Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dawno nie zagladalam..niestety...grypa dopada skutecznie...
sliczny Wincenty...naprawde sliczny... a zabki coz nie widac..rozumiem ze to kamien

czy allegro nie przynioslo zadnego oddzwieku/ nikt nie dzwonil? nikt a nikt?

a moze do Kundla do TV mozna go zaprowadzic? moze nawet razem z ta sunia z boksu,...moze parke byloby latwiej, tzn moze ktores z nich trafiloby na domek... tylko ze Niepolomice..to jednak kawalek do Krakowa

Posted

pixie napisał(a):
dawno nie zagladalam..niestety...grypa dopada skutecznie...
sliczny Wincenty...naprawde sliczny... a zabki coz nie widac..rozumiem ze to kamien

czy allegro nie przynioslo zadnego oddzwieku/ nikt nie dzwonil? nikt a nikt?

a moze do Kundla do TV mozna go zaprowadzic? moze nawet razem z ta sunia z boksu,...moze parke byloby latwiej, tzn moze ktores z nich trafiloby na domek... tylko ze Niepolomice..to jednak kawalek do Krakowa

mysle ze jak tylko bedzie miejsce w programie, to Wincent pojedzie. na razie wszystko wypelnione przez bidy z Olkusza. ktore dzieki Bogu znajduja domy

Posted

[quote name='j3nny']no to chwała Bogu, że odżył. uda się go pokazać w kundlu?[/quote]
Kasiu jak nic sie nie wydarzy to w przyszlym tygodniu ,musimy teraz odstapic miejsce psiakowi ktory bardzo dlugo juz czeka w hotelu i grozilo mu powtorne oddanie do schroniska ,mowie tu o Trojce.
Ja mam jeszcze Gucia do wydania ale mam nadzieje ze pani bedzie jeszcze troche cierpliwa ale jak dlugo?

Posted

a od przyszłego tygodnia nie będzie kundla okupować Olkusz znowu? czy ktoś ma dzisiejsze metro? wydrukowali któreś z naszych bid? akurat dzisiaj mi gazetki nie dali :-(

Posted

[quote name='j3nny']a od przyszłego tygodnia nie będzie kundla okupować Olkusz znowu? czy ktoś ma dzisiejsze metro? wydrukowali któreś z naszych bid? akurat dzisiaj mi gazetki nie dali :-([/quote]

Jezeli by sie tak stalo to 14 lutego jest aukcjia w m1 i bedziemy mogli zabrac Wincenta ale poki co Kasiu napisz w tytule watku ,e potrzebujemy pieniazków na zabieg dla Wncenta.Dzisiaj byl u weta bo ma na ogonie jakis stan zapalny ,chyba po ugryzieniu ktorego nikt nie zauwazly. 36 zł.
Wincent musi miec zrobiony i to w jak najkrotszym czasie zabieg czyszczenia zabkow i usuniecia tych u ktorych jest juz stan zapalny,napewno go bola.Koszt zrobienia krwi i zabieu okolu 200 zł.:shake:

Posted

[quote name='salibinka']Co to za akcja w M1? Beatko, mogłabyś napisać coś więcej?

(może "mój" Nemuś się załapie, skoro nie do Kundla, bo chyba straci dt i tragedia :()
Do kundla sie zalapie i to juz jutro ale jak by nie znalazl domku to porozmawiamy jutro z pania Magda i moze sie zgodzi zeby Nemus poszedl na ta aukcje.napewno beda 3 psy od missiek,2 z harbutowic i nie wiem ile moze byc od wolontariuszy 2 czy 3 ,jutro sie dowiemy.

Posted

[quote name='j3nny']biedaczek :-(:-( może to metro się zlituje i go wydrukują?[/quote]
w poniedzialek byl w wyborczej ,mialam jeden tel.pani w sobote ma go zaobaczyc ale w razie czego trzeba bedzie dobrze dom sprawdzic bo pani mieszka w niepolomicach ,a tam jest jedna zbieraczka byc moze to nie ona ale strzezonego jak to sie mowi:loveu:
Po wincenta w zeszlym tygodniu byl tez jeden tel.pan przyjechal go zobaczyc ale sie wystraszyl sparwdzenia warunkow ,a ja wiem nawet dlaczego ma psa na lancuchu i niby sie tlumaczyl ze tylko jak ktos wchodzi na posesje to go przywiazuje ale czemu sie bal sparwdzenia domu?:mad:

Posted

Ania wczoraj przyniosla dla Wncenta 150 zl ,ale uznalam ze bylo by to nieuczciwe brac od niej na Wincenta jak jej znaleziony przez nia Azyl jest w schronisku a nie chcial bym zeby uratowanego przez nia psa znowu zgryzly dlatego wyciagamy Azyla do hotelu ,a potem sie bede martwic jak zdobyc pieniadze jeszcze na hotel dla Azyla bo jak widzisz Kasiu oprocz ciebie nikt nam nie chce pomoc i to nie tylko przy wincencie ale rowniez przy staruszkach , nikt zreszta nam nie chce pomoc przy zadnym wyciaganym przez nas psiakach :shake:

Posted

Kasiu, Beatko, może chcecie rzeczy na bazarki? - mogę przekazać trochę filmów (one ładnie idą zazwyczaj) oraz rzeczy od Majki50 (które przekazywała na Nemusia, ale mówiła, że jak coś zostanie, żeby przekazać na inne psiaki. Trochę rzeczy zostało). Ja tych aukcji nie jestem w stanie prowadzić teraz, ale może ktoś może je wystawić. Mogę je przywieźć, jeśli ktoś je rozbazarkuje...:lol: