Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Marysia89 napisał(a):
rozmawiałam przed chwila z P.Wandą i będę jutro pewnie tak 4-5p.m w zależności o której w/w pani wróci.

Super :0
jesteś zdecydowana na jej adopcję, tak?

Guest Agata_B
Posted

Jak ją zobaczysz to od razu się zakochasz w niej i jestem pewna, że ją weźmiesz :eviltong::loveu:

Guest Agata_B
Posted

Marysia89 napisał(a):
rozmawiałam przed chwila z P.Wandą i będę jutro pewnie tak 4-5p.m w zależności o której w/w pani wróci.

i co tam? :) :)

Posted

sunia jest boska ale niestety rozmawiałam z rodzicami i ja nie mogę jej wziąć;( jak już wcześniej pisałam mieliśmy ogromny problem z naszym ostatnim psem i jego agresja przy misce i z tego o dowiedziałam goldka niestety w czasie jedzenia robi się "nieprzyjemna" i boją się że gehenna jaka była z naszym ostatnim psem się powtórzy. Zdają sobie sprawę że na pewno nie jest tak źle jak było z ostatnim psem ale po kilkunastu pogryzieniach jakie miały miejsce u nas w domu szukamy całkowicie łagodnego psa nie wykazującego agresji nawet w najmniejszym stopniu. tak poza tym jest naprawdę cudowna i piękna.
poza tym chciałam powiedzieć że latem (po sesji) chętnie na jakiś czas dołączę do ekipy wolontariuszy. pozdrawiam.

Posted

no bo widzisz.jak mieliśmy poprzedniego piecha często zdarzały się takie sytuacje w domu typu:
pies je w kuchni "coś tam" moja mama gotuje, marchewka spada na ziemię ,mama chce ją podnieść, a pies się na nią rzuca bo myślał że sięga do jego miski itp

Guest Agata_B
Posted

Hmm... ale przy Tobie warczała czy przy P. Wandzie?

Guest Agata_B
Posted

Mi się wydaje, że gdybyś ją wzieła do domu to nabrałaby do Ciebie zaufania i nie warczałaby na Ciebie w domu, bo wiadomo, że w schronisku jest zestresowana nowym miejscem i kilka dni nie jadła jak była przywiązana do tego drzewa....
A tylko goldenkę chcecie czy może innego psiaka?
Tyleee psów w schronisku, może coś wybierzesz ;)

Posted

na pewno niedługo przyjadę pooglądać pieski...ale dopiero po sesji zimowej:( nie musi to być golden...tylko piesek łagodny który nigdy nie wykazywał cienia agresji...bo inaczej rodzice się nie zgodzą...gdyby to tylko ode mnie zależało ( ale póki co mieszkam z rodzicami)to bez zastanowienia bym ja zabrała

Guest Agata_B
Posted

A no to super, na pewno coś wybierzesz, sporo psiaczków tam jest ;);)

Guest Agata_B
Posted

Martali, jedziesz do schronu w sobote czy w niedziele? ;)

Guest Agata_B
Posted

A tak pytam ;)
Ja próbuje namówić rodziców, aby zawieźli mnie przed feriami, ale chyba nie da rady i pierwszy raz odwiedzę schronisko w ferie :)

Posted

Agata_B napisał(a):
A tak pytam ;)
Ja próbuje namówić rodziców, aby zawieźli mnie przed feriami, ale chyba nie da rady i pierwszy raz odwiedzę schronisko w ferie :)

Ach, mam nadzieję że Ci się uda jeszcze przed feriami. A jak nie to i tak super, że przyjedziesz. ;)

Posted

Agata_B dziękujemy za bannerek, dałam do 1 postu :)

Dziś dzwoniła do mnie miła Pani z Katowic, bardzo poważnie zainteresowana adopcją Goldenki. Wysłałam jej więcej zdjęć suni na maila.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.