PIKA Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Koszule sie same nie prasuja niestety itp. :evilbat: :o żelazka nie masz? :o Organem wymierzającym kary będą dogi (małe i duże). Nie, nie... Nie myślcie sobie że to będzie miłe... Za tyłek złapią ? :o Ja siem tam nie bojam 8) Małe mi do tyłka jeszcze nie dostaną, a dużym się schylać nie będzie chciało 8) Quote
KORONA Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 Koszule sie same nie prasuja niestety itp. :evilbat: :o żelazka nie masz? :o Organem wymierzającym kary będą dogi (małe i duże). Nie, nie... Nie myślcie sobie że to będzie miłe... Za tyłek złapią ? :o Ja siem tam nie bojam 8) Małe mi do tyłka jeszcze nie dostaną, a dużym się schylać nie będzie chciało 8) :cunao: Marek będze szukał kobiety z posagiem. Żelazko i deska do prasowanie wymagane... :wink: Ps. Mop nie żyje... Quote
KORONA Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 Jeszcze tydzień! 7 dni! I jedna taka mała pirania będzie u mnie :D Czy pojedyńcze piranie też tak rozrabiają? Bo w takich maluchach nie mam doświadczenia :( Kolumb miał 3 miesiące jak do nas trafił i w nocy spał jak aniołek. Żadnego rozrabiania, mordka na podusi i lulu :) Pojedyńcze piranie znacznie mniej na szczęście :) W moim przypadku wszystko nalezy podzielić sobie przez 4, więc nie jest tak źle... Zalezy mi na tym, zeby je dobrze zsocjalizować. Dlatego panoszą sie u mnie jak dzikie bestyje :) Ale prócz szaleństwa, gryzienia, jęków, warczenia, mruczenia, drapania, szarpania. Sa przytulne małe psiska, które zrobią wszystko zeby tylko wgramolić sie na kolana, przytulić, polizać i usnąć... Quote
Olund Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Nie doczekam sie to ja :D Predzej mnie zabiorą do szpitala dla psyhicznie i nerwowo chorych :cry: Moniko kondloencje z powodu tragicznej smierci mopa. Quote
sabina Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Dawno tu nie zagladalam, a tu takie kryminaly pisza ! Mopy umieraja, maluchy sie gramola, Korona spac nie moze, a Onna umiera z niecierpliwosci.... No prosze.... Quote
Agga Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 KORONA teraz dopiero sobie obejrzałąm zdjecia ...pieknosci... Quote
jovka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 AAAAAA!!!! BYŁAM, WIDZIAŁAM, OSZALAŁAM DLA MALUCHÓW!!!! :D Jak zrzucę do komputera te jakieś 1500 zdjęć, które zrobiłam to tu też wkleję kilka. Będą mi się dziś śniły małe dożątka :angel: Quote
malawaszka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 jovka - wklejaj wszystkie :angel: :D :D Quote
KORONA Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 Już nie mogę doczekać się tych fotek :) w Końcu małe dogi w normalnych kolorach... Tak obfotografowane to one jeszcze nigdy nie były :) Dziękujemy za wizytę i polecamy sie... Aaaaa, małe dogi poszły spać z keiłbaskami :D Quote
PIKA Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Aaaaaaaaa Jovka ja se odbitki zamawiam :angel: :angel: Aaaaa, małe dogi poszły spać z keiłbaskami :D z czym? :o Quote
malawaszka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Aaaaa, małe dogi poszły spać z keiłbaskami :D no wiesz?? takie małe a już kiełbasą karmisz?? :o Quote
jovka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Balanga była przednia, udała się wyśmienicie :D Ale zacznijmy od początku... P.S. (to byl test nowej metody wklejania zdjęć ;)) Quote
jovka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Najpierw przyszła ciocia i przyniosła kiełbaski... ale niejadalne :( Do tego kazała nam ciągle pozować i pozować (a nawet nie umie złapać wszystkich w kadrze :roll: ) No to zglodnieliśmy, każdy na swój sposób... ;) Na wszystkie sposoby dawałysmy do zrozumienia, że dosyć tego paparrazowania... Aż nam się włosy hmmm... jeżyły na głowie No a ona nic :-? No to buzi... i poszliśmy spać :) Mama też :) Quote
malawaszka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 bosze jakie boskie słodziaki :iloveyou: mam nadzieję że to nie koniec :P Quote
PIKA Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Łomamciu :angel: :angel: JA KCEM DOOOOOOOGA :bigcry: Quote
Onnna Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Korona ciudowniaste maluchy :D Jovka ekstra zdjątka :D Jutro przegląd w piątek odbiór :D JA CHCĘ JUŻ PIĄTEK I u mnie będzie maluch :D Quote
mrowka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Łomamciu :angel: :angel: JA KCEM DOOOOOOOGA :bigcry: JA TEZ KCEEM!! :bigcry: Jakie one sa sliczne!! :bigcry: nie moge na nie juz patrzec... :bigcry: Koronaa!!! Co te Twoje dozki ze ma robia... Czemu Warszawa jest tak dalekoo :bigcry: :bigcry: Wysciskaj jee mocno mocno mocno!! Quote
malawaszka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 mrówka - dopieroś chciała bullka :lol: weż no się zdecyduj - nie można mieć wszystkiego - Ty bierz bullka a ja biorę doga :D :evilbat: :wink: Quote
KORONA Posted November 24, 2004 Author Posted November 24, 2004 :angel: :angel: :angel: Ale ekstra fotecki :angel: Ja tes kcem jesce :angel: Dzieki jovka :D Quote
mrowka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 mrówka - dopieroś chciała bullka :lol: weż no się zdecyduj - nie można mieć wszystkiego - Ty bierz bullka a ja biorę doga :D :evilbat: :wink: Ja chce i DOZKA w pierszej kolejnosci! i bullika i boksera 8) :bigcry: Dozka nie oddam :evil: :angel: :angel: :angel: Quote
PIKA Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Ja chce i DOZKA w pierszej kolejnosci! i bullika i boksera 8) no nie moja droga :roll: przecież to towarzystwo to każde z innej parafi :o Ja tam kcem doga i tylko doga 8) Mogą byc dwa alibo i więcej 8) Quote
KORONA Posted November 25, 2004 Author Posted November 25, 2004 Halucypek (Halucynacja) bez uszu... :) Halucynacja i Hazard a tu Hazard Quote
Recommended Posts