agamika Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [IMG]http://i28.tinypic.com/25rlawl.jpg[/IMG] [IMG]http://i32.tinypic.com/2ymg7bk.jpg[/IMG] pozycja wystawowa prawie :evil_lol: [IMG]http://i25.tinypic.com/9uan84.jpg[/IMG] takie fajne pychp psicho i nikt jej nie chce :shake: [IMG]http://i26.tinypic.com/1564zee.jpg[/IMG] [IMG]http://i28.tinypic.com/2afykc2.jpg[/IMG] [IMG]http://i32.tinypic.com/20fuflv.jpg[/IMG] Quote
gibon301 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 czy myślicie, że plakat mógłby tu coś pomóc? mogłabym jej zrobić... czemu ona ma takiego pecha? przecież jest śliczna:loveu: Quote
weszka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja też tego nie pojmuję :( Młoda, ładna, zdrowa, wzrost w sam raz. Quote
Asior Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bo ze.. kiedy ona przestanie rosnąć :crazyeye: wielkie babsko się z niej zrobiło :) Quote
agamika Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 :cunao:ona wcale juz nie rośnie :eviltong:... tylko osóbka z która spacerowała, jest poniżej średniej krajowej jeśli chodzi o wzrost , stad złudzenie ze Lola jest wielkości owczarka :eviltong: [QUOTE]czy myślicie, że plakat mógłby tu coś pomóc? mogłabym jej zrobić...[/QUOTE] wiem ze ona gdzieś plakaty miała zrobione , ale jeśli masz czas to nowy na pewno nie zaszkodzi :) może będziesz mieć szczęśliwa rękę ;) Quote
Jagienka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='moana']Lola, zmiataj do domu![/quote] Mówisz masz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lola od wczoraj mieszka na ulicy Basztowej. Dzielna karusiap i agamika nic a nic się nie bojąc burzy zawiozły dzikusa prosto w ramiona dwóch Pań... mamy i córki. Panie straciły swoją 14-letnią sunię i zdecydowały się na Lolitę mimo, że dzwoniły po Dżejdiego ;) Lola była wczoraj bardzo przestraszona zmianami, burzą... no ale to było do przewidzenia... Mam nadzieję, że niebawem jak pojedziemy w odwiedziny to Lola będzie brykać, skakać i uśmiechać się szaleńczo :loveu: Quote
gibon301 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 już dawno wchodząc na dogo tak się nie ucieszyłam:multi::multi::multi: właśnie miałam jej plakat robić, i cały czas Lola nie dawała mi spokoju, nawet chciałam się podjąć karkołomnego wyzwania i namówić TZ żeby dać jej DT na jakiś czas, co byłoby naprawdę nie lada wyzwaniem, a tu taka wiadomość!! strasznie się cieszę i mam nadzieję, że nowe Panie wynagrodzą Loli cieżki start i że będzie szczęśliwa!! dziękuję Wam za taką wiadomość!! Quote
Asior Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 CHYBA w życiu nie pragnęłam domu tak bardzo dla innego psa jak dla Lolki..... strasznie było mi jej zal.... Ciekawe jak Lolek poradzi sobie z życiu w cywilizacji.. ;) Quote
Jagienka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Dziekujemu Ciociom bardzo, nie wiedziałam, że Lola ma tylu zagorzałych fanów :loveu: Quote
Koniczynkakr Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Hurrraaaa:multi: codziennie zaglądałam na wątek z nadzieją że wreszcie przeczytam taką wiadomość. Niezmiernie się cieszę że siostrzyczka Negry ma wreszcie domek:loveu: Quote
Jagienka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Koniczynkakr']Hurrraaaa:multi: codziennie zaglądałam na wątek z nadzieją że wreszcie przeczytam taką wiadomość. Niezmiernie się cieszę że siostrzyczka Negry ma wreszcie domek:loveu:[/quote] jaaacie a ostatnie zdjęcia Negry są z poczatku maja... :mad: Możemy jakieś newsy?? Mała pewnie dorośleje z tygodnia na tydzień :loveu: Quote
weszka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Hurrrrrrrrra :multi::multi::multi: Doczekała się panienka! Oby wszystko było już super :cool1: Quote
AMIGA Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Łeeeeeeeeeeeee, byłam dzisiaj w hotelu i było tak smutno bez tej iskierki [B]Loluniu - bądź szczęśliwa :multi::loveu:[/B] Quote
agamika Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 wstrętna wstrętna burza :angryy:cały dzień NIC a akurat na ten moment musiało zacząć się błyskać i grzmieć :roll: . Lolcia jest dzielną dziewczyna, no ale który porządny pies burzy sie nie boi ? a tu jeszcze przeprowadzka do tego ... Myślę ze Lola szybciutko pokocha swoje Pancie ;), które mają duzo ciepła w sobie i rozsądku zarazem . Ruch miasta mam nadziejej ze szybko Lola nauczy sie ignorować ,to mądra sunia. Z domku jest tylko jedno zdjęcie u Karusiap w aparacie bo nie było sensu jej lampą błyskową w burze dodatkowo straszyć :oops:... ale ... naprawde , straasznie straaszne sie cieszę ze łobuzerka ma juz domek :multi: i. I kto by pomyslała, ze taka zjawiskowa młodziutka sunia pójdzie na ogłoszenie innego psa a nie swoje :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=LightBlue]iii./.. nie moge si4e doczekacjak tam pierwsza doba jej minęła [/COLOR][/SIZE]tup tup tup Quote
tamb Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Też bardzo się cieszę. Wysłałam sms dorocie1 i też jest szczęśliwa z powodu Loli. Dżejdi w nowym domku zadowolony i jeszcz Loli się udało. O Dżejdiego ludzie dalej dzwonią a jak opowiadam o innych pieskach to mówią, że jeszcze zadzwonią. Przed sobotą, żeby w sobotę pojechać do hotelu. Oby tak było. Quote
moana Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Superaśnie, z przyjemnością wyrzucę zaraz dwa rudziaszki z podpisu (Lolka i Dżejdi) :) Quote
karusiap Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Lolunia przespala ladnie noc.Nie zalatwila sie ani razu w domu,ladnie je i raz szczeknela:loveu: Niestety jest po prostu przerazona wszystkim co dzieje sie na zewnatrz,a czasem i w domu......trzeba czasu..... Quote
Koniczynkakr Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='Jagienka']jaaacie a ostatnie zdjęcia Negry są z poczatku maja... :mad: Możemy jakieś newsy?? Mała pewnie dorośleje z tygodnia na tydzień :loveu:[/quote] [B]Jagienka[/B] musicie mi wybaczyć to zaniedbanie, obiecuje że nadrobie może nawet po tym weekendzie:) Zdecydowaliśy z Jackiem zalegalizowac nasz związek i troche mnie to wybiło z rytmu...przygotowania itp:) Negrusia to już dorosła pannica z własnymi przyzwyczajeniami i humorami:) prawdziwa kobieta:) Niemal całe psie towarzystwo Ruczaju jest pod jej urokiem. Jest niezwykle mądrym i pojętnym psiakiem: rewelacyjnie pojęła podstawowe komendy siad, waruj, zostań, do mnie itp, więc "jak na kundelka"-jak to określiła właścicielka pewnego osiedlowego terrorysty-dobermana-to mądry pies...:) Duma nas rozpiera że Negra wyrosła na tak mądrą sucz. A w chwilach smutnych to najlepszy pocieszyciel i przytulanka. Kochamy Negrę i nie wyobrażamy sobie traz już naszego domu bez tej iskierki:) Pozdrawiam Quote
Jagienka Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 O rany... No to gratuluję!!!! ...postanowienia o legalizacji i mądrej suczy :lol: Ze sterylizacją czekacie do pierwszej cieczki? Quote
Koniczynkakr Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Negra miała cieczkę w maju, dzielnie to zniosła, nosiła majtusie :razz: Ze sterylizacją poczekamy jeszcze 3 m-ce, tak nam doradziła Wetka:) Quote
weszka Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Negrulec jest słodki i ma wszystkie psie wygody i tyyyyle miłości od swoich zwariowanych ludziów :) Koniecznie musimy ją zapoznać z Vesper - chyba rozniosą okolicę jak sie dorwą do siebie hihi Mam nadzieję że Lola szybko nabierze jako-takiej pewności siebie choć z pewnością zabierze to trochę czasu. Ale cierpliwością i miłością można zdziałać cuda - wiem co mówię bo moja Dirki jest tego najlepszym przykładem. Quote
Jagienka Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='Koniczynkakr']Negra miała cieczkę w maju, dzielnie to zniosła, nosiła majtusie :razz: Ze sterylizacją poczekamy jeszcze 3 m-ce, tak nam doradziła Wetka:)[/quote] łooo to tylko Lolka taka spóźniona była z tą cieczką :-?, że do lipca nie zdążyła mieć... Super, po cieczce faktycznie lepiej poczekać... ja tak zapytałam troszkę przypominająco... ;):oops: Quote
Recommended Posts