Jump to content
Dogomania

Kraków-mialy umrzec,z mrozu lub glodu..potwornie zarobaczone,zaniedbane 7 szczeniakow

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://i28.tinypic.com/25rlawl.jpg[/IMG]

[IMG]http://i32.tinypic.com/2ymg7bk.jpg[/IMG]

pozycja wystawowa prawie :evil_lol:
[IMG]http://i25.tinypic.com/9uan84.jpg[/IMG]

takie fajne pychp psicho i nikt jej nie chce :shake:
[IMG]http://i26.tinypic.com/1564zee.jpg[/IMG]

[IMG]http://i28.tinypic.com/2afykc2.jpg[/IMG]

[IMG]http://i32.tinypic.com/20fuflv.jpg[/IMG]

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:cunao:ona wcale juz nie rośnie :eviltong:...

tylko osóbka z która spacerowała, jest poniżej średniej krajowej jeśli chodzi o wzrost , stad złudzenie ze Lola jest wielkości owczarka :eviltong:

[QUOTE]czy myślicie, że plakat mógłby tu coś pomóc? mogłabym jej zrobić...[/QUOTE]

wiem ze ona gdzieś plakaty miała zrobione , ale jeśli masz czas to nowy na pewno nie zaszkodzi :) może będziesz mieć szczęśliwa rękę ;)

Posted

[quote name='moana']Lola, zmiataj do domu![/quote]
Mówisz masz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Lola od wczoraj mieszka na ulicy Basztowej. Dzielna karusiap i agamika nic a nic się nie bojąc burzy zawiozły dzikusa prosto w ramiona dwóch Pań... mamy i córki. Panie straciły swoją 14-letnią sunię i zdecydowały się na Lolitę mimo, że dzwoniły po Dżejdiego ;)

Lola była wczoraj bardzo przestraszona zmianami, burzą... no ale to było do przewidzenia...

Mam nadzieję, że niebawem jak pojedziemy w odwiedziny to Lola będzie brykać, skakać i uśmiechać się szaleńczo :loveu:

Posted

już dawno wchodząc na dogo tak się nie ucieszyłam:multi::multi::multi: właśnie miałam jej plakat robić, i cały czas Lola nie dawała mi spokoju, nawet chciałam się podjąć karkołomnego wyzwania i namówić TZ żeby dać jej DT na jakiś czas, co byłoby naprawdę nie lada wyzwaniem, a tu taka wiadomość!!
strasznie się cieszę i mam nadzieję, że nowe Panie wynagrodzą Loli cieżki start i że będzie szczęśliwa!!
dziękuję Wam za taką wiadomość!!

Posted

CHYBA w życiu nie pragnęłam domu tak bardzo dla innego psa jak dla Lolki..... strasznie było mi jej zal.... Ciekawe jak Lolek poradzi sobie z życiu w cywilizacji.. ;)

Posted

[quote name='Koniczynkakr']Hurrraaaa:multi: codziennie zaglądałam na wątek z nadzieją że wreszcie przeczytam taką wiadomość. Niezmiernie się cieszę że siostrzyczka Negry ma wreszcie domek:loveu:[/quote]
jaaacie a ostatnie zdjęcia Negry są z poczatku maja... :mad:
Możemy jakieś newsy?? Mała pewnie dorośleje z tygodnia na tydzień :loveu:

Posted

wstrętna wstrętna burza :angryy:cały dzień NIC a akurat na ten moment musiało zacząć się błyskać i grzmieć :roll: .
Lolcia jest dzielną dziewczyna, no ale który porządny pies burzy sie nie boi ? a tu jeszcze przeprowadzka do tego ...

Myślę ze Lola szybciutko pokocha swoje Pancie ;), które mają duzo ciepła w sobie i rozsądku zarazem . Ruch miasta mam nadziejej ze szybko Lola nauczy sie ignorować ,to mądra sunia.
Z domku jest tylko jedno zdjęcie u Karusiap w aparacie bo nie było sensu jej lampą błyskową w burze dodatkowo straszyć :oops:...

ale ... naprawde , straasznie straaszne sie cieszę ze łobuzerka ma juz domek :multi: i. I kto by pomyslała, ze taka zjawiskowa młodziutka sunia pójdzie na ogłoszenie innego psa a nie swoje :evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=LightBlue]iii./.. nie moge si4e doczekacjak tam pierwsza doba jej minęła [/COLOR][/SIZE]tup tup tup

Posted

Też bardzo się cieszę. Wysłałam sms dorocie1 i też jest szczęśliwa z powodu Loli. Dżejdi w nowym domku zadowolony i jeszcz Loli się udało. O Dżejdiego ludzie dalej dzwonią a jak opowiadam o innych pieskach to mówią, że jeszcze zadzwonią. Przed sobotą, żeby w sobotę pojechać do hotelu. Oby tak było.

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Superaśnie, z przyjemnością wyrzucę zaraz dwa rudziaszki z podpisu (Lolka i Dżejdi)
:)

Posted

Lolunia przespala ladnie noc.Nie zalatwila sie ani razu w domu,ladnie je i raz szczeknela:loveu:
Niestety jest po prostu przerazona wszystkim co dzieje sie na zewnatrz,a czasem i w domu......trzeba czasu.....

Posted

[quote name='Jagienka']jaaacie a ostatnie zdjęcia Negry są z poczatku maja... :mad:
Możemy jakieś newsy?? Mała pewnie dorośleje z tygodnia na tydzień :loveu:[/quote]

[B]Jagienka[/B] musicie mi wybaczyć to zaniedbanie, obiecuje że nadrobie może nawet po tym weekendzie:) Zdecydowaliśy z Jackiem zalegalizowac nasz związek i troche mnie to wybiło z rytmu...przygotowania itp:)
Negrusia to już dorosła pannica z własnymi przyzwyczajeniami i humorami:) prawdziwa kobieta:)
Niemal całe psie towarzystwo Ruczaju jest pod jej urokiem. Jest niezwykle mądrym i pojętnym psiakiem: rewelacyjnie pojęła podstawowe komendy siad, waruj, zostań, do mnie itp, więc "jak na kundelka"-jak to określiła właścicielka pewnego osiedlowego terrorysty-dobermana-to mądry pies...:) Duma nas rozpiera że Negra wyrosła na tak mądrą sucz.
A w chwilach smutnych to najlepszy pocieszyciel i przytulanka. Kochamy Negrę i nie wyobrażamy sobie traz już naszego domu bez tej iskierki:)
Pozdrawiam

Posted

Negrulec jest słodki i ma wszystkie psie wygody i tyyyyle miłości od swoich zwariowanych ludziów :) Koniecznie musimy ją zapoznać z Vesper - chyba rozniosą okolicę jak sie dorwą do siebie hihi

Mam nadzieję że Lola szybko nabierze jako-takiej pewności siebie choć z pewnością zabierze to trochę czasu. Ale cierpliwością i miłością można zdziałać cuda - wiem co mówię bo moja Dirki jest tego najlepszym przykładem.

Posted

[quote name='Koniczynkakr']Negra miała cieczkę w maju, dzielnie to zniosła, nosiła majtusie :razz:
Ze sterylizacją poczekamy jeszcze 3 m-ce, tak nam doradziła Wetka:)[/quote]
łooo to tylko Lolka taka spóźniona była z tą cieczką :-?, że do lipca nie zdążyła mieć...
Super, po cieczce faktycznie lepiej poczekać... ja tak zapytałam troszkę przypominająco... ;):oops: