idusiek Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 niezły mail co ? chyba mu wcale nie odpisze, bo po co..... niech jedzie do schroniska, niech pisze - tylko bedzie pisał nie tam gdzie trzeba ;) najbardziej podoba mi sie to : naruszenie prawa" w tej całej sprawie...:shake: Quote
gdgt Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kobieta by nigdy takiego tekstu nie wysmażyła. Tylko faceci są takimi bufonami :angryy: Mi tez już kiedyś grożono, ale facet szybko spuścił z tonu :evil_lol: Quote
ronja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 idusiek napisał(a):niezły mail co ? chyba mu wcale nie odpisze, bo po co..... niech jedzie do schroniska, niech pisze - tylko bedzie pisał nie tam gdzie trzeba ;) najbardziej podoba mi sie to : naruszenie prawa" w tej całej sprawie...:shake: nie ma się czym przejmować. w aukcji jest napisane, że możemy odmówić adopcji bez podania przyczyny. skoro pan był chętny na adopcję, znaczyzgodził się na warunki i niech teraz nie podskakuje (były dyrektor, przyzwyczajony do wydawania poleceń, a tu masz - poszło nie po jego myśli:razz:) Quote
ludwa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Może facet ma grypę i ogólnie dużą gorączkę;). Jak widać, pozycja odbiła się na rozumowaniu. Idusiek nie odpisuj, nie ma co, niech się facet "wykarze" Będize miał zajęci, urzędnicy zabawę albo zagadkę. Facet, jak widać i tak nie wie jak to funkcjonuje, to chociaż swoją wiedzę wzbogaci;) Quote
idusiek Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 *Gajowa* napisał(a):Nutka szaleje z Dzikunią... Czy są wieści z domku Czarii ? Są, są :cool3: Czaria nie sprawia problemów, grzecznie siedzi w domku, pcha się do Pani do łożka :evil_lol: Wychodzi na spacerki nawet juz poza ogród, na smyczy. aaaa sciągneła Pani firanki, bo wygladala na panią, czekając przy oknie :evil_lol: Wszycy jednak są zadowoleni ;) Quote
idusiek Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 MNIE NIKT NIE PYTAŁ .....co za pech ! :placz: Quote
Adi79 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Może facet ma grypę i ogólnie dużą gorączkę;-). Jak widać, pozycja odbiła się na rozumowaniu. Idusiek nie odpisuj, nie ma co, niech się facet "wykarze" Będize miał zajęci, urzędnicy zabawę albo zagadkę. Facet, jak widać i tak nie wie jak to funkcjonuje, to chociaż swoją wiedzę wzbogaci;-) __________________ No co za za F.... normalnie :roll: To Nucia była raptem kilka kilometrów od niego, w błotku w schronie. Bidula czekała na adop. ogłoszenia były! A tu co... ? Sterylka + Transport ....czerwony dywan? A gdzie cokolwiek od siebie w kierunku adoptowanego psiaka... Ona jest bardzo śliczną i sunią znajdzie szybko dom warty siebie. Quote
idusiek Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 MAMY TAKĄ NADZIEJĘ, CHCIAŁABYM, ZEBY TRAFIŁA W DOBRE RĘCE A NIE BYLE JAKIE ( jak to sie omal nie stalo ) :-( Quote
majqa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Nie zaglądałam tu dawno i proszę, jakie zmiany. :lol: Bardzo się cieszę, że Czarii się udało! :multi: Może na potrzeby Nutki, tego transportu, zmodyfikować tytuł? Quote
idusiek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Czy ktoś zaoferowałby transport dla Nutki w okolice Grójec - Białobrzegi ? Dokładnie LEKARCICE :oops: Nutencja ma szansę na domek- nie mozna tego zmarnowac ! :multi: Quote
*Gajowa* Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Transporciku znajdź się :roll:. Nutka tak bardzo chciałaby mieć swój domek. Quote
idusiek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='idusiek']Czy ktoś zaoferowałby transport dla Nutki w okolice Grójec - Białobrzegi ? Dokładnie LEKARCICE :oops: Nutencja ma szansę na domek- nie mozna tego zmarnowac ! :multi: proszęeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeę :oops: Quote
paros Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Coś pogubiłam się :razz: czyli Nutka nadal szuka domu i potrzebne są ogłoszenia?? Quote
idusiek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 na Nutkę jest potencjalna chętna, ale nadal jeszcze sunia jest u Gajowej. Lara oferuje transport....a kto z nią pojedzie, zeby zobaczyc i ocenic sytuację? Ja odpadam ,wywalą mnie z pracy - 2 razy bylam juz w tym miesiącu na zwolnieniu i nie mogę ruszyć się z miejsca....:-( Quote
beka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ida, a co robisz w niedzielę przed południem??:cool3: Quote
idusiek Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 a masz jakies ciekawe propozycje nie do odrzucenia? :cool3: Quote
idusiek Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 a wiec tak: przy pomocy nieocenionej pixie ;) znalazłam osobę, któa sprawdzi domek w Lekarcicach. Ludzie naprawdę wygladają spoko, przesłali nam juz zdjęcia domku, i ogrodu:evil_lol: ale my jednak wolimy się upewnić. Jeżeli wszystko pojdzie ok - to albo w niedzielę ludzie przyjadą po nią albo my ja do nich zawieziemy, zgłosiła się na ochotnika Ciocia Beka :multi: Trzymajcie Kciukasy za Nutencję ! :cool3: Quote
idusiek Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Czekamy na wiesci z oględzin ! ;) Quote
idusiek Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 jak najszybciej - max do soboty do popołudnia, zebysmy wiedziały co robic dalej ;) Quote
Guciek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 *Gajowa* napisał(a):A kiedy oględziny miałyby sie odbyć ? Właśnie wróciłam do domu, w życiu bym nie pomyślała, że to AŻ TYLE trzeba iść, żeby dojść... :evil_lol::lol: Melduję, że domek jak najbardziej OK i jutro Nutka będzie już w nowym domku :cool3: Quote
*Gajowa* Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nutka pojechała rano do nowego domku. Mam nadzieję, że dogada się z mniejszym kolegą. Quote
Recommended Posts