Jump to content
Dogomania

Historia CZACZY, Czyli jak Fragles odnalazł swój Muppet Show czyli NOWY DOM

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czacza śpi w łóżku jak na zdrowego psychicznie pitbulla przystało. :loveu:
Śpi pod kołderką. :loveu:

A jak się jej powie by zeszła, to zamyka oczy i chrapie. Czyli wymarzony pitbull. :loveu:

Posted

[quote name='doddy']Czacza śpi w łóżku jak na zdrowego psychicznie pitbulla przystało. :loveu:

A jak się jej powie by zeszła, to zamyka oczy i chrapie. Czyli wymarzony pitbull. :loveu:[/quote]

Czyli rozpuszczony pitbull :evil_lol:
Osobiście jestem mocno niewyspana ponieważ dwie suczki zajmują moją połowę łożka, chyba Pancia trzeba gdzieś wyprowadzić:evil_lol:

Posted

[quote name='doddy']Czacza śpi w łóżku jak na zdrowego psychicznie pitbulla przystało. :loveu:

A jak się jej powie by zeszła, to zamyka oczy i chrapie. Czyli wymarzony pitbull. :loveu:[/quote]
Znaczy , że zdrowa :loveu: :loveu:
:evil_lol:

Posted

[quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]eee, to tylko ja jestem nienormalny, że moja krowa nie ma wstępu do mojego łóżka i śpi w swoim pontonie ?[/COLOR][/quote]
hehe, nie tylko ty...mój psiak tez na pościel nie ma wstępu, za to ma swój ogromny pontonik z wełnianymi kocykami ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Czyli rozpuszczony pitbull :evil_lol:
[/quote]
Rozpuszczony?? Rozpuszczony to dopiero jest jak właściciela do łóżka nie chce wpuścić :evil_lol:

Posted

A co ja mam mówić??? Ja, mąż, Sara i Fiodor w jednym łóżku ...
Od niedzieli obowiązuje u nas zasada „ kto pierwszy ten lepszy” :evil_lol:. Pierwszy idzie do łóżka mąż, zajmuje najlepsze miejsce, za nim biegusiem leci Fiodor i .... pod kołderkę – przykleja się do nóg i udaje, że go nie ma, za nim natychmiast rusza Sara – najpierw obwąchuje Fiodora, pociągnie go za uszy, pogryzie za nogi i ..... zajmuje moje miejsce :mad:. Od czterech dni nie mam gdzie spać, usiłuję wygospodarować dla siebie trochę miejsca na poduszce, o kawałku chociażby kołderdki do przykrycia mogę tylko pomarzyć :placz:

Posted

[quote name='agnieszka32']A co ja mam mówić??? Ja, mąż, Sara i Fiodor w jednym łóżku ...
[/quote]

hmmm więc jest już nas dwie nienormalne (plus tz!)- 2 psy w łóżku:evil_lol: ino ja mam jeszcze jednego - ale ten na szczęście uskutecznia spanie napodłodzne:diabloti:

Posted

[quote name='doddy']Chyba niebawem będziemy inwestować w duże posłania dla psów by mieć gdzie spać. :evil_lol:[/quote]

Doddy, ja już mam takowe posłanko, polecam - suuuuper wygodne, 150 cm x 100 cm, całkiem nieźle mi się wczoraj w nim spało (tylko nogi troche wystają :eviltong:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']Doddy, ja już mam takowe posłanko, polecam - suuuuper wygodne, 150 cm x 100 cm, całkiem nieźle mi się wczoraj w nim spało (tylko nogi troche wystają :eviltong:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

czyli jednak sie przydało :loveu:

Posted

[quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]eee, to tylko ja jestem nienormalny, że moja krowa nie ma wstępu do mojego łóżka i śpi w swoim pontonie ?[/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti: do TOZu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cudna z niej panienka :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sleepingbyday']osho wypad z dogo!!!! ban dożywotni!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

SBD, Nie zapomnijmy o agaga21, ona też biednego swojego Lecterka do łóżeczka nie wpuszcza ... :mad: Jakiś pontonik i kocyki (choćby nawet najbardziej wełniane:eviltong:), nie zrekompensują biedakowi braku kołderki i poduszeczki :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a ja sobie kupie coś w tym stylu [url=http://www.allegro.pl/item532990121_lozko_pietrowe_antresola_140x200.html]ŁÓŻKO PIĘTROWE-ANTRESOLA 140X200 (532990121) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
trudno bedę walił głową w sufit , trudno , ale przynajmniej nie będzie piachu w łóżku i nie będę miała zdrętwiałych nóg :evilbat:

Posted

[quote name='agnieszka32']:evil_lol:
SBD, Nie zapomnijmy o agaga21, ona też biednego swojego Lecterka do łóżeczka nie wpuszcza ... :mad: Jakiś pontonik i kocyki (choćby nawet najbardziej wełniane:eviltong:), nie zrekompensują biedakowi braku kołderki i poduszeczki :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
oj,TY!!!!:mad:

skruszona wypisuję się z dogo...:oops::-(;) niegodnam tu być.
no tak...zdradziłam się...mój biedny pies ...codziennie go maltretuję nie wpuszczając go na pościel!
teraz już nikt mi nie da suni do adopcji:placz:a tak bym chciała!:cool3:

Posted

[quote name='agaga21']oj,TY!!!!:mad:

skruszona wypisuję się z dogo...:oops::-(;) niegodnam tu być.
no tak...zdradziłam się...mój biedny pies ...codziennie go maltretuję nie wpuszczając go na pościel!
teraz już nikt mi nie da suni do adopcji:placz:a tak bym chciała!:cool3:[/quote]

No wiesz, jeszcze nic straconego :p, zawsze masz jeszcze szansę się zrehabilitować :cool3: - kajać się przed Lecterkiem i prosząc o wybaczenie, zaprosić do świeżo wykrochmalonej czyściutkiej (ale wtedy tylko przez chwilę) pościeli, przykrywając wełnianym kocykiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a ja sobie kupie coś w tym stylu [URL="http://www.allegro.pl/item532990121_lozko_pietrowe_antresola_140x200.html"]ŁÓŻKO PIĘTROWE-ANTRESOLA 140X200 (532990121) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]
trudno bedę walił głową w sufit , trudno , ale przynajmniej nie będzie piachu w łóżku i nie będę miała zdrętwiałych nóg :evilbat:[/quote]
Albo będziesz lecieć z dużej wysokości :diabloti:

Posted

[COLOR=DarkSlateGray]tak podejrzewalem, że tu musi być jakaś piąta kolumna dbająca o to, aby dogo pozostało wyłącznie babskim :diabloti: portalem, i w końcu się ujawniła...[/COLOR]:eviltong:

Posted

[quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]tak podejrzewalem, że tu musi być jakaś piąta kolumna dbająca o to, aby dogo pozostało wyłącznie babskim :diabloti: portalem, i w końcu się ujawniła...[/COLOR]:eviltong:[/quote]
osho, zapewniam cię że ja facetem nie jestem:evil_lol: a mnie też chcą tu wykluczyć ;):mad: