Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']z tramwaju widuję :diabloti::lol: nie byłam pewna czy to Ana_Zbyśka, bo wiecznie ja albo w kapturze, albo tyłem widzę ;)[/quote]

A to którą baną jeździsz?:>
Jaaa, ja durś w kapturze, bo zimno;)
Musisz następnym razem walić w szybę, to na pewno Cię zauważę;)

Posted

[quote name='rose']dziecko logicznie myśli już od 3 roku życia (to tak po pedagogicznemu:evil_lol::evil_lol:)[/quote]
hehe :lol: ojjj.... nie znam się :evil_lol:

[quote name='Asia & Ginger']Dobra to ja wracam do konkretów. :cool3:
Proszę nic z domku nie wynosić, bo wyposażenie domku jest skrzętnie spisane i przychodzi recepcjoniska robić inwentaryzację. :cool3:
Pamiętacie to: :cool3:
- Stół kuchenny? (w tym czasie rozgląda się po pokoju)
- Jest!
:roflt: :roflt: :roflt:[/quote]

to było piękne :evil_lol::lol:

[quote name='Asia & Ginger']
Na zlot proszę zabrać ze sobą talerze, sztućce i kubeczki!!!
Jeśli ktoś lubi sobie coś upichcić, to proszę też wziąć garnek lub patelnię. :cool3:[/quote]
zawsze w razie co można się jakoś podzielić, ten bierze to, ten bierze tamto :cool3:

W sumie można na pierwszą strone wkleić to wyposażenie, żeby potem się nikt nie pytał :evil_lol:

Trzeba też zaznaczyć, żeby nie używać gaśnicy :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Mysia_']dobrze, że Oluś umie chaziel wyczyścić :loveu::evil_lol:

jadę "5" i potem się [B]na Sikorskim[/B] na "6", albo "19" przesiadam :cool3:
Raz Cię chyba widziałam jak szłaś własnie przez Sikorski, ale po drugiej stronie ulicy, więc nie byłam pewna czy to Ty, a do tego pies nowy :eviltong: a w ten wtorek co był to stałaś na przystanku "6" w stronę Polibudy, a ja już byłam w "19" :cool3:[/quote]

Na Komarze?:crazyeye::diabloti:

wstawiłam wyposażenie na 1 strone:eviltong: trochę dodałam od siebie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']Trzeba też zaznaczyć, żeby nie używać gaśnicy :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
O właśnie jak ja mogłam zapomnieć o gaśnicy?!? :splat:

Użycie gaśnicy grozi mandatem 500 zł. :-o

Domek może się palić i walić, ale gaśnicę trzeba ratować! :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']- szczotkę do wc :diabloti:

Której kara nie potrafi używać ,i zostawiła resztki kupy w muszli :angryy: odrażające.[/quote]
dobrze, że Oluś umie chaziel wyczyścić :loveu::evil_lol:

[quote name='Ana_Zbyska']A to którą baną jeździsz?:>
Jaaa, ja durś w kapturze, bo zimno;)
Musisz następnym razem walić w szybę, to na pewno Cię zauważę;)[/quote]
jadę "5" i potem się na Sikorskim na "6", albo "19" przesiadam :cool3:
Raz Cię chyba widziałam jak szłaś własnie przez Sikorski, ale po drugiej stronie ulicy, więc nie byłam pewna czy to Ty, a do tego pies nowy :eviltong: a w ten wtorek co był to stałaś na przystanku "6" w stronę Polibudy, a ja już byłam w "19" :cool3:

Posted

[quote name='rose']Na Komarze?:crazyeye::diabloti:
[/quote]
hehe :lol: O ile Komar ma swój własny Plac w Bytomiu :cool3:

[quote name='Asia & Ginger']O właśnie jak ja mogłam zapomnieć o gaśnicy?!? :splat:

Domek może się palić i walić, ale gaśnicę trzeba ratować! :evil_lol:[/quote]
to najważniejsze :lol:

[quote name='komar']jeszcze pragnę zauważyć, że jeśli ktoś ma ochotę na herbatkę poranną to wodę musi "odpowiednio [B]wcześnie[/B]" zacząć gotować:p:p[/quote]
też bardzo ważne! :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']dobrze, że Oluś umie chaziel wyczyścić :loveu::evil_lol:

jadę "5" i potem się na Sikorskim na "6", albo "19" przesiadam :cool3:
Raz Cię chyba widziałam jak szłaś własnie przez Sikorski, ale po drugiej stronie ulicy, więc nie byłam pewna czy to Ty, a do tego pies nowy :eviltong: a w ten wtorek co był to stałaś na przystanku "6" w stronę Polibudy, a ja już byłam w "19" :cool3:[/quote]
Obecnie niedaleko mieszkam, więc często możesz mnie widywać;)

Dalej szukam kogoś ze Ślunska kto jedzie bez psa..

Posted

[quote name='rose']W tym roku Baśka nie pije, bo ja pilnuje:evil_lol: Estera już może bo ma 18:eviltong: resztą się zajmę, jak ja to lubię:loveu::loveu:[/quote]:loveu: Jako, że skończę 8naście lat, i mi odbije, jak części moich znajomych, tez będę pilnować, aby nie pełnoletni nie pili. Ba! Ania będziemy robić rewizje w domkach, grzebać po plecakach i rekwirować co znajdziemy, nie? :evil_lol: :loveu:[quote name='Asia & Ginger']Dobra to ja wracam do konkretów. :cool3:

Domki wyposażone w:
- stół kuchenny :evil_lol:
- łóżka
- grzejniki
- szafki kuchenne
- czajnik
- lodówkę
- kuchenkę elektryczną
- przepływowy ogrzewacz wody
- kilka talerzy, kubków, sztućców
- szczotkę do wc :diabloti:

Proszę nic z domku nie wynosić, bo wyposażenie domku jest skrzętnie spisane i przychodzi recepcjoniska robić inwentaryzację. :cool3:
Pamiętacie to: :cool3:
- Stół kuchenny? (w tym czasie rozgląda się po pokoju)
- Jest!
:roflt: :roflt: :roflt:

Na zlot proszę zabrać ze sobą talerze, sztućce i kubeczki!!!
Jeśli ktoś lubi sobie coś upichcić, to proszę też wziąć garnek lub patelnię. :cool3:[/quote]
łóżko?
JEST!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

żółtego dużego garnka radzę nie używać :evil_lol:

[quote name='Asia & Ginger']O właśnie jak ja mogłam zapomnieć o gaśnicy?!? :splat:

Domek może się palić i walić, ale gaśnicę trzeba ratować! :evil_lol:[/quote]Dokładnie. Jak zacznie się palić, to gaśnice pod pachę, wybiegamy z domku i obserwujemy co dalej. Można robić zdjęcia :diabloti:

Posted

[quote name='Karilka']Jeszcze nigdy nie ratowałam gaśnicy:evil_lol:.
Fajnie sie zapowiada ten Zlot:lol:.

Ah. Zaznaczam, że ilość psów Karilkowych może ulec zmianie;).[/quote]

I oby u nas nie bylo takiej potrzeby:evil_lol: Aczkolwiek od malego mam zdolnosci do mini pozarow:eviltong: Kiedys przypadkiem spalilam czesc podrecznika od matmy oraz robiac sobie frytki podpalilam olej i sie czesc okapu zjarala:evil_lol: Takze w naszym domku wskazana jest gasnica:eviltong:

Ilosc psow - mianowicie ?:evil_lol: :eviltong:

To Rinus jednak na zlot sie wybiera ?;)

Posted

Zbyśka ślicznego masz psiaka!!! :loveu::loveu: Ale mam nadzieję, że Newtona też bierzesz :modla: :cool3: bo Mickey za nim tęskni! :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']:loveu: Jako, że skończę 8naście lat, i mi odbije, jak części moich znajomych, tez będę pilnować, aby nie pełnoletni nie pili. Ba! Ania będziemy robić rewizje w domkach, grzebać po plecakach i rekwirować co znajdziemy, nie? :evil_lol: :loveu:
[/quote]

na ba:D do łóżek też będę zaglądać:diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Wszędzie. :cool3: :diabloti:[/quote]

Dokładnie wszędzie:diabloti:
Na kursie na wychowawcę kolonijnego uczyli mnie, aby zapobiegać rozmnażania się niepełnoletnich na koloniach, obozach tudzież zlotach:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']A potrafisz schować butelkę w majtkach? :evil_lol:[/quote]

Polak potrafi:D A co do kursu wychowawców, to uczyli wszystkiego:p i chłopcy i dziewczęta osobno:D

Posted

[quote name='rose']Dokładnie wszędzie:diabloti:
Na kursie na wychowawcę kolonijnego uczyli mnie, aby zapobiegać rozmnażania się niepełnoletnich na koloniach, obozach tudzież zlotach:evil_lol::evil_lol:[/quote]
I czego ciekawego się nauczyłaś? :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=LightBlue]Rozdawania gumek?[/COLOR] [/SIZE]:evil_lol: