Charly Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 hihi. no ale...czeka na kojec:lol:. Wez- ile krolikow w klatkach dozywotnio siedzi:-( Quote
Dzika_Figa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 To prawda. Luśka zresztą też do nich należała. Kupiona jako maskotka do sali biologicznej w podstawówce. Moja nauczycielka z LO tam uczyła, królicę wykradła i wcisnęła mi...;) Quote
Charly Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 cos strasznego. te wszytkie króliczki, swinki, chomiki, rybki, na zapleczu salki biologicznej. moje swinki i chomiki tez byly wszytkie wlasnie ze szkoly. brane na ferie i już nigdy nie wracaly:lol::lol: Quote
koss Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Odpoczywam na tym watku -slicznie tu u Was....:p Quote
Dzika_Figa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Usuwam, bo sie dublujemy z Florentynką i wrzucamy to samo... Quote
Florentynka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 jeszcze jedno tu wrzucę, a reszta zdjęć z dzisiejszych szaleństw jest tu: Picasa Web Albums - Aśka - Sonieczka znó... Quote
Florentynka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Sonieczka znów dziś nas odwiedziła. Robi dziewczyna ogromne postępy towarzyskie Quote
Vitka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jego Wysokość dał się powalić! Teraz rządy objęły feministki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Charly Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 każdy patriarchat się kiedys skonczy- Sonieczka & Co. wskazują drogę:multi::multi: Quote
Florentynka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 mhm...a to widziałyście? Czy tak się zachowuje feministka? Quote
Florentynka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 A pomijając patriarchat i takie tam, strasznie się cieszę, że one się potrafią bawić w trójkę. Moje psiska są na ogół samowystarczalne towarzysko i mało który pies "z zewnątrz" umie w to wejść. A Sonieczka umie, i to jest wspaniałe. Widok trzech szalejących psów jest o niebo lepszy niż widok dwóch szalejących psów. A poza tym Sonieczka pięknieje. Jest taka głęboko czarna i lśniąca, no po prostu to śliczna suka! Quote
Florentynka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Sonieczka jest zakochana. W Jego Wysokości. Tuli się, co chwilę daje mu buzi i patrzy w niego maślanym wzrokiem... Quote
Charly Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 juz się nie mogę doczekac kiedy w ten obrazek wkomponuje się boska Lucka:multi: kurcze nie ma to jak cale stadko ech:lol: Quote
Florentynka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Stadko piękna rzecz. One się nigdy nie nudzą. Chciałabym kiedyś zrobić takie zbiorowe zdjęcie wszystkich - z kotami, królikiem. Najlepiej na jednej kanapie... Teraz Sonieczka z mamą na tydzień przeprowadzają się do nas - będą się opiekować naszymi zwierzątkami, bo my sobie jedziemy w diabły. A jak wrócimy to przyjeżdża do nas Lucia vel Łucja...ale się będzie działo. Quote
Charly Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 To życzę relaksu w diabłach i czekam na wieści o nowym nabytku:) Quote
Dzika_Figa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Mama opowiedziała mi ładną historyjkę, więc przytoczę: Kocica położyła się na Sonieczkowym legowisku. Jak suka przyszła i to zobaczyła, to troszkę ją zatkało, ale zaraz szybko sobie poradziła - podeszła do legowiska z drugiej strony i, udając że żadnego kota nie widzi (jaka ona mądra, tak świetnie wie jak postępować z kotem...) położyła się na drugim końcu, tyłem do Paszteta (legowisko wielkie, to się zmieściły). Niestety, kładąc się wzburzyła i rozkołysała legowisko w związku z czym oburzona kotka zaraz sobie poszła. I zdjęcia nikt nie zdążył zrobić. A takie by było piękne... Z niecierpliwością czekam na kolejną nową sukę w rodzinie... Quote
Dzika_Figa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Doniesiono mi, że Sonieczka jest na zabój zakochna w Jego Wysokości. Jak go widzi to tak jej ogon lata, że mało jej zad nie odpadnie i pędzie w podskokach go całować i adorować. Broni go przed innymi (na przykład przed paskudnym szczeniorem Inki - Julkiem, który jego wysokości pogryzł fafle od środka do krwi!!!) i kocha go, tak strasznie kocha, że mało nie pęknie. No i na legowisko mu się pcha, a jakże... A Gjalpo, jak Gjalpo, znosi z godnością... Quote
koss Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dzika_Figa napisał(a):Doniesiono mi, że Sonieczka jest na zabój zakochna w Jego Wysokości. Jak go widzi to tak jej ogon lata, że mało jej zad nie odpadnie i pędzie w podskokach go całować i adorować. Broni go przed innymi (na przykład przed paskudnym szczeniorem Inki - Julkiem, który jego wysokości pogryzł fafle od środka do krwi!!!) i kocha go, tak strasznie kocha, że mało nie pęknie. No i na legowisko mu się pcha, a jakże... A Gjalpo, jak Gjalpo, znosi z godnością... Czyli jest nadzieja,ze Sonia zostanie Jej Wysokosciaą:evil_lol:???? Quote
tomcug Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ale ta Sońka miała farta w życiu. :loveu::loveu::loveu: Nie dość, że wspaniały domek, to jeszcze jaki awans społeczny. :evil_lol: Quote
Recommended Posts