Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Erazm chylę czoło przed tobą. Byłaś w stanie zrobić zdjęcia? Posądzałąbym ciebie że je zamizzziasz, zamęczysz. I nie mówię tego bezpodstawnie. No chyba, że to zrobiłaś po sesji :):):)

Posted

Jest, a nawet dwa domki zainteresowane małą, jeden w Bogatyni, mają świetne referencje od miejscowej działaczki TOZ( jeszcze p. Jola ją prześwietla:evil_lol:) i wolentariuszki w schronie, ale ta odległość przeraża... Drugi też daleko i jeszcze niesprwadzony:shake:, ale uparci poczekają, jeśli nie mała to może inna bida znajdzie miejsce

Posted

[quote name='Erazm']Jest, a nawet dwa domki zainteresowane małą, jeden w Bogatyni, mają świetne referencje od miejscowej działaczki TOZ( jeszcze p. Jola ją prześwietla:evil_lol:) i wolentariuszki w schronie, ale ta odległość przeraża... Drugi też daleko i jeszcze niesprwadzony:shake:, ale uparci poczekają, jeśli nie mała to może inna bida znajdzie miejsce[/quote]

Erazm - odległość to najmniejszy problemik ;). Grunt, żeby domek był z prawdziwego zdarzenia.

Posted

Zawsze mogę zaproponować, aby przyjechali do Warszawy, ale jak widziałam, to nie ma bezpośredniego połączenia, a psiak by się zamęczył gdyby taka podróz trwała niewiadomo ile, a przesiadki przy tych temperaturach... Rany, chyba zupełnie zwariowałam...A gdyby umówic się w połowie drogi, gdzie mieliby bezpośrednie połączenie:roll: nie wiem sama co o tym myśleć

Posted

[quote name='Erazm'](...)A gdyby umówic się w połowie drogi, gdzie mieliby bezpośrednie połączenie (...)[/quote]
Tylko w maksymalnym zabezpieczniu trasy (rozumiem tu zminimalizowanie przesiadek) jest klucz, bo tak czy inaczej psina ma do przebycia całość trasy.
Hm...chyba, żeby wyhaczyć dogomaniaków (2-3) po drodze i zagwarantować niuni u nich nocleg (czyli z desantu na desant). Upierdliwe i stresujące dla maleństwa ale za cenę złapania przez nie oddechu.
Tu chyba nie ma idealnego rozwiązania, choć może coś w kombinowaniu przeoczyłam. Niech zerkną i inni.

Posted

[quote name='Erazm']Zawsze mogę zaproponować, aby przyjechali do Warszawy, ale jak widziałam, to nie ma bezpośredniego połączenia, a psiak by się zamęczył gdyby taka podróz trwała niewiadomo ile, a przesiadki przy tych temperaturach... Rany, chyba zupełnie zwariowałam...A gdyby umówic się w połowie drogi, gdzie mieliby bezpośrednie połączenie:roll: nie wiem sama co o tym myśleć[/quote]

Jeśli ds będzie sprawdzony i pewny - mogę dojechać do Wrocka.

Posted

Zastrzeliłaś mnie:boom:myśłałam, ze to ja jestem tylko z tych wariatów(?), nie wychylamm się, bo będę miała gości specjalnej troski (dosłownie), a nie wzielam kalendarza i nie pamietam kiedy przyjeżdżają, a mają zostać parę dni...Nie mam sumienia tak Cię wykorzystywać, jeździłam za Wrocek i wiem jaki to hektar:roll:

Posted

[quote name='Erazm']Zastrzeliłaś mnie:boom:myśłałam, ze to ja jestem tylko z tych wariatów(?), nie wychylamm się, bo będę miała gości specjalnej troski (dosłownie), a nie wzielam kalendarza i nie pamietam kiedy przyjeżdżają, a mają zostać parę dni...Nie mam sumienia tak Cię wykorzystywać, jeździłam za Wrocek i wiem jaki to hektar:roll:[/quote]

Czyli czekamy jeszcze chwilkę, a malutka się przypomina!

Posted

Poczekamy, ja jestem za zaproponowaniem, zeby jednak przyjechali do Warszawy jeśli tak im zależy, aby to był ten szczeniak, do Jeleniej Góry są zapewne bezpośrednie pociągi, a stamtąd może ktoś ich pewnie z rodziny, albo ze znajomych odebrać

Posted

śliczna cudna rozbrajająca powalająca jednym słowem zakochałam sie!!:loveu:
Tak cudownego szczenięcia nie widziałam jeszcze:shake:
Dobra juz sie tak nie przygladam bo sie zauroczę:crazyeye: (czerwona kokarde jej dajcie!!!)

Posted

[quote name='Erazm']lo,matko Erazm ma nowego kompa i nie moze go rozgryzc :angryy: Dzwonila nawet do specow , a oni te znie moga pomoc:placz::angryy::angryy::angryy:[/quote]
Erazm, bo tego się nie rozgryza.............................A do jakich speców dzwoniłaś? Mam namiary na świetnego dentystę.........

A bąbel imię ma???? Jedno miało być Abrą........podhalanka?

Posted

Ja dla celów marketingowych nazwałąm szczeniorkę Beza( bo mniamniuśna) Psotka( bo zbój z niej łokrutny), ale ewentualani nowi Państwo mają dla niej już nowe imię

Posted

[quote name='Erazm']Ja dla celów marketingowych nazwałąm szczeniorkę Beza( bo mniamniuśna) Psotka( bo zbój z niej łokrutny), ale ewentualani nowi Państwo mają dla niej już nowe imię[/quote]

No tak twoje chwyty marketingowe przyznam sa skuteczne. Co prawda ja poznałam ten "na jamnika" ale trzeba przyznać ze osiągnełaś cel :roflt::roflt::roflt: