Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktos cos wie na temat wizyty weterynarza u goldenki ?
Byl u niej dzisiaj ?

Magdina napisał(a):
Zaraz pisze do Fundacj Na Pomoc Goldenom co prawda troche sie "posprzeczalismy" w głosowaniu KRAKVEt ale chyba nie wpłynie to na relacje zwierzęce..")

:crazyeye: :shake: ? My sie sprzeczalismy ? W glosowaniu KRAKVET ? To chyba pomyłka :shake:

Posted

eduso napisał(a):
Czy ktos cos wie na temat wizyty weterynarza u goldenki ?
Byl u niej dzisiaj ?
:crazyeye: :shake: ? My sie sprzeczalismy ? W glosowaniu KRAKVET ? To chyba pomyłka :shake:

A miał byc u niej wet dzisiaj?? :roll: Ja nic nie wiem (albo nie pamiętam :roll:)

Myślę, że Magdina miała na myśli ostrą rywalizację o której trochę się mówiło i pisało ;)

Posted

stonka1125 napisał(a):
jak można to dajcie inne zdjęcia goldenki,bo na tych nie wygląda zachęcająco

Stoneczko, na razie nie ma możliwości zrobienia lepszych zdjęć.. może na razie spróbujmy z takimi jakie są, a potem dodamy, co?

Posted

Myślę, że Magdina miała na myśli ostrą rywalizację o której trochę się mówiło i pisało ;)

U, ale to na pewno nie chodzi o SZANSE-Na Pomoc Goldenom. My nie bralismy udzialu w glosowaniu na Krakvecie.

Posted

eduso napisał(a):
U, ale to na pewno nie chodzi o SZANSE-Na Pomoc Goldenom. My nie bralismy udzialu w glosowaniu na Krakvecie.

Nie, nie o Szansę ;) Magdinie chodziło o Fundację Aurea.
Super, ze się odzywasz Eduso! Dzwoniła do mnie bardzo miła Pani z Katowic, z Waszej Fundacji:) Rozmawiałyśmy na temat Goldenki, jesteśmy w trakcie "obgadywania sprawy". Znajoma tej Pani zastanawia się nad wzięciem suczki na dt.:cool3:

Posted

Rozmawiałam z Panią Wandą labradorka ma dom. ;) Przyjechali po nią jacyś młodzi Państwo, trzeba bedzie sprawdzić domek.

A co do goldenki to Pani Wanda mówi, że sunia kochana. Już nie próbuje gryźć ze strachu - jest radosna, bardzo przyjazna. Trzeba ja tylko ciachnąć. :cool3: Musimy szukać jej ds lub dt!

Posted

Magdina napisał(a):
Zaraz pisze do Fundacj Na Pomoc Goldenom co prawda troche sie "posprzeczalismy" w głosowaniu KRAKVEt ale chyba nie wpłynie to na relacje zwierzęce..")

Weronia napisał(a):
Magdinie chodziło o Fundację Aurea.

Jeżeli chodzi o nas, to dobro psów liczy się ponad wszystko :razz:
Gdyby była potrzebna nasza pomoc dla tej suni, to w miarę naszych możliwości, oczywiście pomożemy.

Posted

Agata_Emi napisał(a):
Gdyby była potrzebna nasza pomoc dla tej suni, to w miarę naszych możliwości, oczywiście pomożemy.

Upsss ale namieszałam z nazwami:) Nie wiedziałam,ze sa 2 fundacje zajmujące sie z Goldenami:evil_lol:

Posted

[quote name='Magdina']Upsss ale namieszałam z nazwami:) Nie wiedziałam,ze sa 2 fundacje zajmujące sie z Goldenami:evil_lol:
Nie namieszałaś znowu tak bardzo ;-), ale jak narazie Fundacja pomagająca goldenom jest jedna.

Czy sunia ma już jakieś nowe imię, bo jakoś tak dziwnie mówić o niej bezimiennie? Kiedy jest planowana sterylizacja?

Posted

Agata_Emi napisał(a):

Jutro ma do mnie zadzwonić Pani z "Szansy". Będziemy rozmawiać na temat ewentualnego DT dla Goldenki.
A pomoc potrzebna, pewnie. Sunia bez domu, niedługo będzie sterylizowana.
Będzie trzeba kombinować skombinować fundusze.. noo i ten dom :)
I tu właśnie można pomóc.

Pytałaś o imię..na razie Goldenka(takie robocze).

Posted

[quote name='stonka1125']HASIO,bądź jego przewodnikiem! (517500284) - Aukcje internetowe Allegro

Dzięki allegro Stonki...

Hasio pojechał dziś do nowego domu w Poznaniu !!!!!! :multi::multi::multi:

Umówiłam się dziś z miłym Panem Rafałem w przytulisku, pomogłam w adopcji, teraz mam z Panem kontakt. Jakbyście widzieli jaki smutny był Hasio w boksie :( i jak się rozruszał, kiedy z niego wyszedł!!:evil_lol: zgadnijcie gdzie pognał od razu - do auta !!! Wzruszający widok :)
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie psiakiem :loveu:

Został jeszcze jamniorek .... jak jeszcze jemu dom znajdziemy, to będzie wspaniale :)

Zaraz wstawię nowe zdjęcia Goldenki, którą pod opiekę wzięła Fundacja Szansa, za co jej jestem ogromnie wdzięczna.
Zdjęcia wstawię w 1 post !!

Posted

[quote name='Weronia']Zaraz wstawię nowe zdjęcia Goldenki, którą pod opiekę wzięła Fundacja Szansa, za co jej jestem ogromnie wdzięczna.

Skoro sunia jest pod opieką osób z forum Szansy, to nasza pomoc (w finansowaniu sterylki i szukaniu domu) nie będzie już konieczna, bo domyślam się, że Szansa o to zadba.

Pozdrawiam i życzę suni (i innym psiakom z przytuliska) wszystkiego najlepszego.

Posted

ruch w tym przyborowku ze hej.
w tytule sa nazwy 4 psiakow, a zdjecia tylko 3. czy dobrze widze?

szkoda tego jamniczka, pewnie gdyby byl mlodszy latwiej byloby znalezc dla niego dom. ale mam nadzieje, ze isadora i danka stana na glowie, zeby pomoc.

Posted

[quote name='Weronia']Dzięki allegro Stonki...

Hasio pojechał dziś do nowego domu w Poznaniu !!!!!! :multi::multi::multi:

Umówiłam się dziś z miłym Panem Rafałem w przytulisku, pomogłam w adopcji, teraz mam z Panem kontakt. Jakbyście widzieli jaki smutny był Hasio w boksie :( i jak się rozruszał, kiedy z niego wyszedł!!:evil_lol: zgadnijcie gdzie pognał od razu - do auta !!! Wzruszający widok :)
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie psiakiem :loveu:

Został jeszcze jamniorek .... jak jeszcze jemu dom znajdziemy, to będzie wspaniale :)

Zaraz wstawię nowe zdjęcia Goldenki, którą pod opiekę wzięła Fundacja Szansa, za co jej jestem ogromnie wdzięczna.
Zdjęcia wstawię w 1 post !!

Super! Ach, jak fajnie!:multi: Dziękujemy ślicznie!

Posted

Jednak zostal poprostu Has :) łatwiej wymówic.... Dzis mi uciekł... Gonilem go z dobre 3km, trzymal sie zawsze z 10-20m przedemna i dalej nie zwiewał.... Ale w koncu NA SZCZĘŚCIE go złapałem.... Wszystkiemu była winna obroza co zapinalismy ją za lekko (poprsotu się ześlizgneła).... Ale Has w domu już jest :) I nadal Kocham to bydle ;) i zakwasy co mi zafundował...

Posted

raffciou napisał(a):
Jednak zostal poprostu Has :) łatwiej wymówic.... Dzis mi uciekł... Gonilem go z dobre 3km, trzymal sie zawsze z 10-20m przedemna i dalej nie zwiewał.... Ale w koncu NA SZCZĘŚCIE go złapałem.... Wszystkiemu była winna obroza co zapinalismy ją za lekko (poprsotu się ześlizgneła).... Ale Has w domu już jest :) I nadal Kocham to bydle ;) i zakwasy co mi zafundował...

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
o matko, to mi zafundowałeś stan przedzawałowy.
Ale dobrze, że się tak skończyło..
no coo..? chciał sobie pobiegać chłopak :D

Posted

Ale za to sie dzis zawziolem.... Rano do firmy po rowerek i potem do domu gdzie Has jest.... I sobie pobiegał:diabloti: Kto powiedział, że przy -17 nie można jeżdzić rowerem :D:evil_lol:.
Hasiowi sie bardzo podobało wprawdzie mielismy jeden zgrzyt bo wbieg pod kolo ale potem już uwarzał (nic się mu nie stało)...
Do domu wrócił wymęczony :D

Dodatkowo dzis juz mu kupiłem uprząrz i bedzie już w wygodnie mógł ciągnąć rowerek ze mną:lol: