j3nny Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 nikt nie pomoze Wincentowi? to naprawde przeslodki piesek i dlugo w schronie nie wytrzyma :-(:-(:-( Quote
taxelina Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Robie strone o jamnisiach co potrzebuja domow.. trzymaj sie Wincent!! Quote
j3nny Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 bedzie miec duzo szczescia jak nie dostanie niedlugo fiola w schronisku :-( Quote
j3nny Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 trzymaj się Wincent, odsiecz nadciąga Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 j3nny napisał(a):trzymaj się Wincent, odsiecz nadciąga Wincent w hoteliku w niepolomicach zamieszkuje boks razem z biedna staruszka Kora. Quote
j3nny Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 super Wincenciku, będzie ci teraz lepiej Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Wincent bedzie potrzebowal pieniazkow na zrobienie zabkow bo ma w fatalnym stanie.Niestety w wrunkach hotelowych i tak tego nie zrobimy:shake: Quote
pixie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 dawno nie zagladalam..niestety...grypa dopada skutecznie... sliczny Wincenty...naprawde sliczny... a zabki coz nie widac..rozumiem ze to kamien czy allegro nie przynioslo zadnego oddzwieku/ nikt nie dzwonil? nikt a nikt? a moze do Kundla do TV mozna go zaprowadzic? moze nawet razem z ta sunia z boksu,...moze parke byloby latwiej, tzn moze ktores z nich trafiloby na domek... tylko ze Niepolomice..to jednak kawalek do Krakowa Quote
j3nny Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 pixie napisał(a):dawno nie zagladalam..niestety...grypa dopada skutecznie... sliczny Wincenty...naprawde sliczny... a zabki coz nie widac..rozumiem ze to kamien czy allegro nie przynioslo zadnego oddzwieku/ nikt nie dzwonil? nikt a nikt? a moze do Kundla do TV mozna go zaprowadzic? moze nawet razem z ta sunia z boksu,...moze parke byloby latwiej, tzn moze ktores z nich trafiloby na domek... tylko ze Niepolomice..to jednak kawalek do Krakowa mysle ze jak tylko bedzie miejsce w programie, to Wincent pojedzie. na razie wszystko wypelnione przez bidy z Olkusza. ktore dzieki Bogu znajduja domy Quote
taxelina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jamniki i mixy jamnikow - szukamy domow!!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ;)Wincent jak to jamnik ,lubi sie przytulac i najchetniej spedzil by czas z czlowiekiem ,jak to jamnik obszczekuje tez wszystkie boksy ,wiec widac ze juz sie oswoil i nie trzesie sie jak galaretka ,tak jak bylo to w schronisku Quote
j3nny Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 no to chwała Bogu, że odżył. uda się go pokazać w kundlu? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='j3nny']no to chwała Bogu, że odżył. uda się go pokazać w kundlu?[/quote] Kasiu jak nic sie nie wydarzy to w przyszlym tygodniu ,musimy teraz odstapic miejsce psiakowi ktory bardzo dlugo juz czeka w hotelu i grozilo mu powtorne oddanie do schroniska ,mowie tu o Trojce. Ja mam jeszcze Gucia do wydania ale mam nadzieje ze pani bedzie jeszcze troche cierpliwa ale jak dlugo? Quote
