pcheelkaa Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Moja suczka : ABBY wołam na nią : niuńka, misia, kochanie :P Quote
Martuchny Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 moje to : Lady-Lads,Lejdzik,Dzik,Sucz,Lejdozaur,Lejda,Lada,Laduch,Lejduchny - staruszka spanielka :) Scrat-Scrati,Scratozaur,Skryt,Skrytek, Skratuch,Skratuchny(jak Martuchny :-D),Scra, Scrrrr - kundelek ze schroniska :) tymczasy: Szadi- Szadzik,Szaduś,Sza (bo wyglądał jak cień, w książeczce Shadow) - niestety za TM Baron-Baronek,Baronik,Balonik - śliczny pies, już w kochającym domku Agrest-Agreścik,Łaciak, teraz Reksio- sama słodycz, w kochającym domku Jaśmin-Jasiu,Jaś,Jachu,Jan,Jaśminek,Łaciak,Chłopek,Jaśminio - łaciaty staruszek, cały czas w BDT u koleżanki Louis-Louisek,Lui,Łaciak,Podrywacz,Amant,Kucharz (lubił asystować w kuchni :)) - drugi łaciatek, w kochającym domku Dyzio-Dyziowaty,Dyź,Duduś - w koszmarnym stanie, zmarł drugiego dnia pobytu u mnie... za TM Quote
Atos-Aria Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Witam wszystkich:) Moje 2 szczęścia to: 1. Atos ( Tosiek, Toniu, Dzoler) - takie imię dali mu poprzedni właściciele, gdyby można było mu zmienić byłyby Hugo :) 2. Aria ( ale również Malutka, lub Niunia) - to jeszcze dziecinka ze schroniska. Quote
Guest TyŚka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Cziko, często nazywany Gamoniem:p Eeee, Gamoń jest tylko jeden! :D Quote
Passja Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 To ja mialam kundelkowa Paluchowa Tinke. Pozniej (i dalej!) Rita (najczesciej nazywana pieszczotliwie Miniem :D ) - border collie. I male ciapki doszly: Tequila i Borys :P Quote
kala001 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Miałam beagle o imieniu Sonia (pieszczotliwie Sonia, Niunia, Słonia, bo grubas z niej był) Teraz mam Axela, na którego wołam Lisek, Xeluś, Axelek, Lelek, Miniu, Miniek To ja mialam kundelkowa Paluchowa Tinke. Pozniej (i dalej!) Rita (najczesciej nazywana pieszczotliwie Miniem :D ) - border collie. I male ciapki doszly: Tequila i Borys :P Widzę, że nie tylko ja sobie upodobałam słowo 'Miniu' :D Nawet na kolegę tak mówię (Dominik = Miniu) Quote
Passja Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Haha, ale to Miniu jest takie urocze, że ja się wcale Miniowania nie dziwię :D Quote
Recommended Posts