Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niezły mail co ? chyba mu wcale nie odpisze, bo po co..... niech jedzie do schroniska, niech pisze - tylko bedzie pisał nie tam gdzie trzeba ;)

najbardziej podoba mi sie to : naruszenie prawa" w tej całej sprawie...:shake:

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kobieta by nigdy takiego tekstu nie wysmażyła. Tylko faceci są takimi bufonami :angryy: Mi tez już kiedyś grożono, ale facet szybko spuścił z tonu :evil_lol:

Posted

idusiek napisał(a):
niezły mail co ? chyba mu wcale nie odpisze, bo po co..... niech jedzie do schroniska, niech pisze - tylko bedzie pisał nie tam gdzie trzeba ;)

najbardziej podoba mi sie to : naruszenie prawa" w tej całej sprawie...:shake:

nie ma się czym przejmować. w aukcji jest napisane, że możemy odmówić adopcji bez podania przyczyny. skoro pan był chętny na adopcję, znaczyzgodził się na warunki i niech teraz nie podskakuje (były dyrektor, przyzwyczajony do wydawania poleceń, a tu masz - poszło nie po jego myśli:razz:)

Posted

Może facet ma grypę i ogólnie dużą gorączkę;). Jak widać, pozycja odbiła się na rozumowaniu. Idusiek nie odpisuj, nie ma co, niech się facet "wykarze" Będize miał zajęci, urzędnicy zabawę albo zagadkę. Facet, jak widać i tak nie wie jak to funkcjonuje, to chociaż swoją wiedzę wzbogaci;)

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Nutka szaleje z Dzikunią...
Czy są wieści z domku Czarii ?

Są, są :cool3:

Czaria nie sprawia problemów, grzecznie siedzi w domku, pcha się do Pani do łożka :evil_lol: Wychodzi na spacerki nawet juz poza ogród, na smyczy. aaaa sciągneła Pani firanki, bo wygladala na panią, czekając przy oknie :evil_lol: Wszycy jednak są zadowoleni ;)

Posted

Może facet ma grypę i ogólnie dużą gorączkę;-). Jak widać, pozycja odbiła się na rozumowaniu. Idusiek nie odpisuj, nie ma co, niech się facet "wykarze" Będize miał zajęci, urzędnicy zabawę albo zagadkę. Facet, jak widać i tak nie wie jak to funkcjonuje, to chociaż swoją wiedzę wzbogaci;-)

No co za za F.... normalnie :roll:
To Nucia była raptem kilka kilometrów od niego, w błotku w schronie.
Bidula czekała na adop. ogłoszenia były!

A tu co... ?
Sterylka + Transport ....czerwony dywan?
A gdzie cokolwiek od siebie w kierunku adoptowanego psiaka...
Ona jest bardzo śliczną i sunią znajdzie szybko dom warty siebie.

Posted

Nie zaglądałam tu dawno i proszę, jakie zmiany. :lol: Bardzo się cieszę, że Czarii się udało! :multi: Może na potrzeby Nutki, tego transportu, zmodyfikować tytuł?

Posted

Czy ktoś zaoferowałby transport dla Nutki w okolice Grójec - Białobrzegi ?

Dokładnie LEKARCICE :oops:
Nutencja ma szansę na domek- nie mozna tego zmarnowac ! :multi:

Posted

[quote name='idusiek']Czy ktoś zaoferowałby transport dla Nutki w okolice Grójec - Białobrzegi ?

Dokładnie LEKARCICE :oops:
Nutencja ma szansę na domek- nie mozna tego zmarnowac ! :multi:

proszęeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeę :oops:

Posted

na Nutkę jest potencjalna chętna, ale nadal jeszcze sunia jest u Gajowej.

Lara oferuje transport....a kto z nią pojedzie, zeby zobaczyc i ocenic sytuację?

Ja odpadam ,wywalą mnie z pracy - 2 razy bylam juz w tym miesiącu na zwolnieniu i nie mogę ruszyć się z miejsca....:-(

Posted

a wiec tak:

przy pomocy nieocenionej pixie ;) znalazłam osobę, któa sprawdzi domek w Lekarcicach. Ludzie naprawdę wygladają spoko, przesłali nam juz zdjęcia domku, i ogrodu:evil_lol: ale my jednak wolimy się upewnić.

Jeżeli wszystko pojdzie ok - to albo w niedzielę ludzie przyjadą po nią albo my ja do nich zawieziemy, zgłosiła się na ochotnika Ciocia Beka :multi:

Trzymajcie Kciukasy za Nutencję ! :cool3:

Posted

*Gajowa* napisał(a):
A kiedy oględziny miałyby sie odbyć ?

Właśnie wróciłam do domu, w życiu bym nie pomyślała, że to AŻ TYLE trzeba iść, żeby dojść... :evil_lol::lol:

Melduję, że domek jak najbardziej OK i jutro Nutka będzie już w nowym domku :cool3: