PALATINA Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 KORONA Wybacz, ale na pierwszych zdjeciach tak mi się właśnie skojarzyły! :wink: Ale teraz to juz ewidentnie dogi rosna -Pysiolki im sie ślicznie wyciagają! Quote
KORONA Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 Ciocia Pika, ja Ciebie to będę musiała ze dwa razy przeszukać przed wyjściem. Czy małego doga pod kurtką nie wynosisz :lol: ale kieszeni nie sprawdzisz? :evilbat: Sprawdzem, Wszytko sprawdzem!! złapie Cie za nogi i wszystko wytrząsne :lol: Tylko żebyś nie jadła nic wcześniej, dobra? :lol: Palatina @ :lol: :lol: :drinking: Quote
PALATINA Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 KORONA Wygłaskaj maluchy ode mnie i dorosłe psice tez, coby nie poczuły sie niekochane! Quote
kasiaak Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 One są przepięknościoweeeee a jak sobie jeszcze wyobrażę ten szczeniaczkowy zapaszek :angel: :angel: cudowne - mniam buziaczkujemy je z Grzesiem i z Cairo :buzi: Quote
KORONA Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 Będziecie dziś z Cairo na spacerku? Moje pannice sa teraz strasznie nie wybiegane, więc moze się spotkamy? Didi już z lekkim sumieniem zostawia maluchy... Wcześniej trzeba było ją prosić żeby wyszła na siku... A ten szczeniaczkowy zapach uwielbiam :) kawa z mlekiem... :angel: Quote
PIKA Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Sprawdzem, Wszytko sprawdzem!! złapie Cie za nogi i wszystko wytrząsne :lol: :o I wyjdzie z tego dog, który upadł na głowe :roll: Tylko żebyś nie jadła nic wcześniej, dobra? :lol: Dobra, :D a co na obiad przygotujesz? :lol: :lol: Quote
Magoral Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Witaj KORONA! Masz piekne dzieciatka. Nie wytrzymałam i troszke poprawiłam zdjęcia , suni. Nie wiem jak je tutaj zamieścić, więc wysłałam je na Twoją skrzynkę. Pozdrawiam Ciebie i Maluszki preguski i żółteczki Marysia i babette Modty Efekt Quote
KORONA Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 Pika, Ty nie przesadzaj... kawkę Ci zrobie, nic innego nie potrafie :) Popatrzcie jakie sliczności... Quote
nice_girl Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Ojej, jakie one śliczne :angel: :angel: :angel: Czekamy na zdjecia pozostałych maluchów. Prosze mi ładnie je wszystkie wytarmosić. :D Gdybym mieszkała w Wawie to bym ich chyba w spokoju nigdy nie zostawiła. :lol: Quote
PIKA Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Pika, Ty nie przesadzaj... kawkę Ci zrobie, nic innego nie potrafie :) To co mi każesz na głodniaka chodzić? :niewiem: Popatrzcie jakie sliczności... no śliczności :iloveyou: Dawaj teraz zdjęcia pręgusków :D Ostatecznie trza Ci wybrac suczke która ma u Ciebie zostać :lol: i po której ja kcem tyz suczke :wink: Quote
anetta Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 O choroba :o Jakie sharpejowskie dozynki :lol: One chyba nie lubia byc forografowane, ciagle tylko rozowiutkie jezorki wystawiaja :lol: Slodkosci :angel: :angel: Quote
kasiaak Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 buuuuu :puppydog: ja dopiero teraz zobaczylam, że będziecie na spacerku buuuuu ale mam nadzieję, że dziewczyny się wybiegaly :) Quote
KORONA Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 Wiesz co Pika, tak sobie myślę. Że ja też pewnie głodna będe, mało teraz czasu mam, gotowac mi sie nie chce... Może coś upichcisz dobrego? Chodzi za mna kurczak ostatnio...mniam :eating: Anetta, one Wam te jęzorki pokazują :lol: Kasia... Byłam, ale zmarzłam i szybko sie zmyłam. Nie mogę przestawić sie na jesień...brrrrr Spróbuje jeszcze dziś popstrykać pasiaste dziewczynki... :) Quote
PIKA Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Wiesz co Pika, tak sobie myślę. Że ja też pewnie głodna będe, mało teraz czasu mam, gotowac mi sie nie chce... Może coś upichcisz dobrego? Chodzi za mna kurczak ostatnio...mniam :eating: pomyślę 8) Quote
mrowka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Korona czy ta Twoja stronka dziala? Czy u mnie dzis ten nawala? :-? Wycaluj wszystkie Didulki duze juz :D Czekamy na nowa porcje zdjec (nie kurczaka :lol: )!! Quote
KORONA Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 Korona czy ta Twoja stronka dziala? Czy u mnie dzis ten nawala? :-? Wycaluj wszystkie Didulki duze juz :D Czekamy na nowa porcje zdjec (nie kurczaka :lol: )!! Coś sie chyba spsuło :-? serwer czy coś :-? Poczta też mi nie działa... Quote
mrowka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Ale trafilam! :angel: Jejuu ale to kochane jest!! Schrupac tylko! Ten pyszczek taki pofaldowany, a te lapeczki... sliczne!! Korona dawaj mi swoj adres!! Przyjde noca i zabiore... 8) :D Wysciskaj mocno,mocno, mocno!! Ja chcem dogaa :( Quote
KORONA Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 Ale trafilam! :angel: Jejuu ale to kochane jest!! Schrupac tylko! Ten pyszczek taki pofaldowany, a te lapeczki... sliczne!! Korona dawaj mi swoj adres!! Przyjde noca i zabiore... 8) :D Wysciskaj mocno,mocno, mocno!! Ja chcem dogaa :( :grab: ONE CI MOJE 8) ale mocno je wyściskam, obiecuje... Quote
PIKA Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 :grab: ONE CI MOJE 8) Tia twoje 8) Do mojej nabliższej wizyty 8) A preguski :angel: :angel: tyz słodkie :iloveyou: Ja juz nie wiem, które mi się bardziej podobują :roll: Ja chcem dogaa :( a co tak cicho gadasz? Nikt ciem nie usłyszy Trza tak jak ja Ja kcem doogaaaaaaaa :bigcry: Quote
Ka-Vanga Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Jeju jakie one SLICZNE :iloveyou:, buuuuuuuuu ja tez kcem takiego cudnego dogusia :microwav: :wink: . KORONA zamawiam ta zolta dziewczynke, tylko jak ja reszte domownikow przekonam do 4 psa w domu :wink: . Quote
mrowka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Ale trafilam! :angel: Jejuu ale to kochane jest!! Schrupac tylko! Ten pyszczek taki pofaldowany, a te lapeczki... sliczne!! Korona dawaj mi swoj adres!! Przyjde noca i zabiore... 8) :D Wysciskaj mocno,mocno, mocno!! Ja chcem dogaa :( :grab: ONE CI MOJE 8) ale mocno je wyściskam, obiecuje... Ale masz ich tak duzo, ze mogla bys sie podzielic jednym albo chociaz glowka. A wysciskac to obowiazkowo musisz! 8) Ja chcem dogaa :( a co tak cicho gadasz? Nikt ciem nie usłyszy Trza tak jak ja Ja kcem doogaaaaaaaa :bigcry: Obiecuje sie poprawic.. Ja chce dogaaa!!! :cry: :cry: Teraz dobrze? :D Myslisz ze uslysza? Quote
kasiaak Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 bardzo słuszna decyzja z tymi czerwonymi wstążeczkami :wink: wspaniałe dzieciaczki ech......szkoda, że nie będą u Ciebie tyle żeby mogły chodzić na spacerki do parku... można by było je wtedy wytarmosić, wybuziaczkować, wymiziać i....schrupać :D Quote
Magoral Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Korona Piękne pregusiki!!!! :D Zawsze marzyłam o drugim dogu i patrząc na twoje preguski aż mi serce ściska tak bym chciała taką piekność. Pozdrawiam Marysia i Babette Modry Efekt Quote
KORONA Posted November 4, 2004 Author Posted November 4, 2004 Jeju jakie one SLICZNE :iloveyou:, buuuuuuuuu ja tez kcem takiego cudnego dogusia :microwav: :wink: . KORONA zamawiam ta zolta dziewczynke, tylko jak ja reszte domownikow przekonam do 4 psa w domu :wink: . Zrób to moim sposobem 8) Ja Wszystkich stawiałam na fakcie dokonanym. Myszkę japońską "znalazłam", papugi tez zawsze gdzieś same frówały, Negrę kupiłam za "300" zł bo chcieli sie jej pozbyć... :roll: :wink: Dziś mamy ciężki dzień :-? ODROBACZENIE Quote
Recommended Posts