rose Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Lorien:)']Niestety przyjeżdzam z samym Filipkiem. Geniusz weterynarz zajebiście obeznany w swoim zawodzie załatawił mi swoimi umiejętnościami leczenia ptasiorka. Jestem załamana, brak słów. :-([/quote] Sebastianek:loveu: szkoda indyczka:-( Quote
rose Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=DarkOrange]3/4 [SIZE=2][COLOR=SandyBrown]czy tam [/COLOR][/SIZE]2/3 [SIZE=2][COLOR=SandyBrown]jak kto woli[/COLOR][/SIZE]:eviltong:[/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER] Quote
anka&autystyk Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 nie straszcie :P a ja chciałam moje toto zscjalizować na szybko... xD Quote
olekg89 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 A ja zrobie sobie dziś pranko i popakuje troche pierdółek:cool3: Quote
rose Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Ja mam chyba z zeszłego roku, ale coś mi świta, że to był numer chyba do jej mamy, no i nie wiadomo czy aktualny. :roll:[/quote] to zadzwoń do niej:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 No Matka baffi jest pewnie w podobnym wieku jak Asia:cool3: Quote
rose Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='olekg89']No Matka baffi jest pewnie w podobnym wieku jak Asia:cool3:[/quote] to samo chciałam napisać, ale stwierdziłam, że tym razem odpuszczę Asi:evil_lol: EDIT: ja już mam spakowaną walizkę:diabloti: Quote
gops Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Ania wpłać za gops też, bo ja już zamówienie do pana od koszulek wysłałam i w weekend miały być już koszulki gotowe, a w poniedziałek wysyłka. Ściągniemy z niej kasę na zlocie, albo wpłaci jeszcze w tym tygodniu. [B]Czy ktoś ma nr tel do gops?[/B][/quote] bardzo przepraszam kase oddam na zlcie okey ? bo i tak nie zadazy dojsc chyba calkeim zapomnialam o tym jeszczse raz sorki ja wyjezdzam w niedziele kolo 1 w nocy i bede w osrodku kolo 9 rano :lol: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Gops, domki są od 14 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja już żarcie kupiłam:multi: i zaraz będę odkładać co wziąć:loveu: Quote
gops Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='basia bonnie']Gops, domki są od 14 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja już żarcie kupiłam:multi: i zaraz będę odkładać co wziąć:loveu:[/quote] to poczekam pod osrodkiem na was :eviltong::lol: nie moge pozniej przyjechac bo mam daleko i psy nie wytrzymaja w samochodzie tyle godzin w sloncu :roll: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='gops']to poczekam pod osrodkiem na was :eviltong::lol: nie moge pozniej przyjechac bo mam daleko i psy nie wytrzymaja w samochodzie tyle godzin w sloncu :roll:[/quote] Spoko ;) my jesteśmy już od niedzieli :loveu: Esterka na pewno z chęcią do Ciebie przyjdzie i poczeka do 14 tej:) Quote
gops Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='basia bonnie']Spoko ;) my jesteśmy już od niedzieli :loveu: Esterka na pewno z chęcią do Ciebie przyjdzie i poczeka do 14 tej:)[/quote] a no to git asia bedzie? to odrazu oddam kase za koszulke :lol: czyli wsumie prawie wszyscy od 14 beda? Quote
basia bonnie Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='gops']a no to git asia bedzie? to odrazu oddam kase za koszulke :lol: czyli wsumie prawie wszyscy od 14 beda?[/quote] Tak,Asia będzie :) domek VIP będzie oprócz Mysi cały:loveu: No właśnie, ludzie, [B]przyjeżdżajcie [/B]wszyscy[B] nie wcześniej niż o 14 :evil_lol:;)[/B] Quote
ulvhedinn Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ja będę najwcześniej po 16 w poniedziałek ;) Quote
rose Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='gops']a no to git asia bedzie? to odrazu oddam kase za koszulke :lol: czyli wsumie prawie wszyscy od 14 beda?[/quote] ekhm:eviltong: za Twoją koszulkę zapłaciłam ja:evil_lol: 35+50zł za fatygę mi na zlocie proszę dać:loveu: Quote
olekg89 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Niech se przyjadą wcześniej ,ale sobie poczekają na ławeczkach i tyle.:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='rose']to zadzwoń do niej:evil_lol:[/quote] Ale kiedy ja się wstydam. :oops: [quote name='olekg89']No Matka baffi jest pewnie w podobnym wieku jak Asia:cool3:[/quote] No niewątpliwie. :lol: Quote
Estera Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Klucze do domku dostaniecie nie wcześniej niż 14nasta. Ale koło naszego domku jest dużo ławek to poczekacie ;) A i już napiszę, poźniej tylko przypomnę:cool3: że jak będziecie wchodzić na teren ośrodka to przyjdzie gościu co będzie chciał kasę- bo on zbiera pieniądze za kąpiel w jeziorze. Ja mu powiem, że ma Was wpuszczać, ale mówcie hasło " My od/do Estery" :evil_lol: I zapiszcie sobie moj numer 602 831 840, jakby ktoś miał jakieś pytania, a my będziemy już w Sulistrowicach :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Estera']Klucze do domku dostaniecie nie wcześniej niż 14nasta. Ale koło naszego domku jest dużo ławek to poczekacie ;) A i już napiszę, poźniej tylko przypomnę:cool3: że jak będziecie wchodzić na teren ośrodka to przyjdzie gościu co będzie chciał kasę- bo on zbiera pieniądze za kąpiel w jeziorze. Ja mu powiem, że ma Was wpuszczać, ale mówcie hasło " My od/do Estery" :evil_lol: I zapiszcie sobie moj numer 602 831 840, jakby ktoś miał jakieś pytania, a my będziemy już w Sulistrowicach :cool3:[/quote] I może jeszcze chcieć kasę za parking, to też mówcie, że macie domek zarezerwowany, wtedy parking jest darmowy. ;) Quote
Estera Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Dla sprostowania, kasa jest pobierana za wejście na ośrodek nie za kąpiel. Źle napisałam. Mówcie, że do Estery, że macie rezerwację :) Quote
olekg89 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 :cool3::cool3::cool3:JA CHCE JUŻ JECHAĆ:(:evil_lol::evil_lol: Quote
dog193 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='olekg89']:cool3::cool3::cool3:JA CHCE JUŻ JECHAĆ:(:evil_lol::evil_lol:[/quote] Ja tez :lol: Quote
olekg89 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ja już w połowie spakowany.Psy spakowane:cool3:Więc możemy jechać nawet jutro:loveu: Quote
Unbelievable Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='olekg89']Ja już w połowie spakowany.Psy spakowane:cool3:Więc możemy jechać nawet jutro:loveu:[/quote] nie przesadzasz? :evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [SIZE=3][B][U]Oficjalna Lista:[/U][/B][/SIZE] [B]Bluzy ze 3 spodnie 3 [COLOR=Black]koszulki z 10[/COLOR] [SIZE=2][COLOR=Black]majtki [/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black] skarpety [/COLOR][/SIZE] klapki ręczniki strój kąpielowy kubeczek, garnuszek, może i patelnia, sztućce, a nawet talerzyk[/B] [B] miska na zupke chińską pieniądze:cool3: ksiązeczke szczepień psa szczoteczka do zębów i pasta podpaski i tampony Szampon, żel pod prysznic. krata VIPów kawa Ręcznik 2 pary butów Psa jedzenie dla psa miski 2 dla psa smycz, obrożę komplet zapasowy smyczy i obroży. aparat srajtaśma wagon fajek ładowarka do telefonu szczotka do włosów proszek do prania w razie "wypadku" Lista dla przypomnienia:cool3: [/B] Quote
Recommended Posts