Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Zrób to moim sposobem 8) Ja Wszystkich stawiałam na fakcie dokonanym.

Myszkę japońską "znalazłam", papugi tez zawsze gdzieś same frówały, Negrę kupiłam za "300" zł bo chcieli sie jej pozbyć... :roll: :wink:

dobre dobre :lol: , tylko mnie to by chyba juz z domu wywalili szczegolnie ze wlasnie mam prawie 4 miesiecznego malca w domu i wystrzepiona dzieki niej brode olbrzymki, hehe ma swietna zabawe skacze i wiesza sie za brode i jeszcze nie chce puscic :wink: .

Dziś mamy ciężki dzień :-? ODROBACZENIE

A moim malcom bardzo smakowal tan "syropik" na odrobaczanie :wink: :D .

KORONA, czy ja bym mogla prosic porcje nastepnych fotaskow, bo juz sienie moge doczekac, one sa takie sliczne :loveu: :iloveyou:

:hmmmm: jakby tu ich jednak przekonac, ze potrzebujemy takiego slicznego doga, a moze powiem, ze on bedzie taki malusi jak dorosnie, ze juz nie urosnie za duzo :wink: .

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:hmmmm: jakby tu ich jednak przekonac, ze potrzebujemy takiego slicznego doga, a moze powiem, ze on bedzie taki malusi jak dorosnie, ze juz nie urosnie za duzo :wink: .

Wspanialy pomysl!! :lol:

Posted
Korona Piękne pregusiki!!!! :D

Zawsze marzyłam o drugim dogu i patrząc na twoje preguski aż mi serce ściska tak bym chciała taką piekność.

Pozdrawiam Marysia i Babette Modry Efekt

Maryś ale jeszcze troszkę i pewnie u Was w domku też pojawią się takie slodziutkie maluszki i hmyyy może drugi doguś zostanie na zawsze :D

pozdrowionka od nas i siostrzeńca :D

Posted

No coż Kasiaak pewnie,że sie pojawią :D !

Ale wiem jedno, że jak do tego czasu nie bedzie drugiego doga to pewnie zostawie całą gromdkę, bo nie bede w stanie ich oddac nikomu( serce mi peknie ).

No coż zobaczymy ,a o małym drugim "Bubisiu" ciagle marze i Borze (Babetta) byłoby weselej a i koty miały by spokój (chyba?).

Pozdrowionka dla Ciebie i czarnego siostrzeńca

Posted

Cmok, cmok, cmok, cmok :calus: w te nochalki czarniutkie :D :loveu:

No normalnieshar-pei :lol:

Ja tyz sie nie mogiem doczekac kiedy je wlasnorecznie wymiziam 8) Ale obiadu nie bede Ci kazala robic :lol: :lol: :lol:

Posted

Myslisz, ze by przeszlo :wink: :lol:, pozniej zwalilabym najwyzej na KORONE, a i tak byliby wszyscy juz zakochani w "malcu" wiec by wybaczyli :wink: :evil_lol: .

Posted
No coż Kasiaak pewnie,że sie pojawią :D !

Ale wiem jedno, że jak do tego czasu nie bedzie drugiego doga to pewnie zostawie całą gromdkę, bo nie bede w stanie ich oddac nikomu( serce mi peknie ).

No coż zobaczymy ,a o małym drugim "Bubisiu" ciagle marze i Borze (Babetta) byłoby weselej a i koty miały by spokój (chyba?).

Pozdrowionka dla Ciebie i czarnego siostrzeńca

Marysiu, rozumiem Cię i to bardzo dobrze!!

Kiedy miałąm tylko Negrę (Etrę), po nocach śnił mi się drugi dog...

Aneta@

Obiadek, albo fant dla szczeniąt :wink:

A własnie, byłam dziś w sklepie i nie mogę znaleźć żadnych fajnych zabawek dla maluchów. Wszystkie, albo za duże, albo za ciężkie. Albo po prostu niebezpieczne bo "shar peje" mogłyby cosik poobgryzać...

Ostatnie zabawki zostały zjedzone przez dzieci z miotu G :lol:

Posted

Myslisz, ze by przeszlo :wink: :lol:, pozniej zwalilabym najwyzej na KORONE, a i tak byliby wszyscy juz zakochani w "malcu" wiec by wybaczyli :wink: :evil_lol: .

hahahah

Kiedyś mój znajomy przyniósł swojej mamie pieseczka. Mama sie bardzo ucieszyła bo zawsze marzyła o pinczerku... Ale synek był bardziej zadowolony bo marzył o dobermanie... NO I MA GO DO TEJ PORY :wink:

Posted
hahahah

Kiedyś mój znajomy przyniósł swojej mamie pieseczka. Mama sie bardzo ucieszyła bo zawsze marzyła o pinczerku... Ale synek był bardziej zadowolony bo marzył o dobermanie... NO I MA GO DO TEJ PORY :wink:

A to spryciarz :D , u mnie w sumie wszyscy wola duze psy, zawsze mialam duze (no do niedawna kiedy to do nas dolaczyla sznaucerek miniaturka), he he, tylko nie wiem czy przy Twoich dogach moje olbrzymy nadal by byly takie duze :wink: . A pomyslalam, ze moze na malego latwiej przekonac :wink: :lol: .

Posted
Ale obiadu nie bede Ci kazala robic :lol: :lol: :lol:

Możesz nie kazać, sama musisz ugotowac :lol:

A pomyslalam, ze moze na malego latwiej przekonac:

tia, przynieś do domu małego doga i powiedz, że on już nie urośnie :lol: :lol:

Posted

Ale dziś było fajoskie śniadanko!! Małe dogi pozarły z wielkim apetytem i zdziwieniem serek wiejski. Ale miały minki zaskoczone jak to białe coś okazało sie jadalne... :lol: Mordki całe upaprane, ale szczęśliwe...

Posted
Ale dziś było fajoskie śniadanko!! Małe dogi pozarły z wielkim apetytem i zdziwieniem serek wiejski. Ale miały minki zaskoczone jak to białe coś okazało sie jadalne... :lol: Mordki całe upaprane, ale szczęśliwe...

To czego nam tu nie pokazujesz tych mordek?

To moze ja sobie tak kiedyś przyniose małego corgi i powiem w domu, ze to jest lisek, którego znalazłam w lesie :lol:

Posted

Już, już... Nie krzyczcie :D

Tak właściwie maluchy mają teraz dwie mamy... Obydwie się nimi interesują, sprawdzają czy wszystko jest ok :) A kiedy wracamy ze spaceru, zaczyna sie liczenie inwentarza :lol: Najpierw do kojca wpada Didi i sprawdza czy nikogo nie ubyło, a potem to samo robi babcia Negra :lol:

Papu

f6545e61.jpg

Problemy z trafieniem w serek (spójrzcie gdzie jest języczek :lol: :lol: )

f6545e66.jpg

f6545e5c.jpg

A tak wyglądają po jedzeniu, czasem znacznie gorzej :lol:

f6545e6f.jpg

A to moja ulubienica... Strasznie lubie jej oczka. Są ogromniaste. Dziewczynka jest wielkim lizusem :lol: Kiedy bierze się ją na ręce trzeba sie przygotować, ze zostanie się całkowicie wylizanym :lol: (reszta raczej tak nie robi)

f6545e6a.jpg

f6545e76.jpg

Tu mi uciekła...

f6545e78.jpg

f6545e8a.jpg

f6545e80.jpg

f6545e63.jpg

A to jest moja mała cholera :lol: Suczka z charakterkiem. Kiedy ją bierze sie na ręce trzeba przygotować sie na obróbke nosa i uszu :lol:

f6545e7d.jpg

A wygląda tak niewinnie...

f6545e5d.jpg

f6545e54.jpg

Posted

Diduleczki malutkie piekne!! :angel: :angel: :angel: :angel:

Juz takie duze sie zrobily,a za kilka miesiecy dopieroo beda wielkie!

Ja chce doga!!!!!!!!!!! :placz:

Pika slyszalas? :lol:

Jakie one cudne, kochane!

:calus: dla Didulki i Diduleczek i babci!! :angel: :angel:

Posted

Ale cuuuudaaaaaaaa :angel: :angel: :angel:

Mrówka słyszałam :lol:

A ja kcem ta co obgryza uszy i nosy :angel: :angel:

To będzie moja chrześniaczka 8)

Moja krew :evilbat:

:wink:

a tak w ogóle to JA KCEM DOGAAAAAAAAA :bigcry: :puppydog: