piotrek_b Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 oktawia6 napisał(a):Wiesz Piotrek jak będę miec Alaskan Malamute lub Chow-Chow to pogadamy lub Brneńczyka-to są jednak mini pieski i futra nie mają jak Mastif Pirenejski jakoś:shake: o widzisz, jeszcze ci mało, masz pięć psów a jeszcze ci w głowie Malamuty, inne szpice - gdzie je będziesz trzymała ??? :crazyeye: widzę że pomysł z bucikiem się nie podoba :eviltong: a jak u ciebie z poczuciem na "h" ?? :roll: :mad:
oktawia6 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='piotrek_b'] o widzisz, jeszcze ci mało, masz pięć psów a jeszcze ci w głowie Malamuty, inne szpice - gdzie je będziesz trzymała ??? :crazyeye: widzę że pomysł z bucikiem się nie podoba :eviltong: a jak u ciebie z poczuciem na "h" ?? :roll: :mad: proszę zestawienie Gryfonikowe to jest program: Download our Breed & Rescue Guide i kluby: The National Brussels Griffon Club (NBGC) The American Brussels Griffon Association (ABGA)
oktawia6 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Sylwia polecam te ubranko, powyżej wspominałam o nim, polarek (ja mam czerwony) z wierzchu antydeszczowe, tylko 25 zł-prezentuje bo doszło-leży idealnie:smilecol:: ZAMÓWIENIA SKŁADA SIĘ TUTAJ-wg. tabeli pomiarowej: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331
sylwiaskalska Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Minęła wystawa w Poznaniu U mnie wygrał w kalsie otwartej oraz w całej rasie brabantczyk Fart Kogel Mogel . Laluś zdobył srebro, ocena doskonała lok 2 w konkurencji 3 Ale największym jego sukcesem było to że w porównaniu wygrał z Ch Rosji Zw. Europy 2006, i wiele innych tytułów DONNI BRASKO i dostalismy rez CACIB :multi::multi::multi::multi::multi::multi:- bardzo jestem dumna z Lalusia że tak ładnie się pokazał. Staweczkę podaje u brabantów: Młodzież YOUR SWEET BOY od Wilmy Otwarta BRWON SUGER Kogel Mogel ENRICO Duma Bojarów Fakrt Kogel mogel Champion DONNI BRASKO Suki: Posrednia NIRVANA Dikseilendas Runors RUGBY PETROS Otwarta Runors RUNNY ROXMAVEL Championów OVATSIJA Europa
piotrek_b Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [SIZE="4"]gratulacje :klacz::klacz::klacz:
Grazina Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Witam !!!! wlasciceli grifonkuw. Jestem z Litwi Wilna.Mam hudowle bulmastifuw,buldozkuw i mam sunia brabandka.:lol: http://keep4u.ru/imgs/b/071122/fec632e6e70cf0f275.jpg To sunia RASDBERRY STARR BESTAS(Molly):roll: ma maliskuw 2.5 mesenca. http://keep4u.ru/imgs/b/071122/5282dfc735f076d4ab.jpg sukaju nowi domki;) to maliuskuw tatus JERAR PHILIP. wencei informacii [email protected]
bargest Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Witam Cie Grazina ja tez mam gryfoniki 1 suke brabantke, 1 suke brukselska, 1 suke belgijska i 2 psy brukselskie. to jest moja najmlodsza Tequila http://images29.fotosik.pl/117/db21bbec4ffbbdf3.jpg
modna.com.pl Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Po raz pierwszy widzę tak piękne pieski (te czarne z wątku powyżej). Cudowne są. pozdrawiam włascicieli.
oktawia6 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Grazina witaj!:loveu::multi: to moje Gryfoniki Brukselskie:loveu:: oraz adoptowane Pekińczyki: i wszystkie razem na portrecie:eviltong::
piotrek_b Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 siemasz Grazina, witamy Ciebie i Twoje pieski :lol:
bargest Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mam zaszczyt powiadomic o sukcesie Libiego zdobyl w Moldawii 2xCACIB, 4xCAC 2xBOB i tytyl Zw.klubu, tym samym uzyskal tytul CHAMPIONA MOLDAWII. Na wystawie bylo 5 gryfonikow brukselskich i 5 gryfonikow belgijskich wszystkie pochodzily z rosyjskich hodowli.
piotrek_b Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 gratulacje ślemy z nibylandii, gratulacje :p
piotrek_b Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 jeszcze przypomnę wszystkim gryfoniki Gunn Ell, bo zarówno psy jak i foteczka super !!! :klacz:
oktawia6 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='piotrek_b'] jeszcze przypomnę wszystkim gryfoniki Gunn Ell, bo zarówno psy jak i foteczka super !!! :klacz: zabiłeś mnie Piorek:mdleje::mdleje:boskie są:loveu:
piotrek_b Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 a tutaj jeszcze Capucino - rodowodowy zgredzio mojej Huli-ganki
oktawia6 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 przecudowny jest:crazyeye:-taki piękny i nadobny!:loveu::loveu::loveu: świat wydaje się piękny jak na nie patrze-mordusie Gryfonków....
piotrek_b Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='oktawia6']przecudowny jest:crazyeye:-taki piękny i nadobny!:loveu::loveu::loveu: świat wydaje się piękny jak na nie patrze-mordusie Gryfonków.... taaa, świat jest piękny szczególnie gdy ... ciało rzucone na łoże traci na oporze. :sweetCyb: :turn-l::turn-l::turn-l:
Chefrenek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Niedobrze się dzieje. Pojawiły się już gryfoniki bez papierów.:shake:
bargest Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A ja przedstawiam nowego mieszkanca mojego domu Gucia czyli Amura Udachlivy Strelok for Imgosbull to jest ojciec mojej najmlodszej Tequili.
piotrek_b Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 a ja z kolei nową obywatelką Nibylandii: Fiona Queen Mutazi
oktawia6 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='piotrek_b'] a ja z kolei nową obywatelką Nibylandii: Fiona Queen Mutazi Gucio jest piękny! Piotrek-bardzo się cieszę! dbaj o nią idealnie!
oktawia6 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Chefrenek'] Niedobrze się dzieje. Pojawiły się już gryfoniki bez papierów.:shake: zapobiegamy jak możemy Chefrenku-to co mogę powstrzymac to robię napisz mi na pw więcej info to się zajmę i tym! P.S. a kiedyś o tym pisałam.....w zeszłym roku, że do tego dojdzie.....wa mac
sylwiaskalska Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='piotrek_b']a ja z kolei nową obywatelką Nibylandii: Fiona Queen Mutazi http://images28.fotosik.pl/129/0a856460ea856cc9med.jpg Boże ile tu się zmienia widze że każdemu przybywa pieskow :cool3: Ja niestety walcze z choroba Tekili miał operacje i to poważną za tydzien mam wyniki czy to rak złośliwy. ALE SERDECZNIE POZDRAWIAM WSZYYYYYYYSTKICH :)
piotrek_b Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 o joj, :-( fatalnie, życzymy Tekili aby wracał szybko do zdrowia,
Recommended Posts