j3nny Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 a od przyszłego tygodnia nie będzie kundla okupować Olkusz znowu? czy ktoś ma dzisiejsze metro? wydrukowali któreś z naszych bid? akurat dzisiaj mi gazetki nie dali :-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='j3nny']a od przyszłego tygodnia nie będzie kundla okupować Olkusz znowu? czy ktoś ma dzisiejsze metro? wydrukowali któreś z naszych bid? akurat dzisiaj mi gazetki nie dali :-([/quote] Jezeli by sie tak stalo to 14 lutego jest aukcjia w m1 i bedziemy mogli zabrac Wincenta ale poki co Kasiu napisz w tytule watku ,e potrzebujemy pieniazków na zabieg dla Wncenta.Dzisiaj byl u weta bo ma na ogonie jakis stan zapalny ,chyba po ugryzieniu ktorego nikt nie zauwazly. 36 zł. Wincent musi miec zrobiony i to w jak najkrotszym czasie zabieg czyszczenia zabkow i usuniecia tych u ktorych jest juz stan zapalny,napewno go bola.Koszt zrobienia krwi i zabieu okolu 200 zł.:shake: Quote
salibinka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Co to za akcja w M1? Beatko, mogłabyś napisać coś więcej? (może "mój" Nemuś się załapie, skoro nie do Kundla, bo chyba straci dt i tragedia :() Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='salibinka']Co to za akcja w M1? Beatko, mogłabyś napisać coś więcej? (może "mój" Nemuś się załapie, skoro nie do Kundla, bo chyba straci dt i tragedia :() Do kundla sie zalapie i to juz jutro ale jak by nie znalazl domku to porozmawiamy jutro z pania Magda i moze sie zgodzi zeby Nemus poszedl na ta aukcje.napewno beda 3 psy od missiek,2 z harbutowic i nie wiem ile moze byc od wolontariuszy 2 czy 3 ,jutro sie dowiemy. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Wincent w piatek bedzie mial zabieg poniewaz stan zapalny jest zaawansowany i napeno go baola te zabki.Bozenka obiecala ze wezmie go na dzien lub dwa po operacji;) Quote
j3nny Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 biedaczek :-(:-( może to metro się zlituje i go wydrukują? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='j3nny']biedaczek :-(:-( może to metro się zlituje i go wydrukują?[/quote] w poniedzialek byl w wyborczej ,mialam jeden tel.pani w sobote ma go zaobaczyc ale w razie czego trzeba bedzie dobrze dom sprawdzic bo pani mieszka w niepolomicach ,a tam jest jedna zbieraczka byc moze to nie ona ale strzezonego jak to sie mowi:loveu: Po wincenta w zeszlym tygodniu byl tez jeden tel.pan przyjechal go zobaczyc ale sie wystraszyl sparwdzenia warunkow ,a ja wiem nawet dlaczego ma psa na lancuchu i niby sie tlumaczyl ze tylko jak ktos wchodzi na posesje to go przywiazuje ale czemu sie bal sparwdzenia domu?:mad: Quote
j3nny Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 jak ktos ma czyste sumienie to raczej sie nie boi sprawdzania warunkow:mad: Wincenciku maluchu trzymam kciuki za domek:multi: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ania wczoraj przyniosla dla Wncenta 150 zl ,ale uznalam ze bylo by to nieuczciwe brac od niej na Wincenta jak jej znaleziony przez nia Azyl jest w schronisku a nie chcial bym zeby uratowanego przez nia psa znowu zgryzly dlatego wyciagamy Azyla do hotelu ,a potem sie bede martwic jak zdobyc pieniadze jeszcze na hotel dla Azyla bo jak widzisz Kasiu oprocz ciebie nikt nam nie chce pomoc i to nie tylko przy wincencie ale rowniez przy staruszkach , nikt zreszta nam nie chce pomoc przy zadnym wyciaganym przez nas psiakach :shake: Quote
salibinka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Kasiu, Beatko, może chcecie rzeczy na bazarki? - mogę przekazać trochę filmów (one ładnie idą zazwyczaj) oraz rzeczy od Majki50 (które przekazywała na Nemusia, ale mówiła, że jak coś zostanie, żeby przekazać na inne psiaki. Trochę rzeczy zostało). Ja tych aukcji nie jestem w stanie prowadzić teraz, ale może ktoś może je wystawić. Mogę je przywieźć, jeśli ktoś je rozbazarkuje...:lol: Quote
j3nny Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 u mnie tez, wciaz, jest pare rzeczy na bazarki, tylko tak prosze tu i tam czy mi ktos to wystawi i rozchodzi sie po kosciach Quote
Recommended Posts