Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudowne Kredunia i Hundisia:bye::iloveyou::iloveyou:zagladam z pozdrowieniami wszelkimi , niechaj janioly spokoju i dobrości czuwają nad Wami:iloveyou:

Posted

[B]Dzisiaj na konto wpłynęło -160zl od cioci wieso dla psiakow
40zl Hrabal
40zl Kesh
40zl Lucynka
20zl Palomek
20zl Tuptus
---------------------
razem-160zl
bardzo dziękujemy cioci i zapraszamy do odwiedzania naszych psiakow w miare swoich mozliwosci czasowych[/B]:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ewa gonzales']Cudowne Kredunia i Hundisia:bye::iloveyou::iloveyou:zagladam z pozdrowieniami wszelkimi , niechaj janioly spokoju i dobrości czuwają nad Wami:iloveyou:[/QUOTE]
dziekujemy pieknie i przesylamy pozdrowienia

Posted

a takie cudo ktos wyrzucil w lesie....no i Kredka ma nowego kota....ehhhhh ci ludzie, tutaj tez juz sie tak zaczyna :(
[IMG]http://www10.pic-upload.de/22.08.13/833u4u8dvp.jpg[/IMG]
lezy teraz ze mna w lozku i caly czas lize po rekach....

• 8 months later...
Posted

wieso zobacz jak nam się przydaje sweterek wydziergany przez Ciebie dla Zgredka jak był łysy :Rose: teraz ubieram go Vikusi w zimne wieczory

[IMG]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/10154389_767649466599997_7406489489271931568_n.jpg[/IMG]

• 6 months later...
Posted

Witam Was,

po tak dlugiej przerwie. Mam zyciowego dola z ktorego nie moge wyjsc.

Czekam na 2015 moze bedzie lepszy niz dwa poprzednie....

W lecie odeszla moja cudna abisynka Pupisia, zyla z nami 14 lat....

a 12 pazdziernika odeszla nasza ukochna Hundisia, zyla z nami 18 lat...

teraz tak pusto sie zrobilo...

Kredka smutna, troche depresyjna tak jak my wszyscy....

Posted

Witam Was,

po tak dlugiej przerwie. Mam zyciowego dola z ktorego nie moge wyjsc.

Czekam na 2015 moze bedzie lepszy niz dwa poprzednie....

W lecie odeszla moja cudna abisynka Pupisia, zyla z nami 14 lat....

a 12 pazdziernika odeszla nasza ukochna Hundisia, zyla z nami 18 lat...

teraz tak pusto sie zrobilo...

Kredka smutna, troche depresyjna tak jak my wszyscy....

Jestes dobrym człowiekiem Wiesiu

wiec to pewnie chwilowe kłopoty,zostan z nami

w grupie razniej.

Trzymam za lepszy rok ktory nadchodzi.buzka

Posted

Jak dobrze, że jesteś! 

Przykro strasznie, że staruszki odeszły, ale miały z Wami wspaniałe zycie :calus:  ja też w tym roku pożegnałam dwa staruszki :( i odeszło kilkoro moich byłych podopiecznych już w nowych domach - ciężki rok to był to prawda... ale oby następny był lepszy!

Posted

Jestes dobrym człowiekiem Wiesiu

wiec to pewnie chwilowe kłopoty,zostan z nami

w grupie razniej.

Trzymam za lepszy rok ktory nadchodzi.buzka

dziekuje Giselle za tak mile slowa, tak masz racje w grupie razniej, pozdrawiamy z Kredka

Posted

Jak dobrze, że jesteś! 

Przykro strasznie, że staruszki odeszły, ale miały z Wami wspaniałe zycie :calus:  ja też w tym roku pożegnałam dwa staruszki :( i odeszło kilkoro moich byłych podopiecznych już w nowych domach - ciężki rok to był to prawda... ale oby następny był lepszy!

dziekuje Malawaszko, ojej ktore odeszly, bo nie jestem na biezaco...

Posted

tak,sobie siedzimy i myslimy.....wlasciwie sie jedno miejsce zrobilo wolne.....moze by nam bylo lepiej gdybysmy kogos uratowali.......jest jeszcze wiele pytan na ktore trzeba odpowiedziec.........np. maly z wlosem bo maz ma astme, mamy dwa koty i Kredke z sierscia i lekarz powiedzial wiecej nie.....chyba by musial byc pieskiem a nie suczka, bo nie wiem jak Kredka.....tak sobie myslimy.....

Posted

wieso piesków w potrzebie nie brakuje - na pewno znajdziecie maleństwo jakieś potrzebujące!! 

Od nas odeszły Bryzusia i Zgredek :( Zgredek - Dżordż, któremu dziergałaś piękny fioletowy kombinezonik z włóczki :( tak mi go okropnie brakuje, mimo, że kolejne dwa staruszki znalazły u nas schronienie

Posted

wieso piesków w potrzebie nie brakuje - na pewno znajdziecie maleństwo jakieś potrzebujące!! 

Od nas odeszły Bryzusia i Zgredek :( Zgredek - Dżordż, któremu dziergałaś piękny fioletowy kombinezonik z włóczki :( tak mi go okropnie brakuje, mimo, że kolejne dwa staruszki znalazły u nas schronienie

ojej, Bryzunia......i moj kochany Zgredek :( oj, kiedy ???? widzialam zdjecie Wikuni w sweterku ( dziekuje) ale myslalam ze jej pozyczyl.....oj, tak mi przykro, :(..... sledzilam jego dzieje od momentu, przyjazdu do Ciebie..... i jak wypieknial dzieki Tobie.....

Posted

ojej, Bryzunia......i moj kochany Zgredek :( oj, kiedy ???? widzialam zdjecie Wikuni w sweterku ( dziekuje) ale myslalam ze jej pozyczyl.....oj, tak mi przykro, :(..... sledzilam jego dzieje od momentu, przyjazdu do Ciebie..... i jak wypieknial dzieki Tobie.....

Bryzusia pod koniec sierpnia, a Zgreduś pobiegł za nią tydzień później - we wrześniu :(  ciągle za nim płaczę... tak się z nim związałam strasznie....

• 1 month later...
Posted

Malawaszko, Podziwiam Ciebie za to co robisz i sciskam serdecznie.......
A u nas jest Krasnal :) tak szybko sie to wydarzylo, ze az nie wiem Jak.....rownorzedne z cudem......calkiem inny wygladem.....po prostu przeznaczenie.......tak Jak Kredka....niestety nie umiem wklejac zdjec.....nie mam tez zbyt duzo czasu a i rok 2015 nie jest dla nas laskawy....

• 2 months later...
Posted

wieso to Ty :) jaki fajny ten Wasz Krasnal!!!! i Kredka na wysokościach haha prawdziwa królowa :P

witaj ,malawaszko, ciesze ze tutaj zajrzalas,

.....po odejsciu Hundisi, Kredka bardzo sie zmienila, duzo szczekala, nie chciala zostawac sama w domu, po naszym przyjsciu dostawala prawie histerii ze szczescia, wyla piszczala, bardzo bylo nam jej zal. Zaczelismy sie zastanawiac, o czym pisalam we wczesniejszym poscie....szczeniaczek nie wchodzil w rachube ze wzgledu na nasz wiek..... zaczelam podgladac pieski na dogo....ale nawet to jak tutaj dowiesc a pojechac sama i odebrac, no niestety nie moglabym.....na FB zobaczylam Krasnala , ale wlasciwie podobal nam sie inny piesek....napisalam i dziewczyny zrobily cos niesamowitego, poruszyly niebo i ziemie i po tygodniu moglam odebrac Krasnala w Neuss. Podziwiam " Psy z Radys" za ich prace i wspaniala organizacje jaka utworzyly aby pomoc psiakom w opuszczeniu Radys. Jeszcze raz dziekuje wszystkim ktorzy byli zaangazowani w historie "wyzwolenia" Krasnala. 

I tak Krasnal 20 grudnia zamieszkal z nami. Coz mozna o nim powiedziec, slodki, kochany lizus :) Jest dobrze wychowany, umie chodzic na smyczy, umie siad, ladnie czeka aby mu zapiac smycz, lubi jezdzic autem chociaz na poczatku auta sie bal, no bo biedak mial z autem zle skojarzenia, przejechal przeciez ponad 1400km.

Krasnal kocha sloneczko, powiedzialabym ze wrecz uwielbia, wykorzystuje kazdy promyczek, chocby najmiejszy aby tam usiasc albo sie polozyc :), strasznie lubi sie piescic, siedziec na kolankach a przedewszystkich kocha TZ. I o dziwo z wzajemnoscia, TZ kocha Kredke ale wydawalo mi sie zawsze ze zmalym dystansem a Krasnala calkiem inaczej, jakby cieplej....no ale Krasnal to jak juz pisalam lizus :), strasznie chce sie TZ przypodobac i juz owinal go sobie wokol pazurka :), tak ze nawet TZ wstaje rano i z nim wychodzi, poniewaz Pan Krasnal nie zalatwia sie w ogrodzie, mimo ze ten jest ogromny, nie Pan Krasnal siedzie przed drzwiami wyjsciowymi i patrzy bardzo smutnymi oczkami nic nie mowiac. On ma bardzo dobrze wyrobiana mimike i wie ktora, kiedy zastosowac :)