Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje to :
Lady-Lads,Lejdzik,Dzik,Sucz,Lejdozaur,Lejda,Lada,Laduch,Lejduchny - staruszka spanielka :)
Scrat-Scrati,Scratozaur,Skryt,Skrytek, Skratuch,Skratuchny(jak Martuchny :-D),Scra, Scrrrr - kundelek ze schroniska :)

tymczasy:
Szadi- Szadzik,Szaduś,Sza (bo wyglądał jak cień, w książeczce Shadow) - niestety za TM
Baron-Baronek,Baronik,Balonik - śliczny pies, już w kochającym domku
Agrest-Agreścik,Łaciak, teraz Reksio- sama słodycz, w kochającym domku
Jaśmin-Jasiu,Jaś,Jachu,Jan,Jaśminek,Łaciak,Chłopek,Jaśminio - łaciaty staruszek, cały czas w BDT u koleżanki
Louis-Louisek,Lui,Łaciak,Podrywacz,Amant,Kucharz (lubił asystować w kuchni :)) - drugi łaciatek, w kochającym domku
Dyzio-Dyziowaty,Dyź,Duduś - w koszmarnym stanie, zmarł drugiego dnia pobytu u mnie... za TM

• 1 year later...
Posted

Witam wszystkich:)

Moje 2 szczęścia to:

1. Atos ( Tosiek, Toniu, Dzoler)  - takie imię dali mu poprzedni właściciele, gdyby można było mu zmienić byłyby Hugo :)

2. Aria ( ale również Malutka, lub Niunia) - to jeszcze dziecinka ze schroniska.

• 4 weeks later...
Guest TyŚka
Posted

Cziko, często nazywany Gamoniem:p

Eeee, Gamoń jest tylko jeden! :D

• 2 weeks later...
Posted

To ja mialam kundelkowa Paluchowa Tinke.
Pozniej (i dalej!) Rita (najczesciej nazywana pieszczotliwie Miniem :D ) - border collie.
I male ciapki doszly: Tequila i Borys :P

• 3 weeks later...
Posted

Miałam beagle o imieniu Sonia (pieszczotliwie Sonia, Niunia, Słonia, bo grubas z niej był)

Teraz mam Axela, na którego wołam Lisek, Xeluś, Axelek, Lelek, Miniu, Miniek

To ja mialam kundelkowa Paluchowa Tinke.
Pozniej (i dalej!) Rita (najczesciej nazywana pieszczotliwie Miniem :D ) - border collie.
I male ciapki doszly: Tequila i Borys :P

Widzę, że nie tylko ja sobie upodobałam słowo 'Miniu' :D Nawet na kolegę tak mówię (Dominik = Miniu)