Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no patrzcie u mnie tez burza:shake: na przemian deszcze leje albo slonce

ale to dobrze babcia spokojniejsza ze do lasu nie chodze, bo u nas w lesie pantera biega i jeszcze mnie zaatakuje:roll: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']no patrzcie u mnie tez burza:shake: na przemian deszcze leje albo slonce

ale to dobrze babcia spokojniejsza ze do lasu nie chodze, bo u nas w lesie pantera biega i jeszcze mnie zaatakuje:roll: :lol: :lol:[/quote]

pantera?:evil_lol: teraz u was?

Posted

[quote name='gops']ona sie przemieszcza szybkko niczym pantera :diabloti:[/quote]

coś w tym jest:diabloti:

[quote name='Marta_Ares']tak gdzies w okolicy swinie cos zagryzlo i to na pewno pantera:lol:[/quote]

e,może niedżwiadek gryzzli, yeti, ufo ... a wy od razu, że pantera:shake:

Posted

[quote name='olekg89']Rose-chyba śnisz:diabloti:Ewentualnie moge was wozić z dworca na zlot 10zł od os.:evil_lol:[/quote]

A masz prawko?:eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']Za rok mówie ,a nie w tym roku!!!!Poza tym to ciebie i tak nie przewiozę:evil_lol::diabloti:[/quote]

mnie? czy kogo?:eviltong:
jeśli mnie to akurat nie musisz, bo to mój ostatni zlot:p

Posted

Gisic-Materac pod pache i możesz spać na podłodze.;pp :loveu:

Apropo pogody to u mnei akurat dzisiaj było okej.:loveu: fak,troche padało,ale nie duzo. I do tego słoneczko swieciło i ogólnie było cieplutko.:loveu:

Posted

[quote name='Gisic87']My bylibyśmy chętni ale tylko na 3 dni jest taka opcja?[/quote]

niby jest, ale i tak musielibyście zapłacić całość:eviltong: nie da sięniestety zrobić tak, żeby zapłacić tylko za 3 doby..

Posted

[quote name='Gisic87']aaa no to niestety nie da rady bo kaski nie za wiele a i czasu też i myśleliśmy o takim 3 dniowym wypadzie tylko. No nic szkoda może w następnym roku:roll:[/quote]
Zawsze możecie sobie wynająć pokój 2-osobowy w budynku albo przyjechać pod namiot. :cool3:

[SIZE=4][COLOR=red][B]Ludziska, kto zamiawiał koszulki, sprawdźcie jeszcze raz rozmiary, bo widzę, że w tym roku się zmieniły i nie ma koszulek unisex.[/B][/COLOR][/SIZE] ;)

Link do posta z uaktualnionymi rozmiarami koszulek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/12513535-post2587.html[/URL]

Posted

według tego nowego czegoś to ja muszę mieć M ;) tylko dlaczego rok temu wymiary w klacie podane były od 70cm w górę a teraz od 40cm? :hmmmm: ja już chyba nie myślę o tej porze :evil_lol:
Ale chcę M czarną damską ;) i podaj Asiu nr konta:evil_lol: