Jump to content
Dogomania

ZNALEZIONA SUKA UMIERA!!! - potrzebne wsparcie, bez tego umrze! za TM [*]

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuję, już podaje :)
Masz ten sam problem co i my wszyscy - tyle potrzeb, tylko portfel nie takiej wielkosci jakby się chciało :)

Posted

Kochani prosze pmoóżcie, trzeba wykupic kolejne leki - już jutro, a w portfelu prawie pusto :(
Kto moze zadelkarowac stale wplaty? DT zostawi u siebie Suzi, ale patnie - jutro bede ustalać cene...
Mam nadzieję, że sama cena hotelowania nie przekroczy 120 zl., no ale do tego jeszcze trzeba leki doliczyć, kto moze pomóc? Bazarkowo, rzeczowo, finansowo...

Posted

żabusia napisał(a):
Ja się zgłaszam z kwotą 20 pln/miesiąc.

Dzięki, rozmawialam dzisiaj z DT - wraz z gotowaniem jedzonka cena DT wyjdzie 180 zł. + opieka medyczna

Posted

żabusia napisał(a):
Może się nie znam ale drogie te hoteliki.

Drogo? Za hotel dla Hagera miesiecznie płące 630 zl. - bez jakis specyfików, leków itp., to dopiero drogo, a ten dom tymczasowy i tak idzie mi na reke, bo ostatnio brała psy za duużo drożej... Szczególnie, że Suzi trzeba codzennie gotowac, co chwila do weta chodzić itp. :)

Posted

żabusia napisał(a):
Ręce opadają! :crazyeye: To chyba te hoteliki prowadzą zwykli bussinesmani, nie miłośnicy zwierząt, bynajmniej. Ja trzymam swój tymczas za friko.

Wiesz co, niekoniecznie -to zalezy. Nietórzy maja mozliwosci, a nie mają kasy, zeby opłacac zwierzeta, szczególnie jeśli tymczas jest masowy. Bo sama zobacz - jeśli w domu tymczasowyym jest min. 4 psy nadprogramowe, większosc starych i chorych (bo w wiekszosci takie są), to skąds brac pieniazki na jedzenie, leczenie itp. jesli osoba u której sa nie pracuje... Ja jestem zdania, ze jeśli chodzi o zycie psa, to każde pieniadze sa warte - jakos trzeba sobie dawać rade...

Posted

żabusia napisał(a):
Przelałam Ci wczoraj lub przed wczoraj (już nie pamiętam) 20 pln za styczeń.

Tak, tak - przyszla dzisiaj, dziękuję ;*

Posted

dzieki kochanym klientom(w wiekszosci studentom UŚ neofilologi) udało mi sie zebrac ok. 200zł:multi:pieniążki przesyłamy w poniedziałek, wielkie dzieki w imieniu Suzi składa punkt ksero i prosimy o wiecej;)

Posted

[quote name='kmonika']dzieki kochanym klientom(w wiekszosci studentom UŚ neofilologi) udało mi sie zebrac ok. 200zł:multi:pieniążki przesyłamy w poniedziałek, wielkie dzieki w imieniu Suzi składa punkt ksero i prosimy o wiecej;)

Wiecej psiaków? Ok, już się robi :evil_lol: Dziekuje sredecznie w imieniu swoim, Suzi, DT - jest Pani złota osobą! :) Bazarki tez nie idą najgorzej - mogło być lepiej, ale nie jest źle, wiec tylko ściskac kciuki, zeby dobra passa trwała, leki podziałały i sunia mogla dalej wracać do zdrowia :)

Posted

[SIZE="7"]

PILNE!!!

[SIZE="5"]
W dniu 17.01.2009 r. w Bytomiu w okolicy Rynku
ZAGINEŁA SUCZKA RASY
SHIH – TZU

Fifi ma 6 – miesięcy i jest najlepszym przyjacielem naszej córki.
Prosimy o kontakt osobę, która przygarnęła pieska
pod nr tel. 793-412-101

Dla uczciwego znalazcy czeka nagroda!!!!!!!!!!!!!

Posted

Suzi potrzebuje znowu leków, niektóe z wtedy kupionych się kończą, w poniedziałek trzeba dokupić m.in. Aniclidan...
Dodatkowo wedle zalecen usimy zrobić zeskrobiny - jest jakas brzydka infekcja, ale co to moze być - nie wiadomo...
Gdzieś na kmpie mam odpis kupna Aniclidanu we wtorek (kupowałam 5 tabletek po 14 zł.) - jak tylko się dogrzebie to wstawie.

Czy uważacie, ze coś trzeba zmienić w pierwszej stronie?

Osoby z okolic prosimy bardz o koce - tymczasowa pudlica żeżarła wszytsko co było mozliwe - psiaki nie mają na czym leżeć, wiec jeśli ktoś z okolic ma cos takiego u siebie (koce, prześcieradła, zasłonki, poduszki itp.) to bardzo byłybyśmy chętne na taką pomoc...