stonka1125 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 jak można to dajcie inne zdjęcia goldenki,bo na tych nie wygląda zachęcająco Quote
eduso Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Czy ktos cos wie na temat wizyty weterynarza u goldenki ? Byl u niej dzisiaj ? Magdina napisał(a):Zaraz pisze do Fundacj Na Pomoc Goldenom co prawda troche sie "posprzeczalismy" w głosowaniu KRAKVEt ale chyba nie wpłynie to na relacje zwierzęce..") :crazyeye: :shake: ? My sie sprzeczalismy ? W glosowaniu KRAKVET ? To chyba pomyłka :shake: Quote
Weronia Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 eduso napisał(a):Czy ktos cos wie na temat wizyty weterynarza u goldenki ? Byl u niej dzisiaj ? :crazyeye: :shake: ? My sie sprzeczalismy ? W glosowaniu KRAKVET ? To chyba pomyłka :shake: A miał byc u niej wet dzisiaj?? :roll: Ja nic nie wiem (albo nie pamiętam :roll:) Myślę, że Magdina miała na myśli ostrą rywalizację o której trochę się mówiło i pisało ;) Quote
Weronia Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 stonka1125 napisał(a):jak można to dajcie inne zdjęcia goldenki,bo na tych nie wygląda zachęcająco Stoneczko, na razie nie ma możliwości zrobienia lepszych zdjęć.. może na razie spróbujmy z takimi jakie są, a potem dodamy, co? Quote
eduso Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Myślę, że Magdina miała na myśli ostrą rywalizację o której trochę się mówiło i pisało ;) U, ale to na pewno nie chodzi o SZANSE-Na Pomoc Goldenom. My nie bralismy udzialu w glosowaniu na Krakvecie. Quote
Weronia Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 eduso napisał(a):U, ale to na pewno nie chodzi o SZANSE-Na Pomoc Goldenom. My nie bralismy udzialu w glosowaniu na Krakvecie. Nie, nie o Szansę ;) Magdinie chodziło o Fundację Aurea. Super, ze się odzywasz Eduso! Dzwoniła do mnie bardzo miła Pani z Katowic, z Waszej Fundacji:) Rozmawiałyśmy na temat Goldenki, jesteśmy w trakcie "obgadywania sprawy". Znajoma tej Pani zastanawia się nad wzięciem suczki na dt.:cool3: Quote
Martali Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Rozmawiałam z Panią Wandą labradorka ma dom. ;) Przyjechali po nią jacyś młodzi Państwo, trzeba bedzie sprawdzić domek. A co do goldenki to Pani Wanda mówi, że sunia kochana. Już nie próbuje gryźć ze strachu - jest radosna, bardzo przyjazna. Trzeba ja tylko ciachnąć. :cool3: Musimy szukać jej ds lub dt! Quote
stonka1125 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 przepraszam,ale sie zamotałam z allegro,kto ma a kto nie ,jutro zrobię to spóżnione:oops: Quote
Agata_Emi Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Magdina napisał(a):Zaraz pisze do Fundacj Na Pomoc Goldenom co prawda troche sie "posprzeczalismy" w głosowaniu KRAKVEt ale chyba nie wpłynie to na relacje zwierzęce..") Weronia napisał(a):Magdinie chodziło o Fundację Aurea. Jeżeli chodzi o nas, to dobro psów liczy się ponad wszystko :razz: Gdyby była potrzebna nasza pomoc dla tej suni, to w miarę naszych możliwości, oczywiście pomożemy. Quote
Martali Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Goldenka jest zdrowa. Nie wiem tylko, czy nie będzą potrzebne pieniądze na sterylizację suni. No i przyda się pomoc w szukaniu dobrego, odpowiezialnego domku. ;) Quote
Magdina Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Agata_Emi napisał(a):Jeżeli chodzi o nas, to dobro psów liczy się ponad wszystko :razz: Gdyby była potrzebna nasza pomoc dla tej suni, to w miarę naszych możliwości, oczywiście pomożemy. Upsss ale namieszałam z nazwami:) Nie wiedziałam,ze sa 2 fundacje zajmujące sie z Goldenami:evil_lol: Quote
Agata_Emi Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Magdina']Upsss ale namieszałam z nazwami:) Nie wiedziałam,ze sa 2 fundacje zajmujące sie z Goldenami:evil_lol: Nie namieszałaś znowu tak bardzo ;-), ale jak narazie Fundacja pomagająca goldenom jest jedna. Czy sunia ma już jakieś nowe imię, bo jakoś tak dziwnie mówić o niej bezimiennie? Kiedy jest planowana sterylizacja? Quote
Weronia Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Agata_Emi napisał(a):Jeżeli chodzi o nas, to dobro psów liczy się ponad wszystko :razz: Gdyby była potrzebna nasza pomoc dla tej suni, to w miarę naszych możliwości, oczywiście pomożemy. Jutro ma do mnie zadzwonić Pani z "Szansy". Będziemy rozmawiać na temat ewentualnego DT dla Goldenki. A pomoc potrzebna, pewnie. Sunia bez domu, niedługo będzie sterylizowana. Będzie trzeba kombinować skombinować fundusze.. noo i ten dom :) I tu właśnie można pomóc. Pytałaś o imię..na razie Goldenka(takie robocze). Quote
