Klaudus__ Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Cykorku... :shake: Kolejna zima w schroniskowym kojcu... Quote
Pinesk@ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 światełko nadziei, odpowiedź z gumtree... Od: [email protected] Witam, gdzie teraz jest piesek Cykor, w jakiej miejscowosci? Mam 2 psy, 3letniego kundelka i 4letnia labradorke. Od pewnego czasu chcemy z mezem przygarnac jeszcze jednego starego pieska, ktory moglby szczesliwie przy nas dozyc swoich dni. Czy Cykor moglby mieszkac w domu z moimi psami? Sa to troche rozpuszczone zazdrosniki i tylko mam obawe ze moglyby zdominowac staruszka :) pozdrawiam AL co mam odpisać? Ja sobie nie wyobrazam Cykorka z dwoma dominantami ale go osobiście nie znam więc.. Quote
Doda_ Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Pinesk@']światełko nadziei, odpowiedź z gumtree... Od: [email protected] Witam, gdzie teraz jest piesek Cykor, w jakiej miejscowosci? Mam 2 psy, 3letniego kundelka i 4letnia labradorke. Od pewnego czasu chcemy z mezem przygarnac jeszcze jednego starego pieska, ktory moglby szczesliwie przy nas dozyc swoich dni. Czy Cykor moglby mieszkac w domu z moimi psami? Sa to troche rozpuszczone zazdrosniki i tylko mam obawe ze moglyby zdominowac staruszka :) pozdrawiam AL co mam odpisać? Ja sobie nie wyobrazam Cykorka z dwoma dominantami ale go osobiście nie znam więc.. cytuję post Pineski Czemu nikt nie odpowiedział? To może byc szansa dla pieska na nowe zycie Odpisałas do tej pani ?? Cykora wrzuciłam na ten wątek: PARÓWKI, PARÓWY, PARÓWECZKI - WĄTEK ZBIORCZY (się robi) - Strona 11 - Dogomania Forum Quote
Pinesk@ Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Napisałam do _bubu_ ona zna bardziej Cykorka, miała odpisać tej pani, nic więcej nie wiem.. Quote
Doda_ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 To moze być szansa dla niego...... :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jeśli _bubu_ została powiadomiona to na pewno kontaktowała się z tą Panią. Pewnie domek wystraszył się odpowiedzialności... Quote
Cajus JB Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Gosiapk napisał(a):Cykorek szuka swojego ludzia Doda_ napisał(a):podniosę.... I ja się dopiszę. Quote
Pinesk@ Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cykorek ma allegro, jakieś inne ogłoszenia?Ja go ogłaszam tylko na gumtree.. Mu najbardziej potrzebne są teraz ogłoszenia :( Potem go gdzieś wrzucę... Quote
Recommended Posts