Marysia89 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 rozmawiałam przed chwila z P.Wandą i będę jutro pewnie tak 4-5p.m w zależności o której w/w pani wróci. Quote
Guest Agata_B Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Marysia89 napisał(a):rozmawiałam przed chwila z P.Wandą i będę jutro pewnie tak 4-5p.m w zależności o której w/w pani wróci. Super :0 jesteś zdecydowana na jej adopcję, tak? Quote
Marysia89 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 nie wiem jeszcze....muszę ją najpierw poznać;) Quote
Guest Agata_B Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jak ją zobaczysz to od razu się zakochasz w niej i jestem pewna, że ją weźmiesz :eviltong::loveu: Quote
Martali Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Nie pojechałam dziś do Przyborówka. :-( Dziewczyny.. może któraś z Was pomoże?.. PILNIE poszukujemy pracownika do schroniska k. Poznania oraz baraku dla psów!! Quote
Magdina Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Marysia89 napisał(a):rozmawiałam przed chwila z P.Wandą i będę jutro pewnie tak 4-5p.m w zależności o której w/w pani wróci. I jak tam pierwsze spotkanie??? Quote
Guest Agata_B Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Marysia89 napisał(a):rozmawiałam przed chwila z P.Wandą i będę jutro pewnie tak 4-5p.m w zależności o której w/w pani wróci. i co tam? :) :) Quote
Marysia89 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 sunia jest boska ale niestety rozmawiałam z rodzicami i ja nie mogę jej wziąć;( jak już wcześniej pisałam mieliśmy ogromny problem z naszym ostatnim psem i jego agresja przy misce i z tego o dowiedziałam goldka niestety w czasie jedzenia robi się "nieprzyjemna" i boją się że gehenna jaka była z naszym ostatnim psem się powtórzy. Zdają sobie sprawę że na pewno nie jest tak źle jak było z ostatnim psem ale po kilkunastu pogryzieniach jakie miały miejsce u nas w domu szukamy całkowicie łagodnego psa nie wykazującego agresji nawet w najmniejszym stopniu. tak poza tym jest naprawdę cudowna i piękna. poza tym chciałam powiedzieć że latem (po sesji) chętnie na jakiś czas dołączę do ekipy wolontariuszy. pozdrawiam. Quote
Guest Agata_B Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 A po co chcecie mu ręce do miski wkładać? Quote
Marysia89 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 no bo widzisz.jak mieliśmy poprzedniego piecha często zdarzały się takie sytuacje w domu typu: pies je w kuchni "coś tam" moja mama gotuje, marchewka spada na ziemię ,mama chce ją podnieść, a pies się na nią rzuca bo myślał że sięga do jego miski itp Quote
Guest Agata_B Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Hmm... ale przy Tobie warczała czy przy P. Wandzie? Quote
Marysia89 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 przy mnie była aniołkiem:)..ale pani wanda mówiła że ogólnie psy nie lubią jak im się przeszkadza w czasie jedzenia a ona szczególnie:( Quote
Guest Agata_B Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Mi się wydaje, że gdybyś ją wzieła do domu to nabrałaby do Ciebie zaufania i nie warczałaby na Ciebie w domu, bo wiadomo, że w schronisku jest zestresowana nowym miejscem i kilka dni nie jadła jak była przywiązana do tego drzewa.... A tylko goldenkę chcecie czy może innego psiaka? Tyleee psów w schronisku, może coś wybierzesz ;) Quote
Marysia89 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 na pewno niedługo przyjadę pooglądać pieski...ale dopiero po sesji zimowej:( nie musi to być golden...tylko piesek łagodny który nigdy nie wykazywał cienia agresji...bo inaczej rodzice się nie zgodzą...gdyby to tylko ode mnie zależało ( ale póki co mieszkam z rodzicami)to bez zastanowienia bym ja zabrała Quote
Guest Agata_B Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 A no to super, na pewno coś wybierzesz, sporo psiaczków tam jest ;);) Quote
Martali Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 No to mam nadzieję, że na jakiegoś psiaczka sie zdecydujesz. ;) Quote
Guest Agata_B Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Martali, jedziesz do schronu w sobote czy w niedziele? ;) Quote
Guest Agata_B Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 A tak pytam ;) Ja próbuje namówić rodziców, aby zawieźli mnie przed feriami, ale chyba nie da rady i pierwszy raz odwiedzę schronisko w ferie :) Quote
Martali Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 W sobotę mam nadzieję.. jak tylko będzie Pani Wanda. ;) A co? Quote
Martali Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Agata_B napisał(a):A tak pytam ;) Ja próbuje namówić rodziców, aby zawieźli mnie przed feriami, ale chyba nie da rady i pierwszy raz odwiedzę schronisko w ferie :) Ach, mam nadzieję że Ci się uda jeszcze przed feriami. A jak nie to i tak super, że przyjedziesz. ;) Quote
Guest Agata_B Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Banerek :) link do obrazka: http://i43.tinypic.com/sl7gk4.jpg Quote
Weronia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Agata_B dziękujemy za bannerek, dałam do 1 postu :) Dziś dzwoniła do mnie miła Pani z Katowic, bardzo poważnie zainteresowana adopcją Goldenki. Wysłałam jej więcej zdjęć suni na maila. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
Recommended Posts