Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W takim razie serdeczna prośba o pomoc w prowadzeniu aukcji dla Wincenta.
Czy Ktoś pomoże jamnisiowi?

A może aukcja cegiełkowa? Wincent to cudny jamniś w potrzebie :help1:- może poprosić Isadorę o pomoc?

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='salibinka']Kasiu, Beatko, może chcecie rzeczy na bazarki? - mogę przekazać trochę filmów (one ładnie idą zazwyczaj) oraz rzeczy od Majki50 (które przekazywała na Nemusia, ale mówiła, że jak coś zostanie, żeby przekazać na inne psiaki. Trochę rzeczy zostało). Ja tych aukcji nie jestem w stanie prowadzić teraz, ale może ktoś może je wystawić. Mogę je przywieźć, jeśli ktoś je rozbazarkuje...:lol:[/quote]
Aniu ja chetnie przyjme rzeczy na bazarek ,bo pani Wanda nam go poprowadzi tylko przeciez ty tez potrzebujesz dla Nemusia pieniazków wiec nie wiem czy mi wypada brac od ciebie te rzeczy.:oops:

Posted

[quote name='j3nny']u mnie tez, wciaz, jest pare rzeczy na bazarki, tylko tak prosze tu i tam czy mi ktos to wystawi i rozchodzi sie po kosciach[/quote]
Kasiu to super , zwsze pare groszy wpadnie ,jutro wez je ze soba to ja jakos sie umowie z pania Wanda i podzuce jej zeby zrobila ten bazarek.;)

Posted

Beatko, zbieraliśmy na leczenie i uzbieraliśmy tyle, że spokojnie powinno wystarczyć dla Nemeczka (jeśli jakimś cudem nie, są kolejne propozycje aukcji, więc Nemuś jest zabezpieczony a Wincent nie:shake:)To raz. Dwa, część rzeczy została - ja ich nie wystawię już (choćby dlatego, że nie mam czasowo mojego EOSa i z kilku innych powodów) - a wola Majki50 była jasna:roll: - mam coś na Nemusia wybrać (i tak było :)) a resztę przekazać dalej.
Nie chcę też, żeby leżały i czekały na nie wiem co, jak są potrzeby na już.
Może uda i się podjechać na Rybną w niedzielę, jeśli nie, czy jest możliwość, żeby je tam dla Ciebie zostawić jutro?

Posted

[quote name='salibinka']Beatko, zbieraliśmy na leczenie i uzbieraliśmy tyle, że spokojnie powinno wystarczyć dla Nemeczka (jeśli jakimś cudem nie, są kolejne propozycje aukcji, więc Nemuś jest zabezpieczony a Wincent nie:shake:)To raz. Dwa, część rzeczy została - ja ich nie wystawię już (choćby dlatego, że nie mam czasowo mojego EOSa i z kilku innych powodów) - a wola Majki50 była jasna:roll: - mam coś na Nemusia wybrać (i tak było :)) a resztę przekazać dalej.
Nie chcę też, żeby leżały i czekały na nie wiem co, jak są potrzeby na już.
Może uda i się podjechać na Rybną w niedzielę, jeśli nie, czy jest możliwość, żeby je tam dla Ciebie zostawić jutro?[/quote]

Mozna zostawic u wetów i poprosic zebymi przekazali w niedzile.
Dzieki bardzo .
Bozenka mowila ze calkowity koszt operacji 260 zł.wszystko razem bo Wincent z domu Kubus zostal jeszcze wykastrowany to ;)

Posted

No Wincencik bardzo odżył w niepołomicach, to nie ten sam pies co w schronisku. poszczekuje sobie, przytula się, jest śmielszy i widać, że wesoły.
potem wrzucę zdjęcia i bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu:multi:

Posted

operacja wincenta kosztowala 260 zl plus koszt badania krwi 70 zl plus 36 zl wczesniejsza wizyta razem wiec 366zl. .moja kolezanka wpalcila 200 zl , z bazarku od w tatary wplunie jakis 40 czy 50 zl nie wiem jeszcze ile bo mi nie napisla ,reszte mam nadzieje ze uzbieramy z pieknych rzeczy jakie dzisiaj podarowala salabinka i y3nny , a pozostala kwote z bazarku jezeli mam nadzieje taka bedzie bo rzeczy naprawde fajne przeznaczymy na staruszke Nuke.

Bardzo dziekuje Ani i Kasi.:lol:

Posted

Dobry wieczór maleńki. Nie wiem ile Ci jeszcze brakuje ale mam dla Ciebie z poprzednich bazarków 60 zł i z tych obecnych 120 zł. W najbliższych dniach będą na twoim koncie

Posted

To codowny słodki pies, tak mi łapkę dawał w programie, tulił się. Powinny się kolejki ustawiac po tę słodycz

Posted

wtatara napisał(a):
Dobry wieczór maleńki. Nie wiem ile Ci jeszcze brakuje ale mam dla Ciebie z poprzednich bazarków 60 zł i z tych obecnych 120 zł. W najbliższych dniach będą na twoim koncie

dziękujemy wszystkim bardzo!!
nie wiem jak stoją finanse Wincencika, ale Foksia i Dżekuś będzie zorientowana