Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogę przesłać na konto lecznicy 120 zł( 100 zł od Wykrywki, 20 zł na razie z mojego bazarku) które były przeznaczone na kieleckiego boksia...ale on się na razie nie znalazł:shake:

ps. wysłane 120 zł na konto lecznicy jakby się kto pytał;)

Posted

Boksia juz po zabiegu, z rozmowy telefonicznej wiem, ze ma wyciete wszystkie sutki, na wyciecie wiecej brakloby skory. Mam obiecane fotki wtedy ruszymy cegielki.Mala jest podobno przesympatycznym psiakiem. Zreszta dziewczyny napewno napisza wszystko dokladniej.

Posted

Erazm napisał(a):
Boksia juz po zabiegu, z rozmowy telefonicznej wiem, ze ma wyciete wszystkie sutki, na wyciecie wiecej brakloby skory. Mam obiecane fotki wtedy ruszymy cegielki.Mala jest podobno przesympatycznym psiakiem. Zreszta dziewczyny napewno napisza wszystko dokladniej.

No to czekamy :)

Posted

Erazm, doopa z fotami.
Dziewczyna nie była w stanie zrobic takich zdjęć o jakie Ci chodzi, bo mdlała. :mad:
Musisz sama i będę miała też prosbę o takie zdjęcia u innego naszego boksia.

Posted

Nie wiem, nie mam pojecia. Ostatnie wiesci były, że po operacji. Sorry, nie mam głowy jeden z wyadoptowanych psiaków daje popalić, psiak , którego mam na utrzymaniu na płatnym tymczasie, daje czadu jeszcze bardziej, dzisiaj rozwaliłam z mojej winy swój i dwa inne samochody więc...

Posted

Erazm napisał(a):
Nie wiem, nie mam pojecia. Ostatnie wiesci były, że po operacji. Sorry, nie mam głowy jeden z wyadoptowanych psiaków daje popalić, psiak , którego mam na utrzymaniu na płatnym tymczasie, daje czadu jeszcze bardziej, dzisiaj rozwaliłam z mojej winy swój i dwa inne samochody więc...

Hm... podopieczni dają czadu, ale Ty jeszcze bardziej:shake:

Posted

Erazm, trzymaj się!

U Eleny wszystko w miarę, troszkę były problemy ze zrastaniem się rany, ale teraz już ok. 21 stycznia będzie miała zdjęte szwy.
Jest bardzo spokojną i przytulną suczką, w klinice nie mają z nią
najmniejszych problemów. I nie mogą się jej nachwalić. :loveu:

Jeżeli ktoś chce pomóc Elenie finansowo, to prosimy o wpłaty na konto naszej fundacji:
Fundacja "SOS bokserom"
ul. Mrówcza 77a, 04-857 Warszawa
nr konta: 06 1500 1012 1210 1015 2421 0000
Można też podarować nam 1% podatku za zeszły rok. Szczegóły TUTAJ