Weronia Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='stonka1125']HASIO,bądź jego przewodnikiem! (517500284) - Aukcje internetowe Allegro Dzięki allegro Stonki... Hasio pojechał dziś do nowego domu w Poznaniu !!!!!! :multi::multi::multi: Umówiłam się dziś z miłym Panem Rafałem w przytulisku, pomogłam w adopcji, teraz mam z Panem kontakt. Jakbyście widzieli jaki smutny był Hasio w boksie :( i jak się rozruszał, kiedy z niego wyszedł!!:evil_lol: zgadnijcie gdzie pognał od razu - do auta !!! Wzruszający widok :) Dziękuję wszystkim za zainteresowanie psiakiem :loveu: __________________________________________________________ Został jeszcze jamniorek .... jak jeszcze jemu dom znajdziemy, to będzie wspaniale :) Zaraz wstawię nowe zdjęcia Goldenki, którą pod opiekę wzięła Fundacja Szansa, za co jej jestem ogromnie wdzięczna. Zdjęcia wstawię w 1 post !! Quote
Agata_Emi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Weronia']Zaraz wstawię nowe zdjęcia Goldenki, którą pod opiekę wzięła Fundacja Szansa, za co jej jestem ogromnie wdzięczna. Skoro sunia jest pod opieką osób z forum Szansy, to nasza pomoc (w finansowaniu sterylki i szukaniu domu) nie będzie już konieczna, bo domyślam się, że Szansa o to zadba. Pozdrawiam i życzę suni (i innym psiakom z przytuliska) wszystkiego najlepszego. Quote
irysek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ruch w tym przyborowku ze hej. w tytule sa nazwy 4 psiakow, a zdjecia tylko 3. czy dobrze widze? szkoda tego jamniczka, pewnie gdyby byl mlodszy latwiej byloby znalezc dla niego dom. ale mam nadzieje, ze isadora i danka stana na glowie, zeby pomoc. Quote
Martali Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Weronia']Dzięki allegro Stonki... Hasio pojechał dziś do nowego domu w Poznaniu !!!!!! :multi::multi::multi: Umówiłam się dziś z miłym Panem Rafałem w przytulisku, pomogłam w adopcji, teraz mam z Panem kontakt. Jakbyście widzieli jaki smutny był Hasio w boksie :( i jak się rozruszał, kiedy z niego wyszedł!!:evil_lol: zgadnijcie gdzie pognał od razu - do auta !!! Wzruszający widok :) Dziękuję wszystkim za zainteresowanie psiakiem :loveu: __________________________________________________________ Został jeszcze jamniorek .... jak jeszcze jemu dom znajdziemy, to będzie wspaniale :) Zaraz wstawię nowe zdjęcia Goldenki, którą pod opiekę wzięła Fundacja Szansa, za co jej jestem ogromnie wdzięczna. Zdjęcia wstawię w 1 post !! Super! Ach, jak fajnie!:multi: Dziękujemy ślicznie! Quote
Weronia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Hasio z jednym ze swoich nowych właścicieli :) Teraz ma na imię Hans :D :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
raffciou Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jednak zostal poprostu Has :) łatwiej wymówic.... Dzis mi uciekł... Gonilem go z dobre 3km, trzymal sie zawsze z 10-20m przedemna i dalej nie zwiewał.... Ale w koncu NA SZCZĘŚCIE go złapałem.... Wszystkiemu była winna obroza co zapinalismy ją za lekko (poprsotu się ześlizgneła).... Ale Has w domu już jest :) I nadal Kocham to bydle ;) i zakwasy co mi zafundował... Quote
Weronia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 raffciou napisał(a):Jednak zostal poprostu Has :) łatwiej wymówic.... Dzis mi uciekł... Gonilem go z dobre 3km, trzymal sie zawsze z 10-20m przedemna i dalej nie zwiewał.... Ale w koncu NA SZCZĘŚCIE go złapałem.... Wszystkiemu była winna obroza co zapinalismy ją za lekko (poprsotu się ześlizgneła).... Ale Has w domu już jest :) I nadal Kocham to bydle ;) i zakwasy co mi zafundował... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o matko, to mi zafundowałeś stan przedzawałowy. Ale dobrze, że się tak skończyło.. no coo..? chciał sobie pobiegać chłopak :D Quote
raffciou Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ale za to sie dzis zawziolem.... Rano do firmy po rowerek i potem do domu gdzie Has jest.... I sobie pobiegał:diabloti: Kto powiedział, że przy -17 nie można jeżdzić rowerem :D:evil_lol:. Hasiowi sie bardzo podobało wprawdzie mielismy jeden zgrzyt bo wbieg pod kolo ale potem już uwarzał (nic się mu nie stało)... Do domu wrócił wymęczony :D Dodatkowo dzis juz mu kupiłem uprząrz i bedzie już w wygodnie mógł ciągnąć rowerek ze mną:lol: Quote
Magdina Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 No to piĘknie! W ten mrÓz pies w swoim Żywiole!! Quote
Martali Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Hyhy, dokładnie - Hans w swoim żywiole. :evil_lol: Quote
Recommended Posts