Selenga Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Przedwczoraj dostałam maila od osoby zainteresowanej Melą :) Wczoraj wymieniłyśmy trochę informacji i sprawa wygląda obiecująco. Napisałam też do magdy z. z mapy dogo i jutro będę wiedziała kiedy Magda będzie mogła wybrać się na wizytę przedadopcyjną. Jeśli wszystko będzie dobrze, Mela pojedzie na drugi koniec Polski. Szkoda, że tak daleko, ale najważniejsze żeby miała kochający dom :) Quote
Olena84 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Magda z. to dobry człowiek, więc opinia będzie wiarygodna:evil_lol:. Quote
Selenga Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Magda obiecała pomoc, tylko musi znaleźć jakiś transport do Witkowa :) Zawiadomiłam też Paulinę. Zobaczymy jaka będzie opinia Magdy i wtedy zdecydujemy. Na razie zaszczepimy małą na wściekliznę. Potencjalna nowa pani Meli zarejestrowała się na dogo, więc pewnie się odezwie do nas na wątku :) Quote
danka1234 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jak dobrze ze wreszcie cos drgneło w sprawie domku,trzymamy kciuki. Quote
magda z. Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Oficjalnie moge już tutaj napisać, że w grę wchodzi sobota od popołudnia i niedziela. Samochód załatwiony;) ponieważ jest jeszcze zimno to nie wybiorę się tam na rowerze, zresztą droga to krajowa 4 w większości i tiry by mnie pozamiataly. Piszcie teraz co mam dokładnie sprawdzić i jak-może być na pw. Pozdrawiam Quote
Selenga Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bardzo dziękuję Magda :) Wyślę ci maila z opisem wszystkiego Quote
magda z. Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Selenga napisał(a):Bardzo dziękuję Magda :) Wyślę ci maila z opisem wszystkiego nie ma sprawy, cieszę się, że moge pomóc:) Quote
magda z. Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 W sobotę po 17 mogę wyjechać z b-ca, już mam nagrany transport:) droga zajmnie jakię góra 20-30 minut, w zalezności jak trasa będzie wyglądać Quote
Selenga Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 W niedzielę po południu Magda wybiera sie z wizytą do potencjalnego domku :) Quote
Soema Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Selenga napisał(a):W niedzielę po południu Magda wybiera sie z wizytą do potencjalnego domku :) Trzymamy kciuki :) Quote
magda z. Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 mam nadzieje, że wszystko się uda:) samochód przestawiony na jutro:p Quote
magda z. Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 wyjechalibyśmy po 14 z b-ca-najnowsze wieści dostałam;) Quote
Selenga Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Cioteczki, mam kłopot z Guzikiem, pomóżcie coś wymyślić :placz: Skrzywdzony przez człowieka Guzik (dawniej Gonzo) już w swoim własnym domu - Dogomania Forum Quote
Selenga Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Spokojnie :) Magda pewnie akurat w potencjalnym domku Meli :) Jeśli wyjechali z Bolesławca o 14:00 to dojechali na miejsce ok. 15:00 Trochę pewnie pobędą na miejscu i jeszcze muszą wrócić do Bolesławca. Quote
magda z. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 :evil_lol:się cioteczki niecierpliwią;) najpierw poślę maila do Selengi, jako szefowej;) Quote
magda z. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Wrażenia jak najbardziej pozytywne, bardzo ciepli ludzie, psiaki radosne pędzą-ale ja psia ciotka wiec to może być nieobiektywne, bo do mnie większość psiaków leci;) szczegóły zna Selenga. Ja jestem na tak:lol: Quote
magda z. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Selenga']Magda, bardzo serdecznie Ci dziękuję :) Kamień mi spadł z serca. Zżyłam się z tą mała kluchą i chyba by mi serce pękło gdyby miała źle trafić, a że to daleko więc i odebrać byłoby trudno. W takim razie zawiadamiam Paulinę i ustalam szczegóły z panią Małgosią, która Melę wypatrzyła. No i szukam małej transportu na Dolny Śląsk :) Nie ma za co, mniemam że wszystko dobrze poszło:roll: My szukamy do Warszawy dla Verdony, możemy to zgrać z kosztami jakby sie udało, bo niunia jest w Dłużynie, to jakies 50 km dalej w stronę granicy od Witkowa http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-zdarzy-sie-cud-verdona-z-dluzyny-126511/ Quote
Selenga Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Magda, bardzo serdecznie Ci dziękuję :) Kamień mi spadł z serca. Zżyłam się z tą mała kluchą i chyba by mi serce pękło gdyby miała źle trafić, a że to daleko więc i odebrać byłoby trudno. W takim razie zawiadamiam Paulinę i ustalam szczegóły z panią Małgosią, która Melę wypatrzyła. No i szukam małej transportu na Dolny Śląsk :) Quote
Soema Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Gosiapk napisał(a):Czarnula nadal do wzięcia Jak to nadal?!? Quote
Recommended Posts