Jump to content
Dogomania

Gryfon brukselski, belgijski, brabancki-GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tu sobie na "tajniaka " zaglądam regularnie :loveu: :loveu: :loveu:
Malce przesliczne.Od dawna podziwiam tą rase.
Gratuluje dzieci.Cud miód :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

W takim razie wklejam jeszcze zdjecia mojego importowanego z Holandii gryfonika - zakonczyl wlasnie Mlodziezowy Championat Polski i ma 2 Zw.Mlodziezy w Czechach.

Posted

Mały idzie jak burza :)

Stawki- Wystawa Międzynarodowa Opole 2007

Stawka gryfoników:
Gryfonik brukselski, suka, pośrednia - Enia Duma Bojarów
Gryfonik Brukselski, pies, pośrednia, - ADIS Ondrvel
Gryfonik brukselski, suka, otwarta - Leo Belgicus Viva Victoria
Gryfonik brukselski, pies, młodzież- TALISMAN Carsairey Casch
Gryfonik brukselski, pies, otwarta - CAPUCINO Braine Le Comte

Brabantczyk
Klasa Otwarta - Psy

Brown Sugar Kogel Mogel
FOKUS Mutazi
RICKSHAW BLACK RAIN AT ROXMAVEL

Klasa posrednia - Psy

ENRICO Duma Bojarów
TATOSHA IT'S SVERANA

Klasa otwarta - suka
Marsela ot Nevskogo Hobbita

Klasa Champion , pies - July Breeze Shevilian

Posted

Dziekuje za gratulacje ale to nie moja zasluga, chyba ze przygotowanie do wystawy bo przeciez piesek jest kupiony.

Sylwia widze, ze silna konkurencja zycze powodzenia i jeszcze raz prosze o foty brukselek.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pomimo, ze prawie nikt nie zaglada do gryfonikow postanowilam dac kilka zdjec moich dwoch mlodych gryfonikow belgijskich Tequili i Trisselle

Posted

:multi: Witam was Wszystkich serdecznie! Jestem świeżo upieczoną właścicielką Gryfonika Amerykańskiego i chciałabym dowiedzieć się o nim jak najwięcej. Dlatego mam prośbę jeśli coś wiecie to napiszcie. Zakochałam się w nim od pierwszego spojrzenia!!!! Jest kochany!!!

Posted

kasieńka25 napisał(a):
:multi: Witam was Wszystkich serdecznie! Jestem świeżo upieczoną właścicielką Gryfonika Amerykańskiego i chciałabym dowiedzieć się o nim jak najwięcej. Dlatego mam prośbę jeśli coś wiecie to napiszcie. Zakochałam się w nim od pierwszego spojrzenia!!!! Jest kochany!!!

Amerykański to znaczy ?

Właśnie się dowiedziałam że na wystawie szczecińskiej jestem samiutka jako przedstawicielka rasy gryfonik brabandzki

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Amerykański to znaczy ?

kasieńka25 napisał(a):
Jak to? Nie rozumiem. Gryfonik amerykański.:o

Wprawdzie posiadaczką gryfonika nie jestem,ale ja tez nie za bardzo rozumiem co znaczy gryfonik amerykański :).Mamy rozumieć,że został on przywieziony z Ameryki i dlatego jest amerykański??? Bo z tego co wiem są tylko 3 odmiany:belgijski, brukselski i odmiana gładkowłosa brabantczyk.Dlatego pewnie Sylwia zadała Ci to pytanie :).

Posted

Hm. ale wcześniej w postach było napisane o gryfoniku amerykańskim. A czy moglibyście opisac mi mniej więcej te rasy? Mój ma 3 miesiące i waży niecały kilogram. Sama już nie wiem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...