Ka-Vanga Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Zrób to moim sposobem 8) Ja Wszystkich stawiałam na fakcie dokonanym. Myszkę japońską "znalazłam", papugi tez zawsze gdzieś same frówały, Negrę kupiłam za "300" zł bo chcieli sie jej pozbyć... :roll: :wink: dobre dobre :lol: , tylko mnie to by chyba juz z domu wywalili szczegolnie ze wlasnie mam prawie 4 miesiecznego malca w domu i wystrzepiona dzieki niej brode olbrzymki, hehe ma swietna zabawe skacze i wiesza sie za brode i jeszcze nie chce puscic :wink: . Dziś mamy ciężki dzień :-? ODROBACZENIE A moim malcom bardzo smakowal tan "syropik" na odrobaczanie :wink: :D . KORONA, czy ja bym mogla prosic porcje nastepnych fotaskow, bo juz sienie moge doczekac, one sa takie sliczne :loveu: :iloveyou: :hmmmm: jakby tu ich jednak przekonac, ze potrzebujemy takiego slicznego doga, a moze powiem, ze on bedzie taki malusi jak dorosnie, ze juz nie urosnie za duzo :wink: . Quote
mrowka Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 :hmmmm: jakby tu ich jednak przekonac, ze potrzebujemy takiego slicznego doga, a moze powiem, ze on bedzie taki malusi jak dorosnie, ze juz nie urosnie za duzo :wink: . Wspanialy pomysl!! :lol: Quote
LAZY Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 BOSKIE, BOSKIE BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jejku...a co mozna zrobic zeby zawsze takei byly i nie rosly, wtedy da sie takeigo przemycic... :lol: Quote
kasiaak Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Korona Piękne pregusiki!!!! :D Zawsze marzyłam o drugim dogu i patrząc na twoje preguski aż mi serce ściska tak bym chciała taką piekność. Pozdrawiam Marysia i Babette Modry Efekt Maryś ale jeszcze troszkę i pewnie u Was w domku też pojawią się takie slodziutkie maluszki i hmyyy może drugi doguś zostanie na zawsze :D pozdrowionka od nas i siostrzeńca :D Quote
Magoral Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 No coż Kasiaak pewnie,że sie pojawią :D ! Ale wiem jedno, że jak do tego czasu nie bedzie drugiego doga to pewnie zostawie całą gromdkę, bo nie bede w stanie ich oddac nikomu( serce mi peknie ). No coż zobaczymy ,a o małym drugim "Bubisiu" ciagle marze i Borze (Babetta) byłoby weselej a i koty miały by spokój (chyba?). Pozdrowionka dla Ciebie i czarnego siostrzeńca Quote
anetta Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Cmok, cmok, cmok, cmok :calus: w te nochalki czarniutkie :D :loveu: No normalnieshar-pei :lol: Ja tyz sie nie mogiem doczekac kiedy je wlasnorecznie wymiziam 8) Ale obiadu nie bede Ci kazala robic :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 :hmmmm: jakby tu ich jednak przekonac, ze potrzebujemy takiego slicznego doga, a moze powiem, ze on bedzie taki malusi jak dorosnie, ze juz nie urosnie za duzo :wink: . Wspanialy pomysl!! :lol: Myslisz, ze by przeszlo :wink: :lol:, pozniej zwalilabym najwyzej na KORONE, a i tak byliby wszyscy juz zakochani w "malcu" wiec by wybaczyli :wink: :evil_lol: . Quote
KORONA Posted November 4, 2004 Author Posted November 4, 2004 No coż Kasiaak pewnie,że sie pojawią :D ! Ale wiem jedno, że jak do tego czasu nie bedzie drugiego doga to pewnie zostawie całą gromdkę, bo nie bede w stanie ich oddac nikomu( serce mi peknie ). No coż zobaczymy ,a o małym drugim "Bubisiu" ciagle marze i Borze (Babetta) byłoby weselej a i koty miały by spokój (chyba?). Pozdrowionka dla Ciebie i czarnego siostrzeńca Marysiu, rozumiem Cię i to bardzo dobrze!! Kiedy miałąm tylko Negrę (Etrę), po nocach śnił mi się drugi dog... Aneta@ Obiadek, albo fant dla szczeniąt :wink: A własnie, byłam dziś w sklepie i nie mogę znaleźć żadnych fajnych zabawek dla maluchów. Wszystkie, albo za duże, albo za ciężkie. Albo po prostu niebezpieczne bo "shar peje" mogłyby cosik poobgryzać... Ostatnie zabawki zostały zjedzone przez dzieci z miotu G :lol: Quote
KORONA Posted November 4, 2004 Author Posted November 4, 2004 :hmmmm: jakby tu ich jednak przekonac, ze potrzebujemy takiego slicznego doga, a moze powiem, ze on bedzie taki malusi jak dorosnie, ze juz nie urosnie za duzo :wink: . Wspanialy pomysl!! :lol: Myslisz, ze by przeszlo :wink: :lol:, pozniej zwalilabym najwyzej na KORONE, a i tak byliby wszyscy juz zakochani w "malcu" wiec by wybaczyli :wink: :evil_lol: . hahahah Kiedyś mój znajomy przyniósł swojej mamie pieseczka. Mama sie bardzo ucieszyła bo zawsze marzyła o pinczerku... Ale synek był bardziej zadowolony bo marzył o dobermanie... NO I MA GO DO TEJ PORY :wink: Quote
