anndzia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 O! Sądziłam, że białasy szybko znajdą domki :-o Są śliczne! Quote
Herspri Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 anndzia napisał(a):O! Sądziłam, że białasy szybko znajdą domki :-o Są śliczne! Tak samo myślałam :cool3: Tym bardziej że jak pytałam znajomych który najładniejszy to większość wskazywała na jasną suczkę, a tu niespodzianka, wszystkie brązowe poszły Quote
Melka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dziewczyny, pokażcie mi proszę link do fotki, na której są wszystkie Maluchy, które zostały (pogubiłam się trochę). Napiszę bardzo zwięzły tekst + namiary na Elę i umieszczę w dość mocno uczęszczanym miejscu przez Cieszynian (punkt usługowy). Elu, nie masz nic przeciwko temu? Quote
Melka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Elu, właśnie dlatego proszę o link, by nie wstawić przypadkiem złych piesków, Ty znasz sprawę od samiuśkiej podszewki, więc pomyłka wykluczona (bury, czekoladowy - można różnie interpretować ;) ). I zaoszczędziłabyś mi czasu nad analizowaniem postów - czy to na pewno te psiaki. Z góry dziękuję. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Melka']Dziewczyny, pokażcie mi proszę link do fotki, na której są wszystkie Maluchy, które zostały (pogubiłam się trochę). Napiszę bardzo zwięzły tekst + namiary na Elę i umieszczę w dość mocno uczęszczanym miejscu przez Cieszynian (punkt usługowy). Elu, nie masz nic przeciwko temu? pewnie, że nie, nr tel tylko daj i zdjęcie malej biszkoptowej oraz tej wiekszej burej co wkleiła Basia Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ja bym je mogła wziąć do siebie, ale tylko na weekend, potem nie dam rady. Czy nikt nie da rady ich przetrzymać przez te 5 dni? W ostateczności można umieścić je na ten czas w lecznicy. Quote
Herspri Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 No tak tylko umieszczenie psów w lecznicy ciągnie za sobą koszty. Pinczerka ja mam pomysł :diabloti: Damy Ci je niby na dwa dni a później powiemy że nie możemy ich zabrać i nie będziesz miała wyjścia no bo przecież nie wywalisz maluszków na bruk :evil_lol::eviltong: Quote
basia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Herspri, pomysł świetny :p Pinczerka, jakby co to śmiało zwalaj winę na nas :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Mnie się tam pomysł wcale nie podba :shake: :diabloti: Quote
peate Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 nie trzeba było nic pisać, tylko po prostu zrobić :diabloti: a teraz akcja już spalona :evil_lol: Quote
Herspri Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 E,tam nie uczciwie by było gdyby Pinczerka nie miała świadomości że zostanie wrobiona, a tak ma przynajmniej czas żeby się z tym pogodzić :evil_lol: A w razie gdyby nie mogła się z tym pogodzić to podrzucimy jej szczeniaki pod drzwi i uciekniemy :grins::lol!: Nie no my se tu za przeproszeniem jaja robimy a sprawa nie jest śmieszna :roll: Jutro już piątek :-o Quote
Herspri Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Dostałam umowy, dzięki ;) A tych poświadczeń o odrobaczaniu mogę się spodziewać ? Bo jak nie to nie będę kobiecie oczu mydliła :roll: W ogóle fajna ta umowa, najbardziej podoba mi się ósmy punkt i zero napomknięcia o sterylizacji/kastracji. Cieszę się że podpisałam te umowy które miałam ... bo na podstawie takiej schroniskowej umowy to bym się bała psa wydać :razz: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Z tego co napisała mi Beta to mogłaby je wziąść ale miała rok temu szczeniaka, który zmarl na parwo i nie chce narazić maluszków. Budrysek dzwoniła do lecznicy pytać czy te moje zaszczepione już są bezpieczne, ale niestety PONOC JESZCZE NIE i trzeba by było odkazic cały dom jakims plynem ! I znowu katastrofa. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 budrysku :modla: błagam , przy okazji zawieziesz kotka.. Quote
Herspri Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 zrzucimy się na paliwo, ja mogę dać 20 zł :cool3: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Herspri napisał(a):zrzucimy się na paliwo, ja mogę dać 20 zł :cool3: Dziekuje Herspri, każda zlotówka się przyda!!! Quote
Melka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Elu - dałam wczoraj to ogłoszenie, tzn. mój TŻ zawiózł i miało być wywieszone. Miałaś może jakieś telefony w sprawie małych? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ten teledysk jest świetny - najbardziej mi sie podoba, jak psy otrzepują się z wody :) Super! :lol: Quote
Herspri Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 " czy trzeba mieć konto na allegro i czy ten pies trzeba czekać do końca licytacji czy schronikso go oddaje chodzi mi dokładnie o tego psa a o to link [URL]http://www.allegro.pl/item524878367_sliczny_szczeniaczek_prosi_o_domek.html" rel="external nofollow noopener">http://www.allegro.pl/item524878367_sliczny_szczeniaczek_prosi_o_domek.html" rel="external nofollow noopener">[URL]http://www.allegro.pl/item524878367_sliczny_szczeniaczek_prosi_o_domek.html" Uwielbiam te meile :diabloti: dwa żywce ;) (a leją się równo :evil_lol: ) : Quote
peate Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ale psinka ma słodkie uszka :loveu: jak jakiś nietoperz :cool3: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Została jeszcze bez domku biszkoptowa sunia u mnie!!! Kto mi ja przygarnie? Quote
Recommended Posts