piotrek_b Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [SIZE="4"]LALUŚ piękny 04.08.2007 Verbandssiegerschau VDK e.V. PETIT BRABANCON (0+2) Sędzia: Branislav Rajic FIOLKA ZADRA Mutazi - V1, CAC, CAC-VDH, VS, BH, BOB UNDINE von den Boby GUARDS - V2 05.08.2007 Landessiegerschau Sachsen PETIT BRABANCON (0+2) Sędzia: Marina Guidetti FIOLKA ZADRA Mutazi - V1, CAC-VK, CAC-VDH, LS, BH, BOB UNDINE von den Boby GUARDS - V2
oktawia6 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Sylwia-ostatnio nikogo nie oszczędzam-więc powiem tak: Laluś? pięknotka ale ja Ci poniżej dedykuje mojego Dandisia:evil_lol: : to jeszcze nie koniec:diabloti: oraz mój Grysiałek i masz za swoje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: j akby co to dysponujęjeszcze silną bronią: Viktorią i Bułeczką:sg168: :ylsuper: :cunao:
piotrek_b Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Oktawia, z jakich hodowli są Twoje gryfoniki :roll:
oktawia6 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='piotrek_b'] Oktawia, z jakich hodowli są Twoje gryfoniki :roll: Piotrek nie gryfoniki tylko Gryfoniki:evil_lol: :eviltong: a co?:siara:
piotrek_b Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='oktawia6']Piotrek nie gryfoniki tylko Gryfoniki:evil_lol: :eviltong: a co?:siara: a nic :cool1: , to z jakich ???
oktawia6 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 piotrek_b napisał(a): a nic :cool1: , to z jakich ??? ach Ty:evil_lol: Bargest
piotrek_b Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 a to moje dziewczęta :loveu: HULKA interchampion ZADRA :eviltong:
oktawia6 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Piotrek-piękna ta Hulka-śliczne włosy-tylko wytrymowana tak jakoś sobie:oops: i super, że ma nie obcięty ogon:p to ja w rewanżu:evil_lol: : Dandiłka i wszystkie razem:zwróc uwagę na język Gryfika!! Zadra bardzo piękna jednak Laluś jakoś najbardziej mi się podoba-taki prawdziwy Lalek z niego:)
piotrek_b Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 fajne te Twoje pociechy, no język Gryfika daje duże możliwości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hulcia jest przed trymowaniem, ostatnio była trymowana pod koniec maja, w międzyczasie nie było potrzeby usuwania zdrowego włosa, ;)
oktawia6 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 piotrek_b napisał(a): fajne te Twoje pociechy, no język Gryfika daje duże możliwości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hulcia jest przed trymowaniem, ostatnio była trymowana pod koniec maja, w międzyczasie nie było potrzeby usuwania zdrowego włosa, ;) :B-fly: :iloveyou: tak lizawka z niego straszna-ja oczywiście nie protestuję:loveu: szczególnie czółko lubi buziakowac i oczy-jak się kładę po dogo dośc póżno to 20 minut lekko lizawkowania:eviltong: a jak pod koniec maja to szybko zarasta! piękna jest-chciałam u fryzjerki zrobic sobie taki sam kolor włosów jak Dandi:cool3: -ale jak się wyprowadziłam to trochę daleko no i z modelem trzeba by razem jechac by zobaczyła na żywo co sobie wybrałam-on też ma piwne oczy to jego kolor by mi pasował:evil_lol: -jak 2 krople wody byśmy byli:evil_lol: Ogon imponujący ma Hulka-coś pięknego-Dandi jak widzisz ma kikut, Gryfik obcięty-ale cały ogon widzę, że dopełnia jednak krasy rasie:loveu:
oktawia6 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 filmie-jako jeden P.S. kliknij na każdy obrazek a otworzy się stronka w linku poniżej -historia Gryfoników Brukselskich-uratowanych od hodowczyni z piekła rodem-było na Animal Planet-SylwiaSkalska-proszę o przetlumaczenie na polski!!! http://www.brusselsgriffonrescue.org/in-the-news/herbie09-2006.html
oktawia6 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 i to jest piękne:ten Gryfonik grał w "Lepiej Byc nie Może" -piesków było razem 6 w filmie-jako jeden P.S. musiałam pozamieniac jeden post na 3-bo można wklejac tylko 5 fot w jednym poście nawet takich malutkich. A Ty Piotrek masz okolicznościową kartkę przygotowaną z okazji urodzin swoich dziewcząt:evil_lol: ?: ja "skromnie" prezentuje swoją dla przykładu:evil_lol: :eviltong: :
oktawia6 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 muszę ogłoszenie zamienic na fotę-bo nie można ogłoszeń:oops: Piotrek-masz lepsze ujęcie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
piotrek_b Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 gadżeciki ciekawe, owszem :lol: karty z okazji urodzin nie mam :oops: , ale może, może, ..., może z okazji dnia kobiet??? :evil_lol: ten Gryfonik grał w "Lepiej Byc nie Może" -piesków było razem 6 w filmie-jako jeden :shake: skąd takie rewelacje? P.S. a co z tym gryfonikiem, którego odnalazł własciciel, w jakich okolicznościach pies trafił do schronu, jak to było ???
oktawia6 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Piotrek-no bo na stronie tej kobiety-czytałam właśnie, że grało 6 Gryfoników-hodowczyni z USA albo z Kanady-nie jeden! dublowali się w "Lepiej byc nie Może"!!!:p poczej jak się zaprę to Ci udowodnię i wkleję link to jej strony-ale chyba nie można bo to reklama to napiszę nazwę:p to chyba dozwolone;) Ozywiście mogę sprawic byś miał taki bejerek na urodziny:razz:: tylko wybierz zdjęcia które Ci się podobają, Twoich dziewcząt :evil_lol: Ten pan od adopcji, jakoś chamował się.....Wiesz jakbym osobiście tam była to gwarantuję, że dowiedziałabym się dlaczego trafił:roll: na Paluch-bo mnie też to nurtuje i dlaczego jeszcze na drugi dzień został odebrany.........:roll: szybka "akcja" ale dla mnie też nurtująca:roll: . a to znasz?:
piotrek_b Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Oktawia, bardzo dziekuję, naprawde dziekuję, ale brak takiej karty to efekt wyłącznie mojego słodkiego lenistwa :p grafika (oczywiście ta komputerowa) to częściowo element mojej pracy zawodowej, ażeby pracować dodatkowo w domciu potrzebna jest zaje... motywacja. Ponieważ moją pozytywną cechą ch. jest m.in. lenistwo ;) , to łatwiej jest mi czytać polecony przez Ciebie wątek. :cool3:
oktawia6 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 piotrek_b napisał(a): Oktawia, bardzo dziekuję, naprawde dziekuję, ale brak takiej karty to efekt wyłącznie mojego słodkiego lenistwa :p grafika (oczywiście ta komputerowa) to częściowo element mojej pracy zawodowej, ażeby pracować dodatkowo w domciu potrzebna jest zaje... motywacja. Ponieważ moją pozytywną cechą ch. jest m.in. lenistwo ;) , to łatwiej jest mi czytać polecony przez Ciebie wątek. :cool3: aaaa to jednak czytasz?!:lol: :eek2: aż spadnę ze stołka! wspaniale! to w takim razie zasługujesz na takie piękne kartki:evil_lol: - i ja Ci już wymyślę-tło oraz wystrój:eviltong: :lol:
piotrek_b Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 no czytam, czytam :-o chciałbym zobaczyć jak wygląda np. "prof" Akert albo Hunsperger. Wiem jak wygląda Saloth Sar, a nie wiem jak wygląda Akert
oktawia6 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 piotrek_b napisał(a): no czytam, czytam :-o chciałbym zobaczyć jak wygląda np. "prof" Akert albo Hunsperger. Wiem jak wygląda Saloth Sar, a nie wiem jak wygląda Akert Znowu mi zaimponowałeś:crazyeye: ale masz na myśli, że można by w to samo umieścic w co on umieszał?:diabloti: i niech sobie płacze.... Właśnie wybieram Ci tło oraz foty
piotrek_b Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 powiem Ci, że ta czarna lista to dobra rzecz, a czy browary też testują na zwierzątach, bo ja abstynentem nie zostanę:eviltong: (to tak dla rozluźnienia) bo jak zobaczyłem fotki małpek to się "pogubiłem"
oktawia6 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 piotrek_b napisał(a): Wiem jak wygląda Saloth Sar ....ale Saloth Sar to ....minister:roll: albo podobne nzwisko i imię! a róźni się np. jedną literą... nie mój drogi:mad: musisz wszystko obejrzec tak jak ja znam każde zdjęcie i każdy film-od początku do końca-a jak cięzko to zrobic przerwę na papierosa albo wody się napic-i dalej............ P.S. a doszedłeś już do sławnej sprawy gdzie cały świat to zobaczył-monkey z Silver Springs?
piotrek_b Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 powinienem od razu tak - on bardziej znany jako Pol Pot. Chciałem stworzyć sobie taki wirtualny kącik i umieścić tam kilka "wybitnych postaci" np. Dzierżyński, Pinochet, myśle że Akert byłby jakąś innowacją, ale na pewno by pasował. Droga koleżanko, nie przeczytam tego w całości, bo nie istotna jest tutaj treść. Wszyscy wiemy "o co chodzi"
oktawia6 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 dobrze, dobrze-ale ostanie strony w całości!!! tam jest kwintesecja!!! bo nie będzie wypasionych fot!!! specjalnie dla Ciebie:obrazic: Wzmocnię Cię Gryfikiem-bo widzę już "zmęczenie" w czytaniu:
Recommended Posts