Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lorien:)']Niestety przyjeżdzam z samym Filipkiem. Geniusz weterynarz zajebiście obeznany w swoim zawodzie załatawił mi swoimi umiejętnościami leczenia ptasiorka. Jestem załamana, brak słów. :-([/quote]

Sebastianek:loveu:

szkoda indyczka:-(

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][B][SIZE=7][COLOR=DarkOrange]3/4 [SIZE=2][COLOR=SandyBrown]czy tam [/COLOR][/SIZE]2/3 [SIZE=2][COLOR=SandyBrown]jak kto woli[/COLOR][/SIZE]:eviltong:[/COLOR][/SIZE][/B]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ja mam chyba z zeszłego roku, ale coś mi świta, że to był numer chyba do jej mamy, no i nie wiadomo czy aktualny. :roll:[/quote]

to zadzwoń do niej:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']No Matka baffi jest pewnie w podobnym wieku jak Asia:cool3:[/quote]

to samo chciałam napisać, ale stwierdziłam, że tym razem odpuszczę Asi:evil_lol:

EDIT: ja już mam spakowaną walizkę:diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ania wpłać za gops też, bo ja już zamówienie do pana od koszulek wysłałam i w weekend miały być już koszulki gotowe, a w poniedziałek wysyłka. Ściągniemy z niej kasę na zlocie, albo wpłaci jeszcze w tym tygodniu.

[B]Czy ktoś ma nr tel do gops?[/B][/quote]

bardzo przepraszam
kase oddam na zlcie okey ?
bo i tak nie zadazy dojsc chyba
calkeim zapomnialam o tym
jeszczse raz sorki

ja wyjezdzam w niedziele kolo 1 w nocy i bede w osrodku kolo 9 rano :lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Gops, domki są od 14 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja już żarcie kupiłam:multi: i zaraz będę odkładać co wziąć:loveu:[/quote]

to poczekam pod osrodkiem na was :eviltong::lol:
nie moge pozniej przyjechac bo mam daleko i psy nie wytrzymaja w samochodzie tyle godzin w sloncu :roll:

Posted

[quote name='gops']to poczekam pod osrodkiem na was :eviltong::lol:
nie moge pozniej przyjechac bo mam daleko i psy nie wytrzymaja w samochodzie tyle godzin w sloncu :roll:[/quote]
Spoko ;) my jesteśmy już od niedzieli :loveu: Esterka na pewno z chęcią do Ciebie przyjdzie i poczeka do 14 tej:)

Posted

[quote name='basia bonnie']Spoko ;) my jesteśmy już od niedzieli :loveu: Esterka na pewno z chęcią do Ciebie przyjdzie i poczeka do 14 tej:)[/quote]

a no to git
asia bedzie?
to odrazu oddam kase za koszulke :lol:

czyli wsumie prawie wszyscy od 14 beda?

Posted

[quote name='gops']a no to git
asia bedzie?

czyli wsumie prawie wszyscy od 14 beda?[/quote]
Tak,Asia będzie :) domek VIP będzie oprócz Mysi cały:loveu:

No właśnie, ludzie, [B]przyjeżdżajcie [/B]wszyscy[B] nie wcześniej niż o 14 :evil_lol:;)[/B]

Posted

[quote name='gops']a no to git
asia bedzie?

czyli wsumie prawie wszyscy od 14 beda?[/quote]

ekhm:eviltong: za Twoją koszulkę zapłaciłam ja:evil_lol: 35+50zł za fatygę mi na zlocie proszę dać:loveu:

Posted

Klucze do domku dostaniecie nie wcześniej niż 14nasta. Ale koło naszego domku jest dużo ławek to poczekacie ;)
A i już napiszę, poźniej tylko przypomnę:cool3: że jak będziecie wchodzić na teren ośrodka to przyjdzie gościu co będzie chciał kasę- bo on zbiera pieniądze za kąpiel w jeziorze. Ja mu powiem, że ma Was wpuszczać, ale mówcie hasło " My od/do Estery" :evil_lol: I zapiszcie sobie moj numer 602 831 840, jakby ktoś miał jakieś pytania, a my będziemy już w Sulistrowicach :cool3:

Posted

[quote name='Estera']Klucze do domku dostaniecie nie wcześniej niż 14nasta. Ale koło naszego domku jest dużo ławek to poczekacie ;)
A i już napiszę, poźniej tylko przypomnę:cool3: że jak będziecie wchodzić na teren ośrodka to przyjdzie gościu co będzie chciał kasę- bo on zbiera pieniądze za kąpiel w jeziorze. Ja mu powiem, że ma Was wpuszczać, ale mówcie hasło " My od/do Estery" :evil_lol: I zapiszcie sobie moj numer 602 831 840, jakby ktoś miał jakieś pytania, a my będziemy już w Sulistrowicach :cool3:[/quote]
I może jeszcze chcieć kasę za parking, to też mówcie, że macie domek zarezerwowany, wtedy parking jest darmowy. ;)

Posted

[SIZE=3][B][U]Oficjalna Lista:[/U][/B][/SIZE]

[B]Bluzy ze 3
spodnie 3
[COLOR=Black]koszulki z 10[/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=Black]majtki [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=Black] skarpety [/COLOR][/SIZE]
klapki
ręczniki
strój kąpielowy
kubeczek, garnuszek, może i patelnia, sztućce, a nawet talerzyk[/B]
[B] miska na zupke chińską