Ka-Vanga Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 hahahahKiedyś mój znajomy przyniósł swojej mamie pieseczka. Mama sie bardzo ucieszyła bo zawsze marzyła o pinczerku... Ale synek był bardziej zadowolony bo marzył o dobermanie... NO I MA GO DO TEJ PORY :wink: A to spryciarz :D , u mnie w sumie wszyscy wola duze psy, zawsze mialam duze (no do niedawna kiedy to do nas dolaczyla sznaucerek miniaturka), he he, tylko nie wiem czy przy Twoich dogach moje olbrzymy nadal by byly takie duze :wink: . A pomyslalam, ze moze na malego latwiej przekonac :wink: :lol: . Quote
PIKA Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Ale obiadu nie bede Ci kazala robic :lol: :lol: :lol: Możesz nie kazać, sama musisz ugotowac :lol: A pomyslalam, ze moze na malego latwiej przekonac: tia, przynieś do domu małego doga i powiedz, że on już nie urośnie :lol: :lol: Quote
KORONA Posted November 5, 2004 Author Posted November 5, 2004 Ale dziś było fajoskie śniadanko!! Małe dogi pozarły z wielkim apetytem i zdziwieniem serek wiejski. Ale miały minki zaskoczone jak to białe coś okazało sie jadalne... :lol: Mordki całe upaprane, ale szczęśliwe... Quote
nice_girl Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Ale dziś było fajoskie śniadanko!! Małe dogi pozarły z wielkim apetytem i zdziwieniem serek wiejski. Ale miały minki zaskoczone jak to białe coś okazało sie jadalne... :lol: Mordki całe upaprane, ale szczęśliwe... To czego nam tu nie pokazujesz tych mordek? To moze ja sobie tak kiedyś przyniose małego corgi i powiem w domu, ze to jest lisek, którego znalazłam w lesie :lol: Quote
mrowka Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Koronko i jak Diduleczki moje malutkie? :D Chcemy zdjecia!!!! Sliczny baner :D Quote
KORONA Posted November 8, 2004 Author Posted November 8, 2004 Już, już... Nie krzyczcie :D Tak właściwie maluchy mają teraz dwie mamy... Obydwie się nimi interesują, sprawdzają czy wszystko jest ok :) A kiedy wracamy ze spaceru, zaczyna sie liczenie inwentarza :lol: Najpierw do kojca wpada Didi i sprawdza czy nikogo nie ubyło, a potem to samo robi babcia Negra :lol: Papu Problemy z trafieniem w serek (spójrzcie gdzie jest języczek :lol: :lol: ) A tak wyglądają po jedzeniu, czasem znacznie gorzej :lol: A to moja ulubienica... Strasznie lubie jej oczka. Są ogromniaste. Dziewczynka jest wielkim lizusem :lol: Kiedy bierze się ją na ręce trzeba sie przygotować, ze zostanie się całkowicie wylizanym :lol: (reszta raczej tak nie robi) Tu mi uciekła... A to jest moja mała cholera :lol: Suczka z charakterkiem. Kiedy ją bierze sie na ręce trzeba przygotować sie na obróbke nosa i uszu :lol: A wygląda tak niewinnie... Quote
LAZY Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Ja nie moge!!! Przecudowne psiaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudzio, miodzio... Ja bym takiego kciała choć na jeden dzien... :oops: Quote
mrowka Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Diduleczki malutkie piekne!! :angel: :angel: :angel: :angel: Juz takie duze sie zrobily,a za kilka miesiecy dopieroo beda wielkie! Ja chce doga!!!!!!!!!!! :placz: Pika slyszalas? :lol: Jakie one cudne, kochane! :calus: dla Didulki i Diduleczek i babci!! :angel: :angel: Quote
KORONA Posted November 8, 2004 Author Posted November 8, 2004 Wychodzi na to, że ja to chyba prababcia :o :lol: Quote
LAZY Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Wychodzi na to, że ja to chyba prababcia :o :lol: NIO! Tylko ciiii....póki co tylko 16 latek maz... :lol: Quote
malawaszka Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 aaale mniamuśne :angel: :angel: :angel: ja bym tego żółtego urwisa kciała :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Ale cuuuudaaaaaaaa :angel: :angel: :angel: Mrówka słyszałam :lol: A ja kcem ta co obgryza uszy i nosy :angel: :angel: To będzie moja chrześniaczka 8) Moja krew :evilbat: :wink: a tak w ogóle to JA KCEM DOGAAAAAAAAA :bigcry: :puppydog: Quote
KORONA Posted November 8, 2004 Author Posted November 8, 2004 :lol: :lol: :lol: A teraz rodzinne... Quote
nice_girl Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Ojej, jakie cukiereczki :angel: :angel: :angel: Jak one szybko rosną :o Quote
Recommended Posts