś się zebrać nie mogę, my wyjeżdżamy po 9 rano, tzn ja zaraz po 9 wsiadam stację wcześniej niż dziewczyny i zajmuje możliwie największą ilość miejsc w przedziale. może się uda,zanim tłum w Katowicach rzuci się na wolne. I tak wystarczająco dużo ludzi wsiada w Krakowie:angryy: