Marysia89 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 jejku jak mi przykro:( miałam taką nadzieję że moje prognozy zachowawcze co do suni się nie sprawdzą a tu okazuje się że jest nadal agresywna:placz: Quote
Weronia Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Marysia89 napisał(a):jejku jak mi przykro:( miałam taką nadzieję że moje prognozy zachowawcze co do suni się nie sprawdzą a tu okazuje się że jest nadal agresywna:placz: Nam też przykro... :/ Quote
Marysia89 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 i co się dzieje z sunią znalazła jakiś DS lub DT czy jest nadal u p.Wandy? coś wiadomo co z nią dalej będzie? Quote
Molli Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Marysia89 napisał(a):i co się dzieje z sunią znalazła jakiś DS lub DT czy jest nadal u p.Wandy? coś wiadomo co z nią dalej będzie? Czy chodzi Tobie o Goldenkę? Jeśli tak, to ona już nie jest do adopcji. Zostaje w schronisku. Quote
Martali Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Marysia89 napisał(a):i co się dzieje z sunią znalazła jakiś DS lub DT czy jest nadal u p.Wandy? coś wiadomo co z nią dalej będzie? Póki co nie wiemy co z nią dalej będzie, na razie zostaje w schronisku bo nie nadaje się do adopcji. Quote
Molli Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Marysia89 napisał(a):i co u suni coś się ruszyło?? Goldenka nadal w przytulisku. Quote
Molli Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Weronia, a co to za jamnik jest na pierwszej stronie, bo mi zdjęcie się nie wyświetla :shake: Czy on nadal jest w przytulisku? Quote
Weronia Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Będę jutro w schronie, zapytam czy jamniczek Bary jeszcze jest. Ale z tego co pamiętam tak.. Quote
Recommended Posts