matrioszka2 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Komu aksamitną dziewczynkę do kochania ?:buzi: Quote
teresz10 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Weroniu - nie czytałam wątku - szukam goldenki w imieniu rodziny z Opola Sląskiego . Jest dom z ogrodem i 2 dzieci 6 i 11 lat. Podam ci kontakt na priv. Quote
Weronia Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 teresz10 napisał(a):Weroniu - nie czytałam wątku - szukam goldenki w imieniu rodziny z Opola Sląskiego . Jest dom z ogrodem i 2 dzieci 6 i 11 lat. Podam ci kontakt na priv. Witam:) Nie dostałam nic na pw.. Nie jestem pewna, czy Goldenka nadawałaby się do dzieci... :/ Quote
teresz10 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Na dziś sprawa wygląda tak: Namawiałam tego człowieka aby najpierw pojechał z dziećmi do najbliższego schronu. No i posłuchał... i wrócili wczoraj z przytuliska z kundelkiem o jasnej sierści. Jedna bidusia w schronisku mniej. Jak są dzieci to tak namawiam - bo w schronie od razu widać które psy miały kontakt z dziećmi i reagują pozytywnie, a które to nie obchodzi i ...mogą być kłopoty. Pozdrawiam. Quote
Guest Agata_B Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 teresz10 napisał(a):Na dziś sprawa wygląda tak: Namawiałam tego człowieka aby najpierw pojechał z dziećmi do najbliższego schronu. No i posłuchał... i wrócili wczoraj z przytuliska z kundelkiem o jasnej sierści. Jedna bidusia w schronisku mniej. Jak są dzieci to tak namawiam - bo w schronie od razu widać które psy miały kontakt z dziećmi i reagują pozytywnie, a które to nie obchodzi i ...mogą być kłopoty. Pozdrawiam. Fajnie, że dał dom jakieś bidulce :) Pozdrawiam;) Quote
Weronia Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Goldenka się przypomina!!! Sunia nadal jest do wzięcia.. Quote
matrioszka2 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Też bym poprosiła o jakieś słodsze zdjęcia, bo na tych (bardzo sorry) jest mało reprezentacyjna.Tak, żeby ją było widać w pełnej krasie (w perspektywie). A po co ? A po to, żebym jej zrobiła fajne allegro, żeby telefony się urywały i tabuny miłośników goldenków rwały do przytuliska. O! Quote
Martali Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jeeejku, ale piękne zdjęcia goldenki! :loveu::loveu: Quote
Weronia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='matrioszka2']Też bym poprosiła o jakieś słodsze zdjęcia, bo na tych (bardzo sorry) jest mało reprezentacyjna.Tak, żeby ją było widać w pełnej krasie (w perspektywie). A po co ? A po to, żebym jej zrobiła fajne allegro, żeby telefony się urywały i tabuny miłośników goldenków rwały do przytuliska. O! Mówisz masz :):cool3: Quote
Martali Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jeeejku, ale piękne zdjęcia goldenki! :loveu::loveu: Quote
Weronia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 No i okazało się, że jamnik nie pojechał do Niemiec i nadal szuka domu...:( Quote
Guest Agata_B Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bidulek :-( Goldenka jest po prostu prze-cu-do-wna!:loveu::loveu: Quote
matrioszka2 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Allegro dla goldenki http://www.allegro.pl/item556524609_golden_ka_cudo_do_kochania_dla_aktywnych.html :laola::laola::laola: Napisałam, że będzie wydana po sterylizacji.Chyba dobrze ? Bo zastrzeżenie, że przy adopcji nowy właściciel z o b o w i ą z u j e się do wysterylizowania suki jakoś nie trafia mi do przekonania. A ta goldenka jest zbyt pięknym egzemplarzem ... Aż chce się rozmnożyć :mad: Quote
Weronia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='matrioszka2']Allegro dla goldenki http://www.allegro.pl/item556524609_golden_ka_cudo_do_kochania_dla_aktywnych.html :laola::laola::laola: Napisałam, że będzie wydana po sterylizacji.Chyba dobrze ? Bo zastrzeżenie, że przy adopcji nowy właściciel z o b o w i ą z u j e się do wysterylizowania suki jakoś nie trafia mi do przekonania. A ta goldenka jest zbyt pięknym egzemplarzem ... Aż chce się rozmnożyć :mad: bardzo dziękuję, już wklejam w 1 post. Dzwonił pewien Pan w sprawie adopcji, niestety chciał przypiąć sukę do łańcucha.. więc został spławiony ;) Quote
matrioszka2 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Powiem wprost - cham i prostak ! :mad: Goldenka na łańcuchu ... No nie wytrzymam !:angryy: Quote
Magdina Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Kurcze ,nie wierzę,że nikt Goldenki nie chce! Quote
Magdina Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A czy ta Goldenka jest pod opieką jakiejs Fundacji Goldenowej?Pisze we wcześnejszych postach,że Szansa miała szukac jej domku ale na ich stronie nie ma nic na jej temat a Aurea sie deklarowała,że może pomóc więc może warto do nich napisac. Quote
Weronia Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Magdina napisał(a):A czy ta Goldenka jest pod opieką jakiejs Fundacji Goldenowej?Pisze we wcześnejszych postach,że Szansa miała szukac jej domku ale na ich stronie nie ma nic na jej temat a Aurea sie deklarowała,że może pomóc więc może warto do nich napisac. Interesowały się nią fundacje od goldenów. Nie wiem, czy szukają jeszcze domu. Jak chcesz, to napisz do nich. Quote
matrioszka2 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 No i wspomnij jeszcze o tajemniczym panu Robercie spod Limanowej, który ma hektary;goldena,teriera i trzy kundelki.Jest zainteresowany.Czy miałby kto dom sprawdzić ? W razie, gdyby ? P.S. Odezwał się z allegro. Quote
Weronia Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 matrioszka2 napisał(a):No i wspomnij jeszcze o tajemniczym panu Robercie spod Limanowej, który ma hektary;goldena,teriera i trzy kundelki.Jest zainteresowany.Czy miałby kto dom sprawdzić ? W razie, gdyby ? P.S. Odezwał się z allegro. Matrioszko, najpierw może poczekajmy co Pan napisze w odpowiedzi na Twoje pytania o sterylizację i płeć piesków ;) P.S. odezwałam się do Ciebie na gg Quote
matrioszka2 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :oops2:.OK.Czekam na wiadomość. P.S. ... a mnie nie było.Bo do pracy się turlałam.:evil_lol: Quote
eduso Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dziewczyny, ja jutro zrobię bazarek z ktorego calosc pojdzie na sterylizacje goldenki ? Dobrze ? Czy wiadomo już kiedy zabieg miałby się odbyć ? I porozgłaszamy sunke gdzie sie da ( u nas na www, allegro, zrobie maila przechodniego ). U nas niestety teraz ciezko z tymczasami :shake: Quote
Recommended Posts