Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Koszule sie same nie prasuja niestety itp. :evilbat:

:o żelazka nie masz? :o

Organem wymierzającym kary będą dogi (małe i duże). Nie, nie... Nie myślcie sobie że to będzie miłe...

Za tyłek złapią ? :o Ja siem tam nie bojam 8) Małe mi do tyłka jeszcze nie dostaną, a dużym się schylać nie będzie chciało 8)

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Koszule sie same nie prasuja niestety itp. :evilbat:

:o żelazka nie masz? :o

Organem wymierzającym kary będą dogi (małe i duże). Nie, nie... Nie myślcie sobie że to będzie miłe...

Za tyłek złapią ? :o Ja siem tam nie bojam 8) Małe mi do tyłka jeszcze nie dostaną, a dużym się schylać nie będzie chciało 8)

:cunao:

Marek będze szukał kobiety z posagiem. Żelazko i deska do prasowanie wymagane... :wink:

Ps. Mop nie żyje...

Posted
Jeszcze tydzień! 7 dni! I jedna taka mała pirania będzie u mnie :D Czy pojedyńcze piranie też tak rozrabiają? Bo w takich maluchach nie mam doświadczenia :( Kolumb miał 3 miesiące jak do nas trafił i w nocy spał jak aniołek. Żadnego rozrabiania, mordka na podusi i lulu :)

Pojedyńcze piranie znacznie mniej na szczęście :) W moim przypadku wszystko nalezy podzielić sobie przez 4, więc nie jest tak źle...

Zalezy mi na tym, zeby je dobrze zsocjalizować. Dlatego panoszą sie u mnie jak dzikie bestyje :)

Ale prócz szaleństwa, gryzienia, jęków, warczenia, mruczenia, drapania, szarpania. Sa przytulne małe psiska, które zrobią wszystko zeby tylko wgramolić sie na kolana, przytulić, polizać i usnąć...

Posted

Dawno tu nie zagladalam, a tu takie kryminaly pisza !

Mopy umieraja, maluchy sie gramola, Korona spac nie moze, a Onna umiera z niecierpliwosci....

No prosze....

Posted

AAAAAA!!!! BYŁAM, WIDZIAŁAM, OSZALAŁAM DLA MALUCHÓW!!!! :D

Jak zrzucę do komputera te jakieś 1500 zdjęć, które zrobiłam to tu też wkleję kilka.

Będą mi się dziś śniły małe dożątka :angel:

Posted

Już nie mogę doczekać się tych fotek :) w Końcu małe dogi w normalnych kolorach...

Tak obfotografowane to one jeszcze nigdy nie były :)

Dziękujemy za wizytę i polecamy sie... Aaaaa, małe dogi poszły spać z keiłbaskami :D

Posted

Najpierw przyszła ciocia i przyniosła kiełbaski... ale niejadalne :( Do tego kazała nam ciągle pozować i pozować (a nawet nie umie złapać wszystkich w kadrze :roll: )

dogi_00.jpg

No to zglodnieliśmy, każdy na swój sposób... ;)

jesc_01.jpg

jesc_02.jpg

jesc_03.jpg

Na wszystkie sposoby dawałysmy do zrozumienia, że dosyć tego paparrazowania...

dogi_02.jpg

minka_01.jpg

jezyczek_02.jpg

Aż nam się włosy hmmm... jeżyły na głowie

uchole_01.jpg

No a ona nic :-?

No to buzi...

buzi_01.jpg

i poszliśmy spać :)

dogi_00A.jpg

dogi_6.jpg

Mama też :)

mamaija_02.jpg

Posted
Łomamciu :angel: :angel:

JA KCEM DOOOOOOOGA :bigcry:

JA TEZ KCEEM!! :bigcry:

Jakie one sa sliczne!! :bigcry: nie moge na nie juz patrzec... :bigcry:

Koronaa!!! Co te Twoje dozki ze ma robia... Czemu Warszawa jest tak dalekoo :bigcry: :bigcry:

Wysciskaj jee mocno mocno mocno!!

Posted
mrówka - dopieroś chciała bullka :lol: weż no się zdecyduj - nie można mieć wszystkiego - Ty bierz bullka a ja biorę doga :D :evilbat: :wink:

Ja chce i DOZKA w pierszej kolejnosci! i bullika i boksera 8)

:bigcry: Dozka nie oddam :evil:

:angel: :angel: :angel:

Posted
Ja chce i DOZKA w pierszej kolejnosci! i bullika i boksera 8)

no nie moja droga :roll: przecież to towarzystwo to każde z innej parafi :o

Ja tam kcem doga i tylko doga 8) Mogą byc dwa alibo i więcej 8)