Jump to content
Dogomania

4 tygodniowe maluchy z ŻYWCA . Szukamy domu dla szczeniaka w WARSZAWIE !

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anndzia napisał(a):
O! Sądziłam, że białasy szybko znajdą domki :-o Są śliczne!

Tak samo myślałam :cool3: Tym bardziej że jak pytałam znajomych który najładniejszy to większość wskazywała na jasną suczkę, a tu niespodzianka, wszystkie brązowe poszły

Posted

Dziewczyny, pokażcie mi proszę link do fotki, na której są wszystkie Maluchy, które zostały (pogubiłam się trochę). Napiszę bardzo zwięzły tekst + namiary na Elę i umieszczę w dość mocno uczęszczanym miejscu przez Cieszynian (punkt usługowy). Elu, nie masz nic przeciwko temu?

Posted

Elu, właśnie dlatego proszę o link, by nie wstawić przypadkiem złych piesków, Ty znasz sprawę od samiuśkiej podszewki, więc pomyłka wykluczona (bury, czekoladowy - można różnie interpretować ;) ). I zaoszczędziłabyś mi czasu nad analizowaniem postów - czy to na pewno te psiaki.
Z góry dziękuję.

Posted

[quote name='Melka']Dziewczyny, pokażcie mi proszę link do fotki, na której są wszystkie Maluchy, które zostały (pogubiłam się trochę). Napiszę bardzo zwięzły tekst + namiary na Elę i umieszczę w dość mocno uczęszczanym miejscu przez Cieszynian (punkt usługowy). Elu, nie masz nic przeciwko temu?
pewnie, że nie, nr tel tylko daj i zdjęcie malej biszkoptowej oraz tej wiekszej burej co wkleiła Basia

Posted

No tak tylko umieszczenie psów w lecznicy ciągnie za sobą koszty.

Pinczerka ja mam pomysł :diabloti: Damy Ci je niby na dwa dni a później powiemy że nie możemy ich zabrać i nie będziesz miała wyjścia no bo przecież nie wywalisz maluszków na bruk :evil_lol::eviltong:

Posted

E,tam nie uczciwie by było gdyby Pinczerka nie miała świadomości że zostanie wrobiona, a tak ma przynajmniej czas żeby się z tym pogodzić :evil_lol:
A w razie gdyby nie mogła się z tym pogodzić to podrzucimy jej szczeniaki pod drzwi i uciekniemy :grins::lol!:

Nie no my se tu za przeproszeniem jaja robimy a sprawa nie jest śmieszna :roll:
Jutro już piątek :-o

Posted

Dostałam umowy, dzięki ;) A tych poświadczeń o odrobaczaniu mogę się spodziewać ? Bo jak nie to nie będę kobiecie oczu mydliła :roll:

W ogóle fajna ta umowa, najbardziej podoba mi się ósmy punkt i zero napomknięcia o sterylizacji/kastracji. Cieszę się że podpisałam te umowy które miałam ... bo na podstawie takiej schroniskowej umowy to bym się bała psa wydać :razz:

Posted

Z tego co napisała mi Beta to mogłaby je wziąść ale miała rok temu szczeniaka, który zmarl na parwo i nie chce narazić maluszków. Budrysek dzwoniła do lecznicy pytać czy te moje zaszczepione już są bezpieczne, ale niestety PONOC JESZCZE NIE i trzeba by było odkazic cały dom jakims plynem ! I znowu katastrofa.

Posted

" czy trzeba mieć konto na allegro i czy ten pies trzeba czekać do końca
licytacji czy schronikso go oddaje chodzi mi dokładnie o tego psa a o to

link
[URL]http://www.allegro.pl/item524878367_sliczny_szczeniaczek_prosi_o_domek.html" rel="external nofollow noopener">http://www.allegro.pl/item524878367_sliczny_szczeniaczek_prosi_o_domek.html" rel="external nofollow noopener">[URL]http://www.allegro.pl/item524878367_sliczny_szczeniaczek_prosi_o_domek.html"

Uwielbiam te meile :diabloti:

dwa żywce ;) (a leją się równo :evil_lol: